micsoda?:eek:
ó Jézosum xDDD deeehogy végigjátszás, csak a Michele által írt rövidke megjegyzést (a bugos képhez) le kell fordítani angolra. ennyi. :rolleyes:
Nyomtatási nézet
jaj Crash82:p:jumper:
Jaj elnéztem a téma nevét XD
már a a következő napokat alig várom!!! :D :) veszünk egy új gépet amiben:
CPU: Intel core 2 duo 2.2 ghz
videó kártya: nvidia geforce 9800 gtx
hang kártya: sound blaster x-fi
ram: 2 gb
és persze az UNDERWORLD!!! már nagyon várom!!!!! :D :D :rolleyes: :) :jumper: :jumper:
hát a processzornak talán kevés a 2.2 Ghz, de mivel Dual Core, azért sztem a TRU nagyon kicsi beakadásokkal a maxon is elviszi:D
amúgy készülj fel, hogy 2 nap, és kijátszod az Undit:floet:
Már nekem is esedékes egy újítás, és talán most össze is jön... de áh, inkább nem gondolok rá. De az első játék utána biztos a TRU lenne. Kő kövön nem maradna, nyehehhe. :naughty:
utánad én lennék a legboldogabb, Angyalom! Széjjel fikáznánk az Undit :jumper:
:vlol:
az Undi nem is undixD:vlol:
Grafika szempontjából annyira nem undi. :vlol:
egyik TR játék sem undi.:mad:
csak jóval rosszabb, mint a régi játékok, az nagyon is igaz. de attól még Tomb Raider az is. ne számítsatok arra, hogy visszakapjuk a klasszikus TR-t! vagy legalábbis a hangulatát! annak már sajnos vége. az Underworld nagyon is jó játék, hacsak a Next-Gen TR-eket nézzük. (kivéve AOD)
az Underworld minden bizonnyal a Crystalos TR-ek aranykora.
az is igaz, hogy megbukott, (nem véletlenül, ha hosszabra csinálták volna és nehezebbre, nálam 9,5/10 lenne) de a Legend és az Anniversary szinte összes jó tulajdonságát tartalmazza vegyítve.
.
azt persze nem győzőm ismételni, hogy lóf@szt se ér a klasszikusokhoz képest, de szó mi szó, azért tényleg jó játék. én legalábbis el tudok vele lenni. (hát akkor még a klasszikusokkal hogy el tudok lenni!:clown:)
Nekem a TRl meg a TRA jobban tetszik az undit meg 2.kijátszásra untam xD :P a klasszikusokat meg már kivittem vagy 3x mindegyiket, de még most is eltudok akadni benne, de lehet hogy csak en vok igy ezzel lehet hogy csak én vok nyomi xDDD :P
én szeretem az Undit bár nem tagadom én se hogy a klasszokusokat jobban szeretem:D(föleg a TR4-et imádom<3)
nekem az egész next gen teccik bár az undit csinálták volna hoszabra
eddig azt hittem hogy az lessz a kedvencem de a next genekböl nekem a Legend a favorit<3
na igen én is az undit csak végigjátszással tudtam végig vinni mert fojton akadtam el:D:p
még most sem tudnám végigjátszás nélkül végigvinni pedig már sokszor játszottam:p
A TRU-nak nem a rövidsége a legnagyobb problémája. Alapvető dolgokban ejtettek hibákat. Voltak egyáltalán teszterek? O.o
Plusz az ígérgetés itt is ment, aztán... Semmi fejlődés. Csak még inkább megszedték magukat kiskorú rajongókkal (elnézést); akik meg nem szagoltak soha mélyebben a TR felé, most még inkább lenézik a sorozatot, vagy hogy is mondjam. :kratz: Nem túl szép a hírneve szerintem, nah. Ami szomorú.
Én csak ismételni tudom magam olló :D
[QUOTE=YzaaA;4919]csak végigjátszással tudtam végig vinni mert fojton akadtam el:D:p/[QUOTE]
és akkor a klasszikusokban hányszor néztél végigjátszást?:eek:
az Undi totál lineáris.
pl a TR4-él nem néztem minden 5 percben bele a végigjátszásba*.*
de az Undinál ugy volt:rolleyes:
Érdekes figura vagy te :D
hát én már csak ijen vagyok:rolleyes:
végig vittem!!!!!!!!!! könnyű volt... 3 nap alatt.. :)
És tetszett? :)
tetszett, jó volt! :D
na:D
ha nem tévedek akkor már 1 nek tetszett:D:rolleyes:
nekem is tetszett nagyon jo a grafikája jok a szörnyek én ezt a részt istenitettem:D
nem az ezzel nincs baj csak az volt hogy akadozott nagyon és már annyiszor végig vittem hogy meguntam:p
a legendet egyszerüen nem tudom megunni mert az a kedvencem részem:D
nekem nagyon teccik most is és még játszanám is csak nem tudom megnyitni mert foljton zár bé!!!!!:angry:
mindeggyik verzionál:angry:
Nekem is tetszett. Thaiföldön és a Croft Birtokon sikerült megszerezni minden kincset. :D
én mindenhol megszereztem minden kincset és relikviát, és csak 2 darab kincshez néztem végigjátszást. az is azért volt, mert az egyiket a bokor mögé dugták, és a színe is rejtőszín volt. a váza beleolvadt a környezetébe.:) (Mexikóban)
a Lara's Shadowban pedig végigjátszás nélkül találtam meg mindent, amit csak lehet. (ÚÚÚÚÚrsiten a Lara's Shadow relikviája valami borzalmasan egyszerű -.-" nem is értem, miért relikvia, teljesen a szemed előtt van -__-)
Jah, én sose kerestem a secreteket egyik részben sem, sose érdeklet, LS-ben meg megtaláltam majdnem az egészet...
Szerintem túl sok van az ún. relikviákból. Ráadásul köpésnyire vannak egymástól. Mi olyan különleges bennük? És ezeket keresgéljem, hna persze.
A vázákról már nem is beszélve.
http://www.youtube.com/watch?v=6EBSy...eature=related :D:clown::clown:
Ez sajnos igaz nekem is volt benne hiba pedig eredeti gyémánt kiadású játékom van. De nem baj én nekem így is bejön
Én valahol azt olvastam, hogy nem volt idejük letesztelni, mert 2008ban ki akarták adni karácsonykor...de pont akkora készültek el, és ezért nem volt idejük tesztelni. De szerintem nem olyan bugos mint ahogy azt sokan mondják. Néhány van tényleg, de szerintem a játékmenetet ezek nem zavarják. Legalábbis egy igazi TR fan esetében.:p:)
bár én még csak egyszer játszottam végig az undit, de nem botlottam semmi hibába boxon. majd ha megpróbálom kivesézni biztos találkozom velük, de még időm nem jutott rá sajnos...
biztos szerencsém volt :)