ezt most tényleg nem értem.
Nyomtatási nézet
ezt most tényleg nem értem.
legyél antropológus :D Dr. Csont <3
akkor inkább Kam:D (asszem az a patológus:))
benne vagyok :D az osztályban én úgy is Brennan vagyok, szóval üdv köreinkben :D :D
én inkább valamiért olyan Sweetses vagyok:clown::vlol:
jaaaaaaaaaaajjj Sweets (L) legyél Sweeets!!! :hug: :)
:vlol::vlol:jó csak eddig nem nagyon figyeltem meg, max. nagyvonalakban.
ó, tegnap vége lett a Rejtély 2. évadának :S
Mi az a Sweets?
az inkább ki:)
egy szereplő a Dr. Csontban.
egy pszichomókus... mármint pszichológus
hát akkor van egy kis gondoom... nos hát Angelával... nem akarják a szülei szombaton elengedni a buliba :( (mmint ez tényleg létező probléma, csak kissé hiperaktív vagyok ma, úgyhogy bocsi, hogy itt hülyéskedek xD)
//viszont mennem kell... sziasztook xD //
ja, szerintem is xD
msot OBig vagy elmondod, vagy nem, hogy mivel riasztottam el CrashHungarian98-at a magyarítástól? mert én már sokszor megnéztem az ÉN hsz-eimet is, meg az ÖVÉT is, és semmire se jutok. én annyit mondtam, hogy a változtatás nem olyan. ennyi. akkor ezzel riaszottam el?
hahó CrashHungarain98, megkérdezlek téged is: ezzel riasztottalak el, vagy semmi közöm a meggondolásodhoz?
Kacsa. Stílus. ;)
szmájli?:(:mad::):D
amúgy ha OBignak nincs kedve, akkor nem válaszol.
http://www.youtube.com/watch?v=FJCYs...eature=related
hülye nyálcsorgatós kölkök. (a kommentekben) nem baj, ha csorgatják, de legalább egy valódi nőre, nem szegény Larára:clown:
Majd OBig megmondja, ha akarja.
A videó meg... pontosabban a kommentek... :D Tiszta széééégyen. :vlol:
Ha még jól nézne ki, de... áááh. :D Pár anatómia ismeret, tényleg csak pár, nem jött volna rosszul. :privateeye:
Mondjuk én a videó nézése közben magát a modellt és az animációt elemeztem.
Heheh... Emlékszem, mikor kijött az a trailer, amiben a doppelanger tábortüzet csihol a házból. Szakértőbb szemek kommentjeibe botlottam, és annyira jó azt olvasni, hogy nem csak nekem az a véleményem a modellről és mozgásáról, ami...... :D Azért "jó helyen vagyok"... :D
MMM jól néz ki ez a Lara. :D
Spoiler!
jó, de nekem valhogy képtelenség perverz gondolatokat ébreszteni Laráról. nekem ő sokkal inkább barát. akire én ennyire vigyzázok és aggódok a játékokban, az olyan haveros. pláne, hogy néha ugratom is xD (szakadék szélének nekimegyek, leugrok, és amikor már sikoltozik, akkor kilövöm a csáklyát)
azért ne higyjétek, hogy nem voltak "perverz" gondoltaim videojáték-szereplőről... vegyük pl.... Adát:naughty::vlol:
Nekem sem juttak eszembe még sose perverz gondolatok Larával kapcsolatban csak a TR filmekben :D......
Endzsibébi:D
Üdv Kacsa! Jó hogy megismertelek:)
Emberek, angolul a FISHnek van olyan változata, hogy fishES? mert mi úgy tanultuk, hogy a Fishnek nincs többes száma...:confused: miért kérdezem? mert most a TR3 Gold Sleeping with the Fishes című pályán vagyok.
hát elvileg nincsen olyan hogy fishes xD az fish aztán kész :D van többes száma de nem változik a szó xD komolyan mint németben :D
szóval nem tudom az miért úgy van; szoktak új szavakat alkotni :)
akkor jól tudtam;)
Úgy tűnik, akárhányszor játszom újra Resi4-et, ugyanúgy ijesztőnek találom:(
Most is csak úgy jutottam túl azon a Verdugón, ami a kastély alatti folyosókon támad meg, hogy feláldoztam a Rakétavetőmet:mad: De nem baj, majd veszek egyet a Mercsitől:D
És akárhányszor játszom újra Resi4-et, ugyanúgy jönnek elő az emlékek.
LOL emlékek, kemény 1 hónaposak:clown: De egyre idegenebb is a környezet. Mivel Pueblóban, és a Kastély első néhány részén többször voltam már, mint kétszer. Ezért a régi emlékek kiütötték az újakat.:rolleyes: Gondlom. Most, hogy azokban a folyósókban vagyok, olyan érzésem van, mint anno a TR1-nél. Az a magáby, kiszolgáltatottság.
Belegondoltam abba is, hogy mi lenne, ha valójában is ott lennék.
De inkább... majd legközelebb, most nincs kedvem hozzá.
Mercsi :vlol::vlol:
amúgy igen, a Resi 4, nem mondható a túl rövid játékok közé, tényleg vannak olyan részek amikre újrajátszásnál nem is emlékszel... én így voltam a labirintussal :O; aztán a végén rájöttem, hogy igen, ezek a kutyák akkor is felidegesítettek, amikor először játszottam xDD az nagyon ijesztő :O
annyira imádom a Resi4 hosszúságát. minden játék legyen ilyen. MINDEGYIK. inkább hosszú, mint rövid, nem? a Resi4-et sztem MEG lehet unni. de nem egyhamar. xD az biztos. mindig lehetsz benne JOBB, és pont ezért tetszik annyira:)
amúgy Bexika te is tudod, mik a jó játékok:D azért örülök neki. ha Sindelly nincs itt, akkor legalább mi legyünk REfanok. ja, meg trfan is:)
amúgy éna Regenerátoroktól be vagyok fosva, de ÚÚÚÚGY!!!! azoktól írtózom. Shinji Mikami nagyon eltalálta őket. Brrr..... :(((
még a LEGrosszabb ellenségeimnek se kívánom a velük való találkozás örömét. azok a lények borzalmasak.
bááár most nincs annyira okom félelemre, mert most van először Leonnal Riflém. pontosabban semi-autó.
Bexika, most képzeld el, milyen a Regenerátorokat Infra nélkül gyilkolni. szó szerint vak veszedelem. kb. 10 lövésből 1 találja el a azokat a nyomorult Plagáit, amik pióca modra éldegélnek rajta.
Ommm... nosztalgia. emléxek, amikor először taliztam velük (aza velE, mert 1 darab volt, hála Istennek -.-), abban a laborban voltam.
amikor hallottam azta zörgást, már akkor megijedtem. (mert ugye lehet őket előtte látni, FEKÜDNI, de neeeem mozdulnak) nem volt elég a zörgés. kinyitotta az ajtót. ott áltt előttem, egy Regenerátor, ereje teljében, ott tántorgott. ÉS JÖTT FELÉM.
ha jól emlékszem, egy időre leszüneteltem a játékot, kikapcsoltam a monitort, és... és nem mert mozdulni se.
Istenem, de szeretem a Resit ^^ jó ijesztő. de azt szeretem benne:rolleyes:
Kacsa, ajánlom hogy játszd ki a első hármat is és azt végighiheted legalább 10x és még akkor sem fogod megunni mindig más mindig mehetsz új utakon...Az Re1-et más 3x játszottom ki (jó jó nem mondom töbször, nem terrorizállak ezzel tovább xD :p)....Igen jó lenne ha más játék is ilyen lenne
Ettől én is mert a TR4 is ezért nem tetszett :o:(
Énnekem az MEben pont azok a részek hiányoztak, amikor zsaruktól MENTESEN, sokáig mehetsz a háztetőkön. És ne sokat menj az utcákon. Mert ha belegondolsz, akkor nem is olyan monoton ez a házetőn ugrálás.
És ha jól értelmeztem, régen, amikor Kate nem került bajba, azelőtt a Futárok egész nyugiban dolgozgattak, elkerülték a zsarukat, és ha mégis találkoztak velük, nem idegesedtek fel ilyen hamar. és nem találkoztak minden nap golyószóró madarakkal sem.
Igen igen ez igaz, imádok csak úgy szétnézni ugrabugrálni xD csak amikor jönnek a zsaruk akkor vége :(
ME 2ben valószínűleg csak menekülnénk a zsaruk elől hogy letisztázódjon minden.
Egy multit vagy coopot eltudnék képzelni egymás ellen versenyezve stb...
a menekülős részeket viszont NAGYON szeretem. csak az a gond, hogy legtöbbször Faithnek be kell másznia a bajba, kénytelen rá (pedig ahogy észrevettem, nem nagyon akar), de különben nem lenne képes megmenteni a Katit.
több menekülős rész kell, kb. a játék fele legyen menekülés, a másik fele meg szabadon nézelődés. :clown: harc nem is kell bele :P sose szerettem harcolni nagyon egyik gameben se (kivéve Resi4:rolleyes: ott nagyon jó) TRben se nagyon. inkább felfedezni. csakhát a TR-ben olyan jó egyensúly van a felfedezés és a harc között.... (pláne a klasszikusokban. de sztem a NextGen-ekben is. kivéve a Legendet, met ott TÚÚÚÚÚL sok harc van)
A Legend pont attól jó, ha nem lenne benne annyi akció akkor olyan lenne mint a TRU - egy fantáziátlan bughalmaz :D
én azért szeretem nagyon is a next geneket. :o igaz, bugosak, de azért TR-ek (vagy, ha jobban tetszik, akkor annak készültek).
mindenestre én a klasszikusokat és a nextegenet is ugyanúgy imádom:o
a bug még nem is lenne annyira nagy baj, de a NG részeknek nincs meg a hangulata pedig a TR sosem a brutál grafikáról vagy a storyról volt hires hanem a hangulatáról
háát hogyneeee... nem is hasonlíthatóak össze a klasszikus részekkel. és a kövi TR se lesz az, vagy igen? ha szerencsénk van, akkor csinálnak egy harmadik típusú Tomb Raidert. mert ugye van az általunk kedvelt TR klasszikus, van a TR NextGenek (kivéve AOD:o) és ha minden igaz, most lesz egy TR9-es Tomb Raider.
mert ha egy kicsit is megértjük a klasszikus részek lényegét, az az, hogy Larának egymástól független, (jójó, Alister biztos nem ezt mondja:clown:) mégis izgalmas kalandjai vannak. mi köze van a Scionnak, a Xian Tőrének, és a meteroritos köveknek, meg Széthnek? semmi, ugyebár.
a második típusú TR meg sztem olyan, hogy Lara az anyját keresi:rolleyes: LOL
a szerintem harmadik típusú, kövi TRnek meg az lesz a lényege, ahogy Lara fölfejlődik Sírrablóvá, vagy mi.
és ha a kövi TR nem bukik meg, akkor biztos lesznek még "harmadik" típusú TR-ek. ezeknek azonban már biztos nem az lesz a lényegük, hogy Lara hogyan fejlődik fel... akkor vissza kell térniük az első típusú TR-hez, hogy több kisebb, egymástól független kalandjai legyenek Miss Croftnak. (persze a TR9-re jellemző tulajdonságokkal, pl. nyitottabb világ, meg olyasmik, amik majd nemsokára kiderülnek).
és ami még fontos: ez KIZÁRÓLAG az ÉN véleményem, nyilván vannak, akik nem értenek velem egyet. és én nem is mondom azt, hogy ez így igaz. :rolleyes:
én hülye, most vettem észre, hogy a TR5-öt én már kiírtam CD-re -.-''
most meg mégegyszer letöltöttem, fölöslgesen.:rolleyes:
egy rakat sz'r az én emlékezőképességem, ezt már megfigyeltem. szelektíven működik. ráadásul nem NEKEM fogad szót, nem ám! ha nekem fogadna szót, akkor a TR-rel kapcsolatban mindenre emlékezett volna, az biztos.
de nem úgy tett. amúgy gyakran van olyan, amikor olyanokra emlékszek pl. 11 éves koromból, ami irtóra lényegtelen. -.- az agyam biztos pont azt tartja fontosnak, amit én pont nem:(
Spoiler!
végig vittem a TR4 et:D
még 1x köszönöm a linket és a TRU-ét ish:D