oohh.....az joo!!!!!<3:jumper:
alig várok sok szerencsét:)
Nyomtatási nézet
oohh.....az joo!!!!!<3:jumper:
alig várok sok szerencsét:)
Köszönöm szépen Nektek :hug:
Bárcsak már ott járnék, hogy lassan kész... :rolleyes:
Hajrá Roli!!!! <3
Na miújság van vele? :)
srácok szerintem ezek a kérdések feleslegesek, ha van valami új Roli úgyis közli veletek;):D
OK többet nem kérdezek. XD :)
Ez igaz. :D
Majd a napokban fogok egy képet felrakni, egy termeset, amivel nem vagyok még kibékülve, így addig kell szerkeszteni, míg jó nem lesz. :rolleyes:
Más: elkezdtem berakosgatni a mentőkristályokat, így csak ott lehet majd menteni, ahol éppen vannak. Igaz, hogy két verzió lesz, de én mindenkinek majd a mentőkristályosat ajánlom, sokkal kihívóbb a játék :p (Amúgy a PS1-es TR1-es rendszerre kell gondolni. Mentesz vele egyet, aztán eltűnik.:))
TRA Retold < 3 ott mondjuk TR1 es volt
Ja a TRA Retoldba is kristályok vannak. Ott Lara felemelkedett mikor mentettünk.
Egy rövidke gameplay videó :D
Megjegyzés: sok dolgot ki kellett vágnom, hogy ne legyen semmi spoiler benne, azért lett ilyen rövid. :)
Remélem, hogy tetszik! :)
Baromi hangulatos, nagy gratula! :)
Írtam a vididhez is kommentet de ez nagyon zsír állat király lett :D
Gratula :)
Én is írtam kommentet :D
Nagyon hangulatos, nagyon szép :thumb:
Ezt nevezem minőségi munkának, sok szeretettel várom, hogy a teljes verziót tölthessem le a TREditor-ról :D:clown:
Profi munka, elképesztően hangulatos. (=
Roli ez iszonyatosan jó lett :) egyre jobban kezd megjönni a kedvem a szerkesztéshez hehe :):o
Nagyon szépen köszönöm! :hug:
Az a jó, ha megjön a kedv! :D:D
Beadtam a derekam, én is egy demón gondolkozok most erősen. :rolleyes: Mivel akárhogy is nézem, nem tudnám befejezni a játékot még az éven se, és már 2008 óta csinálgatom ezt-azt-amazt, így már ideje lenne valami kézzelfogható is, szerintem. :)
Az első pályára gondoltam (amiből van a gameplay videó is) teljes egészében, ahogy majd a későbbiekben is hagyni szeretném, csak majd ott felturbózva grafikailag (meta2tr, szebb és jobb objectek, stb.)
Mit szóltok? :D
(Ha lenne, akkor csak március/április környékén, mert még addigra csiszolni kéne dolgokat, és le kéne teszteltetni nem egyszer.)
hjaaj, végre valami hír, már október óta nincs. :D
nagyon örülnénk a demónak. :)
Demót akarok!!:jumper::jumper::jumper:
Annak már lassan ideje lenne...:)
Még nem biztos, nem tudom... :o
Igazság szerint tényleg jó okokat adtak, hogy miért legyen, és miért ne legyen.
Ezért is vannak kétségeim még, hogy nehogy elrontsa majd a fő játék élményét, pláne, hogy nem a demó után jönne a "nagyobb kaland".
Nem tudom még, agyalok... :)
Hát szerintem próbáld meg megcsinálni kicsit felturbózod a "demot" aztán ha úgy érzed kiadható, kiadod ha nem, nem :)
No, szerintem meg neked már nem kell demo Roli.
Vagy úgy érzed hogy sose lesz kész? :)
Lassan úgy érzem, igen. :D
Azért 8 pálya az 8 pálya :)
a demonak vannak jó és rossz oldalai egyaránt :D én speciel örülnék egy demónak :) meg szerintem mindenki :):)
Hosszú idő után végre itt egy új kép :D
http://www.tombraiders.hu/rev4/obelisk01.jpg
Köszönet Juanchi-nak szinte az összes object-ért :hug:
Roli ez hihetetlen szép lett :) alig várom már h játsszak vele :):)
úúúhhh, bámulatos. :D
és ha ehhez hozzájön az új TRLE, akkor esküszöm, lefordulok a székről. :clown:
Roli! Ez eszméletlen gyönyörű! :) Esetleg nem te csórtad el a TRAE szerkesztőjét anno? :D Olyan, mintha az lenne teljes egészében. :) Sok sikert hozzá továbbra is!
Köszönöm! :D Örülök, hogy tetszik. :)
Nagyon remélem, hogy ez még csak az alap, és nem így fog kinézni a végleges játék, hanem már tényleg az új motorral is fel lehet majd húzni... :)
Roli!! Nagyon tetszenek a képek, és már várom hogy kipróbálhassam!!! :jumper: :) :p
Ideiglenesen abbahagytam a Revelations IV-et, nem tudom, hogy mikor térek rá vissza.
Sajnálom, de lassan 4 év után már "csömöröm" van az egésztől. :o Már egyszerűen nem bírja az idegrendszerem a remakelést... :nut: Szóval ezt most egy darabig hagyom állni magának.
Belekezdtem egy teljesen új projektbe, amiben egy gramm remake sem lesz, Revelations sorozathoz sincs semmi köze.Szóval nekem ez most "felüdülés", hogy pár év után végre megint a fantáziámra van bízva minden. :) A fejemben már kész van nagyjából a kaland.
Amint olyan stádiumban lesz az új projekt, hogy lehet majd belőle mit mutatni, akkor fogok. :) De ezen nem nem szeretnék éveket ülni.
Csinálj neki gyorsan vagy 4 topicot. :):D:D:D
Amúgy megértelek. Régi házas vagyok. :)
Nagyon szép a kép Roli!:)
És kiváncsian várom a másik kalandodat is:)
Na, mégis visszatértem a Rev4-hez, mert a másik projekttel csak a baj volt, szó szerint: a NGLE mindig behalt alatta, bármit is próbáltam... Majd még egyszer nekifutok, de most már nem hagyom félbe miatta a játékot.
Na ennek a "örömére" íme két új screenshot :)
http://www.tombraiders.hu/rev4/cistern_02.jpg
http://www.tombraiders.hu/rev4/cistern_03.jpg
Remélem, hogy felismerhető ez a TR1 helyszín?! :D