Még a régebbi 32 bites :(
Nyomtatási nézet
TheSukix3!!!
Semmi kifogásunk, ha idegen linkeket nyomsz be.
Feltéve, ha az nincs meg nálunk.
De ha m,ár idejöttél, vedd a fáradtságot, és a mi linkünket szúrd be, ha már egyszer annyit dolgoztunk vele.
Jó?
Nálam így néz ki:
kép
igen de abban a x360ec.ini fáljba mert nekem csak oylan van ilyenek nincsenek csak 4 gomb van kiirva Y A B X ennyi gomb van többi nem tudom hogy mi esetleg küldök 1 képet.
itt a x360ec.ini fálj beállitásai( alap)
http://kepfeltoltes.hu/view/130402/x...toltes.hu_.png
nekem igy néz ki:S
A Left Trigger az az LT, a Right Trigger az az RT, a Left Thumb az a bal analóg kar lenyomott állapota, a Right Thumb az a jobb analóg kar lenyomott állapota, a Left Shoulder az LB, a Right Shoulder az az RB (ebben a két gombban ne keress logikát) A Back és Start magától értetődnek. Az analóg karok beállításai kicsit macerásabbak lehetnek, ha nem működnek rendesen, ott a "Left Analog X=" típusú értékekkel kell játszani, de csak akkor, ha nem működik rendesen (ha fordítva mozognak, mint kéne, akkor az adott tengelyre vonatkozó részen meg kell cserélni a megadott szám előjelét, tehát ha mondjuk előre mozdítva a kart, Lara hátrafelé mozdul, akkor a "Left Analog Y=-2" írd át "Left Analog Y=2"
a left trigerhez beirtam h LB mert a karon az van irva a right triger hez az rb-t de igy mikor belépek a játékba egyböl célkeresztbe teszi és nem tudok belőle kilépni...
mindegy akkor nem viszem gamepaddal aki be tudja állitani az nem tudom mi nem tudom beállitani ha a kamera jó az irányitás nem ha az irányitás jó a kamera nem a lövést se tudom melyik inkább hagyom...
https://lh4.googleusercontent.com/-R...C3%A9p+077.jpg
Nálam így néznek ki a beállítások. Nekem az 5-ös gomb a Survival Instict, tehát az az LB, a 7-sel célzok, tehát az az LT.
Elméletben a letöltött Xpadder mappában kell lennie egy XInputTest.exe nevű fájlnak. Ha azt elindítod (FONTOS: Indítás előtt mindenképp másold be a TR mappájába, hogy egy helyen legyen a játékhoz használt x360ce.ini-vel) akkor tudod tesztelni, hogy a játék melyik billentyűt melyiknek érzékeli. Így ki tudod deríteni, hogy pontosan hol vannak elcsúszva a beállításaid. Bocsi, de ennél többet nem tudok segíteni ebben a kérdésben. Amúgy ha esetleg később is szükséged lenne majd az Xpadder-re, nyugi, ez csak az első beállításig ilyen macerás, után elméletben működni fog mindig rendesen (majdnem mindig, nekem a Splinter Cell Conviction-ben eléggé meg volt bolondulva, de az az egyedüli kivétel)
Sziasztok. Segítség. A pálya nevét nem tudom, de amikor egy embert, ha jól hiszem valami Roth-nak hívják megtámadnak a farkasok, ő lelövi, de a lába megsérül. Nekem kellenne elmenni az elsősegélycsomagért, de nem kapok hegymászó csákányt. A felszereléseim közt, az alsó kisképen a hegymászó csákány van , de a képernyő közepén csak a régi van, és az oldalamon is az van. Így nem tudok hegyet mászni,. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, meg van, ment csákány nélkül is .
Sziasztok!
Egy tanácsra volna szükségem!
Prólgattam a játékot és igen megtetszett, gondoltam hát meg is veszem. (Igen letöltöttem, hátha nem tetszik majd, de szerencsére nem így sült el.)
Na az volna a kérdésem, ha dobozos verziót veszek (mert a Steam-es drágább), attól még a Steam-ről tudok hozzá letölteni DLC-t?
Nem tudom a TR-ben van-e Steam támogatás.
Esetleg a játékon keresztül is lehet venni DLC-ket?
(Ugye van egy downloadable content menüpont.Talán ott is lehet majd?)
Illetve, a DLC könyvtárban lévő DLC-ket (outfit pack 1) továbbra is lehet használni a lemezes változatban (PACK4.000.tiger, PACK8.000.tiger fájlok).
Ha van valakinek ezirányú tapasztalata, szívesen fogadom a tanácsát!
Köszönöm!
Mindegy hogy veszed meg, a játék a Steam-en keresztül regisztrálja magát, így tudsz hozzá a Steam-ről letölteni DLC-ket. (Gondolom az Origin-en vásárolt verzióra ez nem érvényes) A torrentes verzióval érkező DLC-ket a legális verzióval biztos nem fogod tudni használni, mert betöltésnél ellenőrzi a Steam, hogy megvetted-e őket, és ha nem, akkor egyszerűen letiltja.
Köszi!
Nekem az lenne a problémám hogy azon a napon megvannak a mentések és másnapra eltűntek.Valaki tud segíteni?
Jó kérdés Steam kompatibilis operációs rendszered van?
Szerintem a Steam nem minden operációs rendszerrel kompatibilis Ubuntuval nálunk nem ment.
Üdvözletem megint! :D tress FX téma érdekelne, pontosabban az hogy milyen videó karival tudom üzemeltetni ? (jelenlegi gépem nem viszi ezt az opciót, viszont újat veszek ebben a hónapban és szeretném tudni hogy mik azok amik közül válogathatok ? Ha jól tudom Nvidián ez az effekt nem működik, szóval erről szeretnék kérni egy nagy tájékoztatást) Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Szia
Milyen felbontás/beállítások mellett szeretnéd bekapcsolni?
Egy HD7850 nem ártana magas felbontáshoz és max beállításokhoz. De még azzal is gyakran leeshet az FPS.
A legerősebb NVIDIA kártyák (pl. GTX 670, 680 stb.) is viszik, illetve ATI Radeon 7000 felett jól kéne mennie. Alatta nem ajánlott, megy pl. 6490M-en is, de nagyon alacsony FPS-en, eléggé szaggat tőle a játék. YouTube-on van pár tesztvideó, ha rákeresel arra, hogy "TressFX Nvidia" vagy "TressFX AMD", általában kiírják, milyen kártyán megy, elég jól le lehet szűrni, hogy mennyire működik. :)
Tiszta, köszönöm a segítségeket!
*nagy felbontás mellett szeretném majd használni
Hali! Feltelepítettem minden gond nélkül a 2013 tombraider-t, ám amikor indítanék beállítások után, dob egy hibaüzenetet: Nem sikerül inicializálni a Direct3D-t a jelenlegi beállításokkal! :S teendő? (ha csak nem azért van mert régebbi a vidókártyám: ati hd 4650)
Szia,
a videókártya drivereket mindenképp frissíteni. Jobbára nVidia kártyákra optimalizálják a játékot, de a régi driver miatt is lehetnek kompatibilitási problémák.
Utána próbáld meg legalacsonyabb beállításokkal indítani a játékot. A youtube-on van ezzel a videokártyával játékvideó, így azért - a gyártók eltérő kiszerelése miatt - nem biztos, hogy menni fog, de jó esélyeid vannak :)
512MB grafikus RAM a tapasztalataim kell neki (nekem ennyivel futott a játék vidáman 1920x1200-as felbontással, single playerben alsó-középkategóriás minőséggel, multiban minimálisra húzva, de teljes felbontással).
Itt a videokártyáddal és egy 6-7 éves Core 2 Duo-t beállítva és 4GB RAM-ot feltételezve leteszteltem azt írta hogy elbírja a játékot.
Szerintem simán bírnia kell low beállítások mellett, HD-ban a játékot. Ha a játék felajánlotta, hogy frissíti a directx-t, de te kihagytad akkor érdemes megnézni, hogy tudod-e utólag (telepítő fájlok között, általában redist mappában szokott lenni a directx telepítő).
Úgy vettem észre, hogy a Microsoft már külön nem ad ki frissítéseket a Directx-hez, de amikor telepítettem új játékokat pl. Far Cry 3, Tomb Raider, Bioshock Infinite, stb. akkor láthatóan frissítette a játék a Directx-t.
Amúgy AMD-re van optimalizálva a játék. Persze nem nagyon profitál ebből a 4000-es sorozat.
Sziasztok
El akadtam annál a résznél mikor a nagy szörny el kap fel kötöz ki szabadulok menekülök és egy omladozó párkányról át kéne ugranom egy másik párkányra viszont ahogy ugrok a kép ugrik viszont Lara nem így nem tudok semerre menni mivel így bebugol.
Tudtok benne segíteni esetleg valami linket küldeni patchről vagy ilyesmi? (Nem eredeti a játék)
Szia! :)
Tudsz egy képet küldeni róla, vagy pedig mentést?
Szia! :)
Ismerős a leírás, valahogy így néz ki a dolog? Ez a bug nálam is előjött. Pihentettem a játékot egy kicsit, majd újra elindítottam, ekkor már nem ragadt be a kamera. Lehet, hogy alacsony FPS miatt fordul ez elő, akkor szokott ilyeneket csinálni a játék, 30 körülivel erősebb gépnél már nem fordult elő. Próbáld lejjebb venni a grafikát és ha kell, esetleg a felbontást is.
Ha ilyen akkor nekem is volt, én olyankor lassan sétáltam oda kisebb megállásokkal és akkor sikerült.
Meg egyszer a Costal Bluffs-nál mikor át kell sétálni a fán, akkor korábban állt meg, vagyis a levegöben és lezuhant ez a szerencsétlen -.-
nekem csinál olyat a legvégén amikor leszakad a padlózat és a katonák leesnek de az eggyik visszarepül és a semmiben lebeg és úgy lő engemet,de mindig ezt csinálja akárhányszor végigvittem,mondjuk nem nagy probléma:D
Most látom csak 12 giga kell neki:eek: elég kevés ahoz képest hogy múlt évben készült:)
A gépem is bírja :)
Egy általam még sose látott bug :D
https://www.youtube.com/watch?v=pYd97yPRbAM
Üdv!
Tudom korábban már kérdezte valaki, de én most újra megkérdezem
"Hogyan kell tüzes nyílra váltani?" :mad:
Elértem a Shanty Town részhez, elvileg az 1-es gomb ismételt lenyomásával lehetne változtatni a nyilakon, de nálam ez valamiért nem működik. Semmi nem változik.
Volt valaki hasonló helyzetben és tudja rá a megoldást?