Bemutatkozós topic nem lehetne? :O Vagy simán mehet a sajátba:O Mert pl tök jó lenne emberekről olvasni vagy csak én látom így....
Vagy ami a másik forumon van Tomb Raider Forum Member Pictures nyitni mert mki rá kattant a facebookra.
Nyomtatási nézet
Bemutatkozós topic nem lehetne? :O Vagy simán mehet a sajátba:O Mert pl tök jó lenne emberekről olvasni vagy csak én látom így....
Vagy ami a másik forumon van Tomb Raider Forum Member Pictures nyitni mert mki rá kattant a facebookra.
Nem akarunk egy ilyen versenyt is a fórumra? :) (Nem mintha nem lenne elég. :vlol: )
http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=183699
Én kimondottan szeretnék :D
Valaki meg tudná a topikot csinálni neki? Mert most azt se tudom hol áll a fejem :o De nem a nyakamon, az biztos.
ezt én is támogatom:)
persze csakis pontozni fogok!!!:D:)
Áttetem a játékokat minden egyébbe tehát ha valakinek van hasonló 5lete ami valószinüleg beválna akkor létre lehet hozni :D
Létrehoznám csak nemtom hogy kéne magyarosítani h frankó legyen xD
Csinálhatok egyet. :)
öhhöm :rolleyes:
Most mi van? :p
Szombat, am hogy érted? xD :D
:vlol:
Csak az a szmájli valahogy nem passzolt oda. Bár ahogy látom, itt mindenki ezt használja. :p
Jaaah : rolleyes :muszáj voltam berakni mert van 10 karakteres limit és nem akartam ehhez 100 szmájlit írni XD
Oh, a limit is új. :p
Nos az egész oldalt modrnebre, nem is tudom én láttam egy másik tomb raider fan clubbot ott is van fórum meg minden oldal neve: lara croft online.
na szóval az oldal nagyon jó nem is tudom nem rendezet de sokkal látványosabb, én csak azt mondom legyen látványosabb színeseb modernebb hogy mások akik látják azok azt mondják hogy:Ki tervezte ezt az oldalt ?csodás!! van itt fórum? regisztrálok!!!!!!!!!!!!!! :) remélem valaki érti mire célzok?? :D
Remélem én is, hogy van itt, olyan, aki érti mire célzol. :)
Én NEM. :)
Amit belinkeltél, szép oldal. De szerintünk a tartalom a lényeg, a jobb átláthatóság, és hogy megtalálj mindent egy helyen.
De ha menő vagy a flash-ban, szívesen vesszünk a segítségedet a szerkesztők között. :)
Nos, egy fanszájtnak a lényege, hogy megtaláljanak mindent az oldalon, amit csak szeretnének. Ez a lényeg. A dizájn másodlagos. De ha ebben szerepet akarsz vállalni, hát üdv az oldalon. :)
Jó jó ez igaz hogy minden infót tudjanak ,de kell dizájn, ebbe eggyet kell ércsél hisz ha láttad azt az oldalt hivogató azt mondaja: registrálya néz meg , színes vagyok fényes vagyok REGISZTRÁLY
:D :D :D :D a néző pedig azt mondja: REGISZTRÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! :D :D :D
Ennyi helyesírási hibát még egy hsz-ben sem láttam. :D:vlol:
Úristen.
Hagyjad Robbie, Ami-nek azon múlik, hogy regisztráLYon az oldal fórumára, hogyha minden színes és fényes. :D de látod; erre a színtelen, fénytelen oldira is regizett. ^^ :D
Szerintem is úgy jó ,ahogy van. :) Átláthatatlan szar oldalak meg nem kellenek.
Ez valóban így jó^^ Nem kellenek animációk meg hasonlók^^: ) Az új nem mindig jó és a régi nem mindig vén:)
szerintem is így szép ahogy van, nem kell ide a túl csicsázott izé-bizék.
, ígyis van elég munkája az oldallal Rolinak és az oldal és a fórum szerkesztőinek , és nagyon is szép munkát csinált. ez az oldal csúcs szuper amit csak tudni kell Roli kirakja, és az aloldal nagyon is jó, és én meg is találom ami kell itt az oldalon. Igaza van OBig-nak a tartalom a lényeg, és így az oldal én szerintem elég modern.:)Spoiler!
Hééééééééééééééé nem keeeeeeeeeeel ki gúnyolni azért naaaaa :(
Na jó talán nem annyira kell túl sok csicsa, de hát azért egy kicsi ,egy nagyon pici, induri pinduri dizájn, és nem csicsa hanem DIZÁJN! KELLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vagy nem??
HÉÉÉ nem azt mondom hogy ez az oldal rossz hanem hogy kell egy kis változás
úgy hogy ne ércs férre igazad van mindenbe de én csak azt mondom hogy legyen nagyob, látványosabb újítás ennyi,szerintem az egész oldal,fórum szuper jóó
[ Legközelebb Hozzászólás módosítását használd. ]
Meghallgattunk,és nem ércs-tünk férre!
De azért javaslom, menj el különórára egy magyartanárhoz. :)
Hsz modosítása gomb van nállad Ami??:D
Van csak bántotta :D
Ha ez nem design-os oldal akkor nem tudom milyen. De nyugi nem ércs-ünk félre^^ Mondj egy példát, hogy mire gondoltál. (Pl. animációk?)
:d :d :d :d :d
1 kérdés:Da föoldalra, vagy ide a fórumra nem lehet visszatenni az a kicsi zenelejátszót???Úg7y hiányolom^^
Hja és ha igen a City of the Dead zenéjét bele lehet rakni??:D:D
OBig miért ennyire szívtelen? tessék: ne értsetek férre.
így már megfelel óóó nagy íróóó:D
Dehogy nem harakszom:D igazábol a leg bántóbb üzik OBig-től érkeznek:(
Mindenkitől bocsánatott kérek elnézést OBig és a többiek bocsánat remélem mindenki meg bocsát. elnézést,bocsánat,SORY,nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon elnézést,bocsánat
igazatok van a hülye dizájntól kezdve a helyesírásig remélem hogy ebbe nincs sok hiba OBig:D
Szerk.: MÁSKOR HASZNÁLD A JAVÍT GOMBOT!!!