Adjam meg a linket? Még nincs fent treditor.hu-n, de megauploadon fent van. Csak amiatt tenném fel, mert már látom, hogy nem győztök várni, már kész teljesen+már tegnap feltöltöttem netre.
Nyomtatási nézet
Adjam meg a linket? Még nincs fent treditor.hu-n, de megauploadon fent van. Csak amiatt tenném fel, mert már látom, hogy nem győztök várni, már kész teljesen+már tegnap feltöltöttem netre.
tombraidermaster1996!
Tegyem fel? tegyem hivatalossá?
De egy readme kéne hozzá. Vagy nem akarsz már semmit sem csinálni vele?
Te döntesz, csak szólj.
Szrtm még lenne rajta munka bőven. :)
Ha meg akarod jelentetni, akkor kéne pár adat. Persze az se kötelező. Dönts!!!
name:
country/city:
birthday:
occupation:
hobbies:
homepage:
email:
Sőt, ha akarod, egy arckép is mehet hozzá.
A readme az előző oldalon. Majd januárban megint nekifogok, ti megmondjátok, hogy mit csináljak vele és úgy alakítom. Rakjuk fel treditor.hu-ra, de akkor zárójelesen béta változatként. Köszi.
Kacsa! Lécci ferdítsd le:
Hungary Readme:
Tomb Raider Middle of Nowhere XMAS
(Tomb Raider a Semmi Közepén Karácsonykor)
Story:
Lara egy furcsa helyen találja magát,
ahol különböző állatokkal,
macskamúmiákkal és Sophiával kell küzdenie,
miközben keresi a kivezető utat erről a helyről.
Információ:
-A pályán 3db Titkos hely van
Kapcsolat:
E-mail:szkubi96@gmail.com
Készítők:
Pályák:tombraidermaster1996
Az objekteket nagyon köszönöm a készítőiknek.
Készítők:
Pályák:tombraidermaster1996
hiba :)
Story:Lara findes her self in a strange place,where she must to fight with mumy cats and with Sophia, while she is searching the way out of this place.
Info:There are 3 secrets in the level.
Connection:
E-mail:Szkubi96@gmail.com
Authors:
Levels:tombraidermaster1996
Thank you for the objects to their administrator.
Remélem ez elég jó:D
Ha nem akkor valaki kijavitja.
Köszi mindent. Nagyon rendesek vagytok. Majd jövőre még javítok rajta, csak majd szólok előtte, hogy mikor kezdek neki újból. Túl sok időt fordítottam erre a projektre, és nem jutott elég időm a családomra. most is gethesen vagyok itthon. Ezt a pályát nektek szántam, teljesen működőképes, leszámítva a nagy és kocka unalmas termeket... De ennek ellenére jó volt vele dolgozni.
nanevicceljetek. Én nem tudok angolul, de ez tuti nem jó: "Thank you for the objects to their administrator."
Onnan veszem, hogy: Szrtm nem adminisztrátor az objektkészítő.
Objectcreator?
pölö a legújabb pálya readméjében ez van írva:
"And thanks to everyone else whose objects I may have used without knowing who made them, it is because of you that we have a custom level world to enjoy so thank you."
És a findes sem szerintem (finds), és a mumy sem, mert az mummy. :o
Admin helyett author kéne, vagy creator.
Matie! Roli! Hozza már ezt össze valaki lécci, hadd tegyem fel először legalább ide a pályát. :)
Na jo de ezek alapbul jok, csak a helyesirassal van gond :D
Lara finds herself in a strange place, where she must fight different animals, cat-mummys and Sophia while shes searching for the way out from this place.
Information -
Theres 3 secrets in the level
Contact -
---
Creators -
---
Levels -
---
Thank u very much for the objects, to their creator..
Kicsit belenyúltam, remélem, nem gond!:o Amit átírtam, azt félkövérre állítottam be.Idézet:
Story: Lara finds herself in a strange place, where she must fight with a couple of animals, cat mummies and with Sophia, while she is searching for the way out of this place.
Info: There are 3 secrets in the level.
E-mail: Szkubi96@gmail.com
Authors: [? itt nem tudom, mire gondoltatok]
Levels: tombraidermaster1996
Thank you for the objects to their creators. <-- de ehelyett tökéletes lenne az, amit OBig írt. :)
(A connection nem az a fajta kapcsolat, hanem inkább csatlakozást jelent :) )
Feltettem: http://treditor.hu/
Jó lesz így tombraidermaster1996?
Bocsi, de az e-mail- címem simán kisbetűvel van. :) Így: szkubi96@gmail.com
Köszönöm szépen OBig! Így tökéletes. :) Remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog.
Az idézett részt csak kimásoltam, és azon a részén nem változtattam.:o De ha jól tudom, e-mailnél nem számít a kis- és nagybetű (remélem, nem tévedek:o).
Töltöm a pályát! :)
Oks. Remélem tetszeni fog. Bár mondjuk ti mit is törődtök ilyen kis gagyi pályákkal, mint az enyém. Ti már profi pályaszerkesztők vagytok, és ezért csodállak titeket. Ti már profik vagytok ebben, én meg még csak kezdő. Ha nem lesz sikeres a pálya, akkor annyi, hogy felmondok a szerkesztéssel. De nektek sok sikert hozzá! Én maradok a rendes Tr-eknél.
Kérdés. Hol van az audio mappa a zenékkel együtt? Pedig elküldtem a linket, ahhol az audió van. Na mind1. Akinek esetleg kell az audió mappa az mp3-makkal plusz a konverterrel, az megtalálja itt: http://www.megaupload.com/?d=69RC1EXL
Értem. Csak az most a bajom, hogy nuku audió, pedig elküldtem a linket is, meg mondtam is. Zene nélkül meg élvezhetetlen a pálya, nemde?
OBig, ha szépen megkérlek, akkor a linkkel kiegészítenéd nekem, ha szépen megkérlek? Vagy egy audió pack is megteszi hozzá. Köszi
tombraidermaster1996! Kinek küldted el az audio packot? Nekem ugyan nem. Még hiányoltuk is Rolival. Én most beleraktam, de a kintieknek nehéz lesz ezt pótolni.
Mondtam, nem kéne kapkodni.
Kérdés: Kik is voltak a tesztelők?
YzaaA-nak küldtem el tesztelni meg crash-nek, meg neked. De amúgy elküldtem az audió packot is.] Na mind1, már megnéztem az oldalon, tehát, akinek eddig hiányos volt a pálya, az próbálja meg letölteni újból. Amúgy mégegyszer nagyon szépen köszönöm, hogy feltettétek a pályámat OBig!
hát nem azért, hogy okoskodjak de aki csak végigmegy rajta az nem tesztelő, olyannak kellene elküldened aki már régóta benne van ebben és észreveszi az apróbb hibákat is :) teszem azt Roli, OBig stb :)
Egyet értek, én csak megnéztem, én nem teszteltem le!!:D
Nem is értem, hogy hogy kell tesztelni, hogy mijen hibákat kell nézni, szóval ezt inkább 1 profibb emberre kéne biznod!!:D
Már mindegy, a megjelenés előtt kell tesztelni. No és persze csak akkor, ha ki is akarja javítani a hibákat.
Rendben, legközelebb úgy lesz, hogy leteszteltetem. Ha lesz legközelebb.
Bocsi a dupla hsz miatt. Kaptok tőlem két savegamet. Csak töltsétek be, és láttok egy olyan helyet, amit eddig nem értetek el, mert volt a finish trigger, nos ez kikerülhető. Ezek a save-ek bizonyítják. :)