Ja-ja. Még egy régi YT-os vidiből tudom. :D
Nyomtatási nézet
Ja-ja. Még egy régi YT-os vidiből tudom. :D
Elveszett a Ghalai Key. Már úgy sincs értelme élni ezért lefekszik amíg éhenhal.:vlol: Vagy megfagy.:D:vlol:
úúgy van:vlol:
én saját magamtól, jöttem rá, mégpedig úgy, hogy a repcsironcs elejét pisztollyal lőttem. akkor jöttem rá, hogy képes előredőlni. (pisztollyal nem sikerült lelőnöm, de rohampuskával igen. :D)mi azonban azt találtuk ki, hogy szívrohama lett.
"Meglepő módon így 5év elteltével, a hazai játékeladásban már hónapok óta újra szerepel a Tomb Raider Legend, még pedig PlayStation 2 platformon!"
pedig már mióta megjelent! hogyhogy ennyire veszik? tán a TR trilogy miatt?:eek:
''5. LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
6. Spider-Man: Web of Shadows
7. Tomb Raider: Legend
8. Star Wars: The Force Unleashed''
jééé!!!!
az én legendem:hug:
100 ft ? WTF?? Az semmit sem ér XD
Lehet a TR9 sikerei miatt lett felkapot...
naaa, azért nem kell túlzásokba esni. ha ez 100 Ft akkor az ilyen City Interactive-os játékok hány forintok legyenek?
Legutóbb a Media Marktban 4500 Ft-ért láttam PS2-re a Legendet, az szerintem egy vagyon érte :confused:
mondhatjuk azt... de azért annál (sajnos) drágább világban élünk... -.-
Hogy a retekbe ne érteném. :angel:
Én legutóbb 2 évvel ezelőtt láttam 100 kornaért azaz kb 1000 ftért többet nem is ér sztem....
Én 999 ft-ért vettem meg vagy 4 éve. Többet én sem adnék érte :p
Iiiiigen... Bele dobtam 1 kívánság kútba vagy hogy hívják xD
http://www.youtube.com/watch?v=-TrGU...el_video_title :eek::eek::eek::eek:
a videoban a legendes szerkesztett pályát honnan tölthetem le??:D:rolleyes:
szoktam csak nem ojan sürün:rolleyes:
a fading light-ot is az irásból tudtam kiprobálni!!
eddig csak néztem:rolleyes:
Yzaa ezek nem szerkesztett pályák,hnem vki csinált egy exe fájlt,ami ugy működik mint a cheatek.én pl hónapja töltöttem le a TRFről,de nkm inicializálás hibát észlelt,patchelt verzióval is..is töröltem.de vmeik vidiben a stáblistában említi ki készítette azt a progit.
Szeretném olyan emberke segítségét kérni,aki használja/ta az SCU-t,mert a második fülön,egyedül a god mode-t vágom : S vis a kérdés a többi mire jó?
Sziasztok!A kérdésem az lenne hogy honnan tudok letölteni 100 %-os magyaritást a Legendhez?(Már próbáltam lehúzni a tombraider.hu-s magyaritást de a telepités inditásakor errort ir ki.Lécci segitsetek :( !
Szia! :)
Van a gépeden Microsoft .NET 2.0-s keretrendszer? Ha nincs, innen le tudod tölteni. Enélkül nem indul el a program, ha jól tudom :)
Már feltelepitettem a keretrendszert is és a magyar nyelvű csomagot is, de még mindig error :mad:
Nem értem mi baja lehet. :( Kicsomagoltad a zipet, ugye?
Hát a keretrendszert éppenséggel nem xD.Igazából nem nagyon értettem ,hogy mit kell csinálni mert nem szoktam ilyen dolgokat ...Ha vki lenne olyan kedves és le tudná irnipontosan hogy mit kell csinálni azt megköszönném.Am a Legend alaptörténetét értem, de úgy hogy forditanom kell angolrol magyarra az mégsem olyan élvezet xD.Előre is kösz !
Lécci írjatok!:angry:
Error signature
EventType : clr20r3 P1 : trtr.exe P2 : 1.0.0.5 P3 : 4808e1a1 P4 : trtr P5 : 1.0.0.5 P6 4808e1a1 P7 : 167 P8 : 43 P9 : system exception - ezt írja ki
HD texture pack lesz Legendre? Vagy készül már? Vagy mi fene vaaaan? :D
Erre gondolsz? Pár hónapja kiírta, hogy átmenetileg befejezte, azóta is csak Boliviás textúrák vannak fent...
http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=181162
Chris: sztem játsz angolul... :D
Chris!
Nos, szerinet nem telepítetted fel a Legendet, csak a magyarítást akartad eddig elindítani.
No elmondom hogy kell:
1. Telepítsd fel a Legendet. (Ha ezt nem tetted eddig, akkor ír ki ilyen hülyeséget a magyarítás exe-je, vagy pedig akkor, ha nem tömörítetted ki valahova a zip tartalmát.)
2. Töltsd le a trl_tra_magyar.zip-et, és csomagold ki, egy akármilyen nevű könyvtárba. (Tömörítve nem lehet az exe-vel magyarítani.)
3. Indítsd el ebben a könyvtárban a TRTR.exe-t. Válaszd ki a legördülő menüben fent a Legendet, majd alul, balra klikk a "Fordít"-on. Ha kész, akkor máris indíthatod a kalandot.
---------------------------------------------
Ha tört verziód van, akkor persze a Crack-ot, a trl.exe-t, ne felejtsd el bemásolni a Legend könyvtárába, amit C: Program Files -- Tomb Raider - Legend könyvtárban találsz meg, ha nem bántottál semmit a telepítés közben.