Az új rész kb. ugyanennyi volt nettóban a 100%-ig, hard-on. Bár ott inkább a harccal, akciójelenetekkel volt szívás, nem a továbbjutással.
De amint kész a fordítás, én is retrózok. :)
Nyomtatási nézet
Hát az új nekem max 15-16 óra volt 100%-ra. maga a játék 3 délután és még kettő boklászás. Jó igaz csak normal fokozaton toltam, lehet hardon kicsit több lett volna. De ugyanígy tehetne az ember a régiekben is kikötéseket maga elé (pl. medpack használat nélkül, csak pisztolyal, vagy 20 save-elés alatt végigtoli, stb. ) ahogy azok is még hoszabbak lenének.
BTW: enek ellenére azért elég hosszú az új. mondjuk egy aktuális COD részhez képest amit 4-5 óra végigtoli...
Szerkesztve: Warezolni a fórumon tilos.
Nem tudom mire érted de a fórumszabályzatott elolvasva két lehetőségre jutttam:1.Azért törölted el az előzőt mert bele írtam a kalózöblös oldal nevét.Én ezt azért tettem mert pontosítani akartam a kérésemet,hogy hol próbáltam már ezért az nekem nem jó.2.Ha az volt a gond,hogy gyakorlatilag kétszer ugyanazt küldtem el ( most harmadszorra) akkor először is nem kaptam rá semmi visszajelzést ami ok hisz nem ülhettek ti se folyton a gép előtt van életettek, nekem is,másodszor mikor először elküldtem valaki kitörölte vagy csak simán nem küldte el bár én emlékszem hogy megnéztem és ott volt másnap viszont semmi.
Tehát másodszorra azért küldtem el mert az első valahogy eltűnt. De kiírom most is és szerintem mivel ez a tr 3 topic így akérdés még mindig kapcsolódik:
Na innen warez volt. :)
Warez. :)
Kalózöblös vagy sem, a torrent önmagábnan is tilos, mert warez Gegooo!
Egy hivatalaos TombRaider oldal ilyent nem engedhet meg. Nem fogjuk érted ezt a címet kockáztatni!
Ugye megérted?
Igen persze megértem,elnézést az előbbiért így már világos.
hát ezt a részt életemben még nem bírtam végigvinni. nevadát indiát átvittem többször south pacific london antartica ezeknél mindig valahol elakadtam. nekem nevada a kedvencem.
Sziasztok!
Nem tudom tudna e nekem segíteni valaki.
Nagyon szeretem azt a rövid kis zenét,ami a legelső antarktiszos pálya bejátszásában (mikor a helikopter landol,és megreped a jég....) hallható,viszont sehol sem találom.....
Nincs meg valakinek?
Szia.
Ha gondolod, az intrók itt vannak.
http://dfiles.eu/files/mu00uf8c8
Üdv
Kösziii :)
igen,benne volt az a rész,kicsit megvágtam s most végre ez a csengőhangom :)
Én most kezdtem neki újra eddig csak ps1 en volt meg. Most pc.n viszem és nagyon jó.
(Újra) végigjátszva PS1-en, medik és életkristályok nélkül, felvéve minden secret és tárgy.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...44896745_n.jpg
Végigjátszás videón hamarosan! :)
Wow, grat :)
Secrets: 59-ből 60? Van valahol egy extra, vagy duplán számolta? o.o Erről még nem hallottam :)
Köszönöm! :D :hug:
Spoiler!
Így van, van egy extra secret a Coastal Village pályán :)
http://www.youtube.com/watch?v=V-cGxYyNlZY
A Tomb Raider 3 végigjátszása kiegészítve a saját készítésű videóinkkal:
Klikk
Nah sikerült ezt is kivinni medi nélkül és minden secrettel viszont ez könnyebb volt ugyanis használtam életkristályokat :smackbum: de majd legközelebb ha lesz kedvem ehhez xD Amúgy nagyjából csak pisztolyt használtam desert eaglyt használtam az őrökre a high security compoudon mert már idegesítettek onnantól egész londonig pisztolyt használtam luds gaten picit harpoon gunt használtam aztán antarticán a desert eaglet elővettem megint kutyákra s őrökre RX tech mineson már rocket lauunchereztem is :vlol: hát másképp nem tudtam kinyírni azokat a mutánsokat :p Lost city of tinnoson grenade launchert s uzit a szúnyogokra annyira idegölőek hogy az hihetetlen nem emlékszem hogy ilyen sok jött volna mikor régebb játszottam ki. És hát desert eaglet megint willarda. Na jó így azért nem azt mondom hogy legtöbbször pisztolyt, de próbáltam azt inkább xD Na pofa be (ezt magamra :p) itt a statisztika : http://oi59.tinypic.com/20ib68z.jpg
Jó volt megint kivinni szeretem ezt a TRt nagyon :) De számomra a TR4 lesz mindig is a legjobb és azt hiszem hogy kijátszom azt megint medi nélkül és secretekkel :D
Ügyi. :) A TR3 a legnehezebb rész.
(No nem a medinélküli játszásban, hanem összességében.)
:joy: Ügyes vagy! ^^
Én próbálom úgy kivinni, hogy se medi, se kristályok, és csak alap pisztolyok. Elég nehéz. :angry: És az egyik pályán majd nem is lehet így végigmenni - legalábbis csalás nélkül. Na, kellett ez nekem?... :vlol:
A lejátszási lista:
https://www.youtube.com/playlist?lis...OO4czwespSxWT9
Valaki meg tudná mondani, hogy ha a Steames verzióból kilépek, akkor a már megnyitott ablakokat miért zsugorítja össze a játék? Felbontás vagy más?
Köszönöm :)
Akkor csinálja nálam, ha más a játék felbontása, színbeállítása, stb. mint a Windowsé :)
Sziasztok! Feltelepítettem a Tomb 3-at CD-ről és utána feltettem a multipatchet is. Működik a játék, csak egy kis probléma van vele. Bizonyos objektumok szélein nem használ textúraelkenést, pedig a beállításokban minden be van kapcsolva. Tehát pl. a fák lombkoronája és a pálmák, bokrok levélszélei pixelesek maradnak. Egyébként a tárgyakon, objektumokon elkeni a textúrákat. Win 7 operációs rendszerem van és Nvidia 750 Ti grafikus kártyám. A régi laptopomon, amin Vista van, azon normálisan működik, össze tudom a kettőt hasonlítani. Volt valakinek hasonló problémája?
Hát sajnálom Jocó, én nem is hallottam még ilyen problémáról. Gondolom a gépeddel van valami, ha a másikon simán fut. Remélem lesz valakinek épkézláb ötlete erre. :)
Örülök, hogy reagált valaki, azt hittem már halott ez a topic. :) Az egyik angol fórumon találkoztam a problémával. Nem vagyok jó angolos, de úgy értelmeztem, hogy DirectX kompatibilitási hiba van és csak bizonyos kártyáknál jön elő.
http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=213140
Ajánlanak egy Dgvoodoo 2 nevű programot, ami tud emulálni régebbi DirectX verziókat, de nem tudom, hogy nem rontanám-e el vele a jelenlegi beállításaimat. Új játékokkal nincs gond.
Nekem is az a probléma, ahogy itt a fényképeken látszik, hogy bizonyos objektumoknál nincs textúraelkenés, de pl. a paneleken van. Növényeknél, ajtóknál üveg-, és vízfelületnél nincs. Nem mondom, hogy ez olyan hatalmas gond, hiszen sokan úgy játsszák a játékot a régebbi konzolokon, hogy egyáltalán nincs filter, sok ilyen youtube videót látok. De a régi emlékekhez képest ez nekem zavaró. Nagy monitoron mégis nagyobb élmény, mint laptopon és a szélesvásznú patchet is feltettem, hogy Lara ne legyen kövér. :) És még egy érdekesség, a Tomb 2 normálisan működik, ott a fák lombkoronája elkenődik, pl. a citromfák a Velence pályán.
Azért írd ide, ha találtál megoldást, hátha másnak is jó lesz az info egyszer. :)