Sajnálom, warez nem mehet ezen a fórumon. :)
Nyomtatási nézet
Sajnálom, warez nem mehet ezen a fórumon. :)
sziasztok tudom h már kérdeztem de annyira nem értem én ezt az adrenalin dodget hogy az nem igaz:S nagyon hülye vok hozzá szal ha vki úgy eltudná magyarázni h még én i megértsem annak örülnék most a medvén gyakorlok de nem sikerül sehogy előre is köszi
Az a lényege, hogy addig kell lőni az ellenfelet, míg egy pillanatra meg nem áll, aztán megindul feléd, a kép pedig elmosódik. Ekkor gyorsan kell reagálnod, indulj el valamelyik irányba (jobbra, balra, hátra, de akár előre is), meg kell nyomnod a Shiftet (gurulás), majd várd meg, amíg a kör pirosra nem vált, ekkor kell lőni. Eleinte nekem is nehezen ment, de idővel hozzá lehet szokni, akkor már automatikusan menni fog. :)
az első medvénél már sikerült de élesben még nem de azért köszi:)
sziasztok elakadtam.:s görög résznél vok maikor különböző termekben kell kulcsokat megszereznem és az ucsó teremben amikor a kardok jönnek ki a padlóból meg a plafonról..stb szal ott akadtam el h a falon kell futnom és átugranom egy oszlopra de nem sikerül. tudnátok jó tippet mondani h kéne azt megcsinálni? előre is köszi:)
Szia!
A kardos teremben az a falon csimpizés trükkös. Ha elérted az oszlop magasságát, 2x nyomd meg az elugrást gyorsan egymás után, így derékszögben ugrik el a faltól, és így tudja elkapni az oszlopot. Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
Én úgy emlékszek, mintha a "hátra" gombot is nyomni kéne ugrás közben. Segít, ha a kamerát Lara mögé helyezed. (Sajnos nem tudom leellenőrizni, nincs fent a játék.)
Én úgy szoktam, hogy a kamerát pontosan a háta mögé helyezem, majd belengek, aztán pedig a bal vagy a jobb gombbal (attól függ, hogy merre van az oszlop) és az ugrással elrugaszkodok a faltól.:)
hello az egyiptomos résznél járok ott amikor az első Artifact-ot kell begyűjteni. szal mért van az h oda mentem felvettem de a kövi check point előtt kiléptem és nem találom az inventoriban, vissza mentem oda h megnézzem ott van e még de nem volt ott...miért van ez? elcsesztem vmit-?köszi előre is a segtséget:)
Próbáld meg elinditani a játékot a folytatást választva, ne töltést. Ha ez nem oldja meg akkor valszeg buktad az artifactot, csak korábbi mentés segithet ha van.
Sajnos a rewardokat elég beteg koncepcióval kezelik Crystalék, emiatt előfordulhatnak ilyen anomáliák..
Az artifact-et ha már egyszer felvetted, azt megjegyzi, attól függetlenül, hogy kilépsz utána. És ezért nincs ott újra. Ezzel semmi gond, de le is ellenőrizheted a level statistics-nál.
Én meg az Atlas-ban megszerezhető kulcsot felejtetetm el felvenni, és úgy jöttem ki vissza a központi terembe Görögországban. Utána visszamentem érte termszetesen. Remélem nem baj abból a szepmpontból, hogy a speed run-okon kívül már csak az a trófeám hiányzik, hogy Good Show in Greece.
Roli szerinted...?
Kérlek ne duplázz:D
Van ez így, mikor bambula az ember:D
Kétlem, hogy a trófeához ennek bármi is köze lenne! :)
sziasztok! most egyiptomi részen vagyok ott ahol meg kell húzni egy kart a falon akkor fentebb kijön a falból egy kar majd azon kell átlendülni, csak hogy időre kell feljutni odáig és már megbolondulok ettől a résztől van h nem kapja el a falon a párkányt a falon futásnál sem mindig....vki vmi jó tippet tud adni? rég óta próbálkozok ezzel a résszel köszi előre is:)
Segíts ki. Hol vagy pontosan??
3:13 körül? Mert nekem ott makacskodott a párkánnyal. Közelről, széléről, hosszan nyomva az ugrásgombot - biztos, ami biztos. Falon futáskor is várd ki, míg a legmagasabbra lendül.
Sziasztok. Nagyon király ez a Tomb Raideres oldal, végigjátszásokban sokat segített. Volna egy kérdésem. Az Annieversary-t jelenleg időre igyekszem megcsinálni, csak a Görögország első pályára milyen tippet tudtok adni, hogy időben végigbírhassam futni? és még valami. Miért van az, hogy a Croft Manorban, amit szintén időre igyekszem megcsinálni, az uszódában a köteleket nem tudom szétlőnni, hiába nyomom be az Y-t, ami közelről mutatja a célkeresztet. Akár bekapcsolom a kapott csalásokat, akár nem, nem lővi szét. Mi van ilyenkor?
Üdv az oldalon.:)
Az időrefutásnál,próbálj minél kevesebbet időzni,adott helyen,plusz az ellenségeket nem feltétlenül kell lelőni (kivétel ha elkerülhetetlen)
A legjobb megoldás,ha előtte párszor kijátszod a pályát,hogy rutint szerezz.
A célkeresztes téma:
megszerezted a pisztolyt? (másképp nem tudsz rálőni)
ha nincs,akkor keresd meg könyvtárban.
Értem. Szóval hiába rakja be nekem a fegyvert, tudok lőnni is, de attól még fel kell mennem a szobába, hogy felvegyem? Ezt csak azért hagytam ki, mert azt gondoltam nem kell, így gond nélkül sikerül teljesítenem, s időt spórplok azzal, hogy nem megyek és veszem fel. Úgy tűnik ezuttal is tévedtem. Akkor mielőtt időre csinálnám a nekem nehezebbnek tünő pályákat, előtte a többi nehézségi szinten is végigviszem, s próbálok majd rájönni (főleg a Görögország első és harmadik pályánál és az Egyiptominál, mivel nekem már azok vannak), hogyan csináljam meg gyorsan. Köszönöm a tippet és a segítséget.
Egyiptomos pályán sok csapdás rész van és ha jó idővel akarod kivinni akkor érdemes előtte begyakorolni a pályát .
Én már csak tudom ugyanis az egyiptomos rész 2. pályán egy csapda résznél egy huzamban meghaltam vagy 23 alkalommal(ahol a 3 cölöp van meg az összeütközős kőkapuk)
Emlékeim szerint tényleg fel kell venni a Croft Manorban a fegyvereket, máskülönben nem, vagy csak nagyon nehezen lehet a szobrok kötelét szétlőni.
A St. Francis Folly-nál ezeket tudom ajánlani:
Lentről felfele haladj, húzd meg a karokat, aztán meg az ajtókba menj, fentről lefele.
Ne foglalkozz egyetlen reliccel vagy felvehető dologgal sem. A denevéreket viszont célszerű kinyírni, mert azok csak idegesítik az embert.
A pálya elején a golyót ne a kezeddel toldjad, hanem lődd a kispisztolyokkal folyamatosan, vagy az UZI-kkal, ha megvannak, így gyorsabban halad.
Most így hirtelen ennyit tudok. :) Ha nagyon akarod, akkor sikerülni fog! :)
youtube: badassgamez. ott az összes time trial. igen jol ismeri a játékot, elmondja mindennek a trükkjét talán. bár lehet hogy a sima Let's play videokban, nem a time trialosokban. érdemes rákeresni
sziasztok
légyszi valaki segítsen.
nem vagyok kezdő tombos de egy valami kifogott rajtam.
a peru part 2-be a végén a nagy zárt kapunál jobbról-balról fel kell menni kinyitni a kaput. jobbról semmi gond de a bal oldalon nekem nem kapja el lara a platformot..... mitől lehet ez??? vagy 200x megpróbáltam, végigjátszás videót is néztem vagy 5-öt már egy új játékot is telepítettem de nem megy.
http://www.youtube.com/watch?v=HJK_0D3ftvo a 7:11 percéről van szó.
Szia!
Igen, többieknek is előjött ez a hiba. Azt tudom így most hirtelen mondani, hogy a peremen teljesen a fal belsejéig menj be, majd aztán ugorj hátra. Legtöbbször pedig elkapja, csak épp le akar esni, ilyenkor az akció gombot (E) kell gyorsan lenyomni.
De ha így sem megy, akkor azt tudom ajánlani, hogy töltsd le a mentés csomagot, és használj mentést, ahol már meg van ez a két terem oldva. :)
A sorrend mindegy lehet bug keress hozzá mentést vagy ugorj a legszélétől:)
Addig nézz hátra, míg a kamera meg nem állapodik a peremen. Szóval nem kell elsietni. Nekem legalábbis így nem volt gond, ha jól emlékszem.
ehez csak anyit hogy nalam az valt be hogy felengetem a gombokat az ugrasnal es megvartam a pillanatot meg lara megerkezik es ugy ugrottam ujra. mert ha tartottm az elore gombot es egyfolytaba a Space-t nyomkodtam akkor rendszerint felre ugrot/ tul ugrot, v. leeset... szoval higgatabb ujjakkal probalkozz ;)
es ezt tobb helyen is eszletem hogy a jatekban ez sztem Bug. hogy nincs ojan jol megoldva a bilentyuzetre..
a Platform elkapasahoz anyi sztem hogy Manual Grabb-al probalkozz...vagy: ugyanugy higattab gombok nyomdosasa :)
köszi
sikerült
a 2. kérdés: végig vittem normál módban és nem tudom hogyan kell elindítani time trial-ban????????????????
Amikor elkezded megkérdi hogy akarsz menni ahol a pályát megkezded kiválasztod a time trialt
Köszi a választ.....
teljesítve van 100 %-ra a játék még a feliratot is megvártam, hogy végig lemenjen de nem tudok új játékot kezdeni mégsem. Azt írja ki, hogy játék folytatása ( akkor az utolsó mentéstől folytatódik, onnét, hogy a végén a lara a vízbe ugrik és elmegy a hajóval), meg olyan van, hogy betöltés, meg pálya újra játszása. Ha profilt váltok akkor sem enged time trialba menni. ?????????????
Teljesen új profilnál még nem fog menni a time trial, csak ha a "Replay level" elérhetővé válik.
A pálya újrajátszása az, amit ki kell választani, ott be lehet állítani a nehézségi szintet is. A könnyű, közepes, nehéz után a Time Trial is ott szerepel, azt kell kiválasztani, és már mehet is! :)
Így van de time trialban nem egyszerű a 3. pályára ad cirka negyed órát
Adrenalinozás nélkül is ki lehetett nyírni a Rexet? :eek: Mondjuk nekem csak annyi rémlik belőle, hogy mikor először nekifutottam, azt hittem, hogy annyit kell majd vele izzadni, mint annó a TR1-ben, ahol még tényleg nagyon kemény volt a T-Rex, aztán ahhoz képest relatíve nem tartott sokáig. Első végigvitelre a Rextől, meg a két lovas figurától paráztam, akik a végén vannak, mert úgy rémlett, hogy azok nagyon szívatósak voltak az eredetiben, de az Aniversary-ban azért viszonylag gyorsan ki lehetett őket nyírni.
Hát én nehezen jöttem rá az adrenalin Dodge ra kb. 2 hónap pedig volt hozzá tájékoztató füzetecske csak angol volt
Beleírtam a végigjátszásba a könnyebb megoldást. Persze TimeTrialra az sem alkalmas. :)
"könnyebb megoldás: Fuss az egymás mellett levő két hengerhez. A jobb oldali mellé balra, mássz fel, ugorj fel a sziklára, ás állj szorosan a fal elé. Itt nem ér el, megúszhatod az egészet, sérülés nélkül.. Itt nem kell mást tenned, mint folyamatosan lőni, és lőni, minél gyorsabban nyomkodva az egér, vagy a billzet gombját, és előbb, utóbb kimúlik a dög, így is a templom szakad rá a végén."
Sziasztok!
A Tomb of Tihocan pályán akadtam el. Illetve inkább úgy mondanám, hogy lent rekedtem a földszinten, körbejártam már az egész termet, de nem találom a felfelé vezető utat. Tudnátok segíteni, hogy mégis hol van? :D
Szia! :) Ez szerintem segíteni fog:
http://www.youtube.com/watch?v=dG14wARahi0
Köszi, szerencsére volt egy korábbi mentésem, mert rögtön lementem a földszintre, aztán a létránál hiába másztam föl, a fent maradt doboz miatt nem tudtam volna visszamászni.
Igazából mikor lett új gépem, kíváncsiságból feltettem az idei részt (előtte szinte sose játszottam ezzel a sorozattal), az nagyon tetszett, mostmeg azon vagyok, hogy sorba játszom a részeket. :D Egy-két fejtörő kiakasztott már, de jó, mikor nagy sokára sikerül egyet kibogozni.