Nekem tetszik ez a kinézet ami most van :D
Vagy esetleg lehetne hogy hátul TR9 kép Laráról vagy ilyesmi :D :jumper::jumper:
Nyomtatási nézet
Nekem tetszik ez a kinézet ami most van :D
Vagy esetleg lehetne hogy hátul TR9 kép Laráról vagy ilyesmi :D :jumper::jumper:
Elkészül a YOUTUBE csatornánk, iratkozzatok fel és jelöljetek be ismerősnek nyugodtan :D Youtube.com/TRSHU
De aki még nem tette lájkolhat minket facebookon is facebook.com/TRSHU és ha még ez sem elég követhetek minket twitteren is! twitter.com/trshu
YouTube volt az egyetlen, amire eddig nem iratkoztam fel, most megtettem, elég jó lett a promó videó. :)
jól néz ki a chat!!!:D
szép munka:thumb:
hééé mit dolgoztok az oldalon???O_o
akartam a TR3-omnak a végigjátszását meglesni ereffel nem tom
mit ügyködtök???:clown:
Bocsi :D én voltam most már minden elérhető :)
Ú hát ez az új fejléc nagyon jó. Főleg ez a narancssárga nagyon passzol az oldalhoz :D (Y)
Jó, de ezt a csajt csak te tetted oda psel vagy az eredeti kep ilyen me en ezt igy nem lattam? xD
Mondjuk az Official TR Fansiteos ize vhogy nem illik oda...
2 kép össze vágva :D OFS nélkül nagyon üres lenne :D
szép munkát végeztetek az oldallal!!!!:thumb:
bocsa csak kivi voltam a pályákra s nem tudtam megnézni:eek:
de mostmár jó:D
Nagyon jó lett! :thumb: Köszi Robbie :hug::D
Valóban nagyszerű!:)
Valami eszéletlen lett a forum skin-je:eek:
szép munka!!:thumb:;)
visszatérésem alkalmából új skin fogad :vlol: nagggyon szép lett. :)
Örülünk, hogy tetszik! :)
Frissítésre került a "White" téma is! :)
http://i1205.photobucket.com/albums/...trs_w_prev.jpg
+Kisebb frissítések/javítások a Tomb Raider témánál :)
Tetszik az új téma, szép munka. (=
Átváltottam a White skinre, nagyon ütős lett, gratula! :D
Nekem is tetszik, átváltottam, ügyes! :)
fhúúúez tetszik :thumb:
asszem ezt fogom használni, ez úgysem az a kékesfehér, mint a TRForums-on >.>
:D Örülünk, hogy tetszik! :hug::jumper:
Valamikor még egy klasszikus témát is összehegesztünk, és akkor már szerintem mindenki boldog lesz :D
Egyszerüen imádom^^:jumper::jumper::jumper::jumper:
én is váltottam nagyon tetszíík naagyon!!^^
Kalsszikusnak nagyon örülnék!!!^^:D
Én is váltottam... :eek: :D De azért megvárom a klasszikusat is. :p :clown:
Aki még nem látta volna:
Előreláthatóan január 1-ig karbantartást végzünk a főoldalon, addig nem lesz megnyitva sem. Ha esetleg valakinek kell valami az oldalról, szóljon, vagy írjon a megfelelő topicba, és átmásoljuk az(oka)t a tartalma(ka)t. :D
Átalakítás? Jól hangzik, kíváncsi vagyok mivel fogtok minket ismét elkápráztatni. :)
Remélem tényleg elkápráztatás lesz :)
Mellékesen van valamilyen funkció esetleg tartalom amit szívesen látnátok ? :)
Jaja, melózunk keményen :D
:)Január 1ig? :eek: Az mindjárt itt lesz! :jumper: nagyon kiváncsi vagyok mi lesz. :jumper:
Igen. :D
Ha van valami ötletetek, tényleg most írjátok........ :)
Mondjuk lehet ez hülyeség és nem is megvalósit6ó de leirom...
Olyat h a főoldalon lehetne bejelentkezni, ott lenne profilunk stb, lehetne hozzászólni a hirekhez... És ha már ott bejelentkeztünk akko má a fórumon meg a cseten nem kellene, lehetne olyan h a galériában kijelölnánk kepeket ami nekunk nagyon tetszik és a profilunkon ezeket meglehetne nézni egy olyan mappában h Kedvenc :D :D HIrekkel is ugyanezt, ha vmelyik tetszik v nem volt időd vegigolvasni stb akko kijelölnénk és ha majd később visszaakarnánk olvasni akko nem kellene vixakeresni hanem a profilunkon könnyedén vixaolvashatnánk...
Jah és még az is eszembejutott h ha vkinek van olyan h tud rajzolni v vmi akko ide feltölthetné és megnézhetnénk....
A fórumot kellene kicsit jobban személyreszab6óvá tenni, több téma kéne... v esetleg olyan h te sajat kezűleg berakhass háttért, a téma maradna csak háttérképet tudnánk berakni a fórumra...
:D:D:o Lehet hulyeség...
Nekem a háttérképes 5-let tetszik szerintem jó lenne, meg a másik is, szerintem nem hülyeség!!:D;)
Még olyan is eszembe jutott h lehetne értékelni a dolgokat, csillagokkal lenne 5 csillag mint a Utubenál volt régen... Pl. hireknél, igy látnánk a dolgok mennyire tetszenek a közösségnek, ha lenne a cikkben vidi/kép ez ott is nagyon jól mutatna... :D :D
nekem csak egy kicsi ötletem lenne,ami meg is valósítható.:$
több zene a főoldalra:D
(mondjuk Bolívia 4b)
Lehetne fan-szekció. Fanartok, Fanficek, cosplay minden mennyiségben :)
Leheetne egy ojant, hogy 1 adott hírhez hozzá lehetne szolni!!:D
Pl érkezett egy hír a tr9-röl, valami akármi, és hozzászolnák, hogy de jó, vagy akármi, vitát is nyithatnánk rolla, vagy lehet hogy ez hülyeség, de azért jó lenne nem??:o
Vagy esetleg, aaami XNALarás kép készül és kitesszük ide a forumra, az iikerülhetne az oldalra is, rendszerezve, így sokkal többen lássák, és kedvet kapnak hozzá, pl ijen formátumbamn:YzaaA XNA képei, vagy Caroline XNA képei...stb:D