nem semmi gimiben tanulsz, Cindy :)
gondlom alig várod, hogy vége legyen, és mehess tovább :)
Nyomtatási nézet
nem semmi gimiben tanulsz, Cindy :)
gondlom alig várod, hogy vége legyen, és mehess tovább :)
Egyetem rosszabb lesz :P
Ki fogunk költözni Angliába...
Az Angol pasik meg a legrosszabbak az ágyban... Igen, ez a legnagyobb gondom xDD..
Viccet félre értve most hogy így belegondolok az valami kúrva szar lesz.. Itt hagyni a barátaimat a családomat a szerelmemet.. Remélem apám meggondolja magát -.-..
Anglia????:eek:
hát az nagyon messze van!!!:rolleyes:
még németország is messze van de anglia???:S
eggyet értek ép ezért nem akarok egyetemre menniXDD
a legnagyobb pöcs is elmehet 2 perc után :vlol:
én gimi után nem tudom, hogy lesz... még ráérek :) csak holnap kezdem xD
NEm igaz Magyaroknak a legnagyobb a franciak csak masodikok, egyszer olvastam a neten egy olyan cikkben ahol azt bizonygattak hogy a szlovakoknak nem kicsi es volt egy ilyen sorrend es a magyaroknak a legnagyobb... xDDDD
Ez is nagy a ****rol beszelgetunk xDDD
OK majd beulunk vhova egy KVra xD
Persze hogy ráérsz :D
Remélem jó lesz az első napod^^
**** sem akar reggel 11-kor suliba menni T_T
Inkább dobjanak elém 1 néger dákót... Inkább azzal szórakozok mint hogy suliba mennyek..
Miért gerjesztem én mindig a perverz témákat?..xd
Köszönöm..xD
Igazából régen rosszabb voltam..Főleg álltalánosban..''Véletlenül'' mindig a pasikhoz nyitottam be..xD( hogy elkezdtek sikoltani xD)
Nagyon rossz gyerek voltam... Viszont panaszuk nem lehetett mert jó tanuló voltam :D
Pedig én mindig is ilyen voltam.. 3 éve vagyok itt a fórumon de csak 1 éve lettem ilyen híres. :P(habár hogy miért azt nemtudom..xD)Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
luxuskurv@ xD
xDDDDDDDDDDDDD
ez a cindy nagyon egy huncut nőstényállat ....nem gondoltam vna h vanbelőlem nő is :O
Cöhh... Ez még csak a kezdet.....xDIdézet:
Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása
Kérdés mi az a minden Cindynél
Smárolas, csöcsörészes, veretés!
Miért, ijen szökének néznék ki??
Na most leégtem........:(
Kacsa, téged sosem tudnálak már elfelejteni :p
Amint 1 kacsát látok vhol 1ből te jutsz róla eszembe... Sajna akkor is amikor enném...xd
Nekem Kacsa akkor jut eszembe mikor a portalt:rolleyes: látom meg valahol. OBig pedig furcsa módon az osztályfőnökömre emlékezet.:confused:
Kacsa nekem is Portalrol jut eszembe. :P És én miről jutok eszetekbe? :p :p