köszönöm!:D
Nyomtatási nézet
köszönöm!:D
Bocsánat a dupla hozzászólásért, de ha javítok, akkor nem fogja az új hozzászólásokhoz írni, és nem fogja senki se látni.
Szeretnék bemutatkozni.
A nevem Attila. 12 éves vagyok. Szeretem a tomb raidert, ez a kedvenc játékom. Igaz, még csak az Underworld-et játszottam végig (csak az van meg nekem). Most az Anniversary-ra gyújtök. Wii-n szeretném megvenni. Még nagyon messze vagyok tőle. 6000 valamennyibe kerül. Most van 1500 Ft-om. Elég lassan gyűlik, mivel nem kapok zsebpénzt.
Szabadidőmben kung fu órára járok. Hobbim igazából talán a képszerkesztés. A gimpet tudom valamennyire használni. Egyedül tanultam meg. Most a photoshop-pal bajlódok, de nem találok rá videót. Vagy a nyelv nem megfelelő, vagy a száma a photoshopnak (vagy mije,7.0-om van ) vagy nincs is olyan videó. Ha felnövök, akkor számítógépekkel szeretnék foglalkozni. Nagyon érdekel a képszerkesztés. A 3D-s a legjobban. Eléggé szeretnék megtanulni 3D-s képet szerkeszteni. Olyat, mint amilyet ti szoktatok. Szeretem ezt a fórumot. Minden nap legalább 3-szor felnézek rá, csak igazán nem tudok hozzászólni semmihez. Nem ismerem eléggé a játékot. Sajnos a gépem (ööö... anya gépe) elég gyenge. Ezért kaptam ps2-t és wii-t. Szeretnék már tomb raidert játszani, csak mint már mondtam, kevés hozzá a pénzem, hogy vegyek. A ps2-m re pedig a letöltött nem megy. Használtam olcsóbb lenne megvenni, de már jártam rosszul használt játékkal. Szeretnék közétek beilleszkedni. nagyjából ennyit szerettem volna mondtani.
JAAJ MIT TETTEM!! VÉLETLENÜL KITÖRÖLTEM EZT A HSZT O______________o
jaaj nem tudjátok visszaállítani? fölöslegesen gépeltem Dzsemfixnek annyit! :(
Óhh hello:D:hug:
örülök neked kedves Atilla hogy aktív vagy épp ezért mivel szeretsz képet szerkeszteni(és ha anyud is megengedi ha nincs saját géped:D)akkor a figyelmedbe ajállom az XNA Lara pózszerkesztö progit:D
nagyon egyszerü használní én is azt használom szerkeszéshez:D
http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=147100
tessék innen le tudod szedni a program legfirrebb verzióját ezek mellé pedig amit ki ir a 2 programot az XNA Frame work-öt meg a Microsoft Net workot csak akkor szedd le hogyha xp-d van ha win 7-ed azkkor az uccso progi nem kell:D
amm mit akarok mondani van ott 2 zip arhivum fájl
az download individual data pack és a download all of data pack's na és ott az uccsora kattintva megkapod TRU Larát és a többi mütyürt hozzá.De ppersze itt: http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=151335
és itt: http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=161548
megtalálhatsz és letölthetsz modokat vagy akár más karaktereket illetve hejszíneket:D
remélem sokat shegítettem és hogy te is ki fogod probálni és nem fogsz szégyellösködni és nevezel majd XNA Lara versenyre:jumper::jumper::D
noshát röviden ennyi majd ha még kérdésed lessz akkor rendelkezésedre állunk majd:Dilletve ha elakadtál benne akkor segítünk:)
Üdv itt a forumon:hug:
Üdv a fórumon! :hug::hug::hug:
Beilleszkedéssel nem lesz/nincs baj :D
Kösz, rendesek vagytok. :)
YzaaA XNA leírásában az első linkre rákattintottam. Ott van több dolog is. Melyiket kell letölteni? (valószínűleg még fogok ilyen alap dolgokat kérdezni, előre is bocsánat érte :) )