Nálunk lenne Win7, csak a tanár szerint felesleges, ha az XP mindenre jó. Viszont a gépek nagyon jók memória, processzor, és videókártya terén is.
Nyomtatási nézet
Nálunk lenne Win7, csak a tanár szerint felesleges, ha az XP mindenre jó. Viszont a gépek nagyon jók memória, processzor, és videókártya terén is.
nálunk meg eddig kettő darab interaktív tábla van, de hamarosan a tantermek nagyon nagy részébe is szerelnek újakat. de az engem nem nagyon érint, 1 hónap, és elhúzok a f@szomba innen:jumper::jumper::jumper: ÚÚÚÚÚÚGY örülök neki!!!:jumper::jumper:
nekünk alapsulin nincs oylan tábla :(
pedig olyan faxa, persze mar a gimiben lex :naughty:
OMG ezek a Dark Energys komák hihetelen jófejek!
A saját játékosaikkal dumálnak a játékukról, szinte elvegyülnek a tömegben, és így tényleg sok infót lehet begyűjteni a játékuk véleményéről, amit aztán be is vetnek. Csak nekem már kicsit furának tűnik, hogy:
kiadták az eredeti játékot.
feljavították, ez lett a PURE.
most ismét feljavították, ez lesz a PROPHECY.
___
meddig akarják még javítgatni?:rolleyes:
most már inkább a második részt kellene kiadniuk!
________
ha harmadszorra is feljavítják, akkor megkérdezem tőlük, maguknál vannak-e.:clown:
Végülis annyira nem őrültek azért. :D Az eredeti játék után jött a PURE, ami csak egy patch ugye, de még mindig XBOX360 exklúzív az egész. Ezért találtak a PURE-ben is hibákat, felturbózzák azt, és kiadják PC-re meg PS3-ra a Prophecyt. :)
ami egy rahedli új dolgot tartalmaz. és ha már kijött az eredeti X360-ra, és azt feljavították (PURE), akkor a PURE javítását (PROPHECY) miért nem engedi a Microsoft?
Akkor is, remélem legközelebb már csak egyszer fognak javítani, sőt, legjobb lenne, ha egyszer sem.
A kritikák a játék rövidségét, mozgását (animációkat, ugye), motorját érték. Ezeket a PURE-ra MIND kijavították. Akkor ha most jön a Prophecy, a legszembetűnöb újítások csak a pályák, a történet, új jelenetek, új mozgások lesznek.
Szerencsétlen Dark Energysek szeretnék, ha XBLA-ra is jönne, de a Microsoft nem akarja :(
---- ha viszont pénzért, új formában meg kellene venni a Prophecyt, akkor az meg már túl drága lenne, a játék nagy része már így is megtalálható, PURE formában.
:(dehát muszáj lenne pénzért megvenni... akkor sztem 800 MS pont lenne, vagy talán 400 MS pont, de az is lehet, hogy csak egy ADD-ON a játékhoz, Prophecy névvel.
Sőt, én megvenném, de ha nem jön ki XBLA-ra, akkor halott vagyok, akkor semmi esély nincs.
NA mondom, a szomszédnál fogom kijátszani, őneki most úgyis fel van javítva a gépe. Egy kis akadozást azééé kibírok.;)
Ting, a Steames játékok torrent verziójának.... hoppá, ez warez, ment a privát.:clown:
Ment a válasz. :)
hát, a Prophecy nem megy nálam.
amikor feltelepítetem és becrackeltem, kiírta, hogy Warning: túl alacsony a géped teljesítménye, neked egymagos processzorod van, a minimális követelmény 2 magos processzor.
ettől függetlenül elindítottam, hát persze, kidobott az Asztalra egy fekete képernyő után.
kicsit le vagyök törve, dehát mit is vártam? talán majd hétvégén, a szomszéd gépén jó lesz. addig is várok. és nézem a drága kis YouTube-on a videókat.
Ahogyan írtam neked privátban is, játszhatatlan lett az irányítás miatt. :( (X360 kontrollerrel működne rendesen, de olyat gondolom külön kell venni, mert ami alapból jár a Boxhoz, arra azt írja, hogy "Only for Xbox 360")
+ a gépigényem még jobb is, mint amit kér hozzá, de mégis szaggat mint állat, low meg medium beállításokon.
UI.: Más PC-s videókon tökéletes az irányítás, ezt nem értem.