Én is ott akadtam el, hogy hiába vágtam bele a csákányt mindig megölt. Nálam másként működött leírom.
Spoiler!
Nyomtatási nézet
Én is ott akadtam el, hogy hiába vágtam bele a csákányt mindig megölt. Nálam másként működött leírom.
Spoiler!
Ti amúgy milyen patch-en játszotok? Lehet frissebb patchen már van javítva.
Sziasztok! PC-n játszom a Tomb Raidert. 1 résznél elakadtam, egy hajón vagyok és összesen 3 embert kell megölnöm. A 3. az egy nagy páncélos melák. Már letudtam gyengíteni és utána az F betűvel csáklyázom de utána fölkap és eldob. Mit kéne utána tennem? Köszönöm előre is a válaszokat.
A spoiler gombot akkor érdemes (és szükséges) használni, ha olyasmit árulsz el, ami a történet tekintetében árulna el olyat, ami rontaná a játékélményt.
Ha folyton mindent spoiler-be teszünk, akkor tördeli az olvashatóságot, és bosszantó is egy picit, hogy kinyitva semmi érdemleges dráma nincs benne :)
Lehet, hogy fejezetenként (v. százalékhatáronként) kéne alábontani az elakadás topicot, és akkor nagy meglepetés senkit se érhet, ha olyasvalamibe botlik, amit nem akart volna tudni igazán :)
Hellosztok
Sikerült végigjátszanom a 2013-as TR-t.:jumper: Köszönöm szépen a segítséget.:D Most 64%-nál vagyok,:) és utánna visszatett az elejére amikor jöttek a farkasok. Ott találtam sokfélét, amit eddig nem vettem észre, honnan tudom, hogy ennél a résznél mindent megtaláltam és mehetek a következő tábortűzre ?:confused:
A választ előre is köszönöm.
Üdv: kara
Grat.! :) Ha jól emlékszem, a térképnél láthatod, hogy az adott helyszínen miből mennyit, hány százalékosan találtál meg.
A térkép alapján keresd fel a legközelebbi basecampet (sima tábortűz nem jó, csak ahol sátras ikon van). Ott válaszd a Fast Travel opciót, itt az összes helyszín teljesítettségét meg lehet nézni, és azonnal el tudsz utazni a következő táborhelyre. :)
PS-n játszom és a Chatterbox trophyt akarom megszerezni, de már az elején lehet hogy elrontottam. A doktorhoz úgy mentem a kapuhoz, hogy már megvolt a salvage. Szóval a második szöveget nyomta. Mondom fákk, restart checkpoint akkor az elejéről mondta. Ez így jó, vagy inkább kezdjem előről, hogy biztos beadja?!