WOW ROFLMAO XD
Nagyon bejön
El mondod lécci hogy csináltad hogy tükröződjön lara a padlón? :D
Nyomtatási nézet
WOW ROFLMAO XD
Nagyon bejön
El mondod lécci hogy csináltad hogy tükröződjön lara a padlón? :D
Csinálsz 2 ugyan olyan szobát
ezt a scritptet át szerkeszted majd beilleszted:
MirrorType helyébe beírod ezek közül valamelyiket attól függ hogy hol akarod tükrözni:Idézet:
MirrorEffect= Eredeti szoba száma, klón szoba száma, MirrorType
MIR_WEST_WALL
MIR_FLOOR
MIR_CEILING
MIR_INVERSE_WEST
Az eredeti szoba azon részét amit tükrözni akarsz Transparentel textúrázod.
Rem érthető volt ha nem itt van angolul: http://www.skribblerz.com/tuts/ngle/nglemirrors.htm :cool:
kész a FLIPMAP tutorial :D
Ha valami nem jó, légy szíves szóljatok, fejből írtam pár perc alatt és már elég fáradt vagyok:o
te nagyon fair TRLE építő vagy. nem hagyod, hogy a kezdők tapasztalatlanul, nem egyenlő esélyekkel induljanak, hanem ismerteted velük a technikádat. ez becsülendő dolog, nem csak a TRLE területeén, a való életben is így kellene tenni.
még én is megköszönöm a munkádat!
elvileg működik, mert az én pályámban is így van benne :vlol::D de nagyon szívesen :)
igazából csak szeretek szerkeszteni, és azt szeretném, hogy más is szeresse, meg hát én így próbálok segíteni másoknak, mert tudom milyen kezdőnek lenni :)
azért jönnek ritkábban a tutorialok, mert dolgozok és utána nem sok időm/kedvem van még ezeket csinálni, de természetesen nem állok le:D
Csakhogy tudja mindenki: tru001, Zolee, és Survivor, át akarván dobni minket a palánkon, egyazon személy. :)
Most repülni tanulnak. :)
Egy IP=egy nick.