csak annyit szeretnék, hogy a büdös k. @nyját az illetékeseknek. elnézést. de nagyon felb@sztak. illetve "megloptak". bocsánat. nem is tudom minek irtam le.
Nyomtatási nézet
csak annyit szeretnék, hogy a büdös k. @nyját az illetékeseknek. elnézést. de nagyon felb@sztak. illetve "megloptak". bocsánat. nem is tudom minek irtam le.
Ki? mi? hol? merre?
kitalálták hogy visszamenőeg behajtják a TB-t. amit igazán igénybe sem vettem (4-5 évnyi). -290. jólesett nagyon... ennyiért most kétnaponta bemegyek a dokihoz megvakartatom a s€ggem vele. de ha nem vérzel hat sebből el is zavarnak hogy minek vagy ott. na mindegy.
12 játékóra kuka. FFfffFFFFFFffFFUUUUUuuUUUUUUUUUUuuUU
ez nem az én hetem.
Miért mi történt???
semmi. achievementre hajtok az Overlordban. és nincs minden hibalehetöség kizárva a játékprogramban. nem jött össze valami, és elmentödött, nincs visszaút.
Jaaa értem:D:DHát az nem jó:/
Gondolom előröl viszed az egészet
katasztrófa. ujrakezdem. egy óra játék. megint beszop@t. erre rá kell pihenni mert kikészülök idegileg :angry:
fas*zom milyen jó hogy megint szinte minden nap beregisztrál valaki és még csak fel se jár -.- már megint hatvanötezer millióan vagyunk azt itt vannak max 10 en a fórumon ....-.-