Hát ott az oldalon amit linkeltem ott azt irták, hogy nem törölték.Én nem szerizem az ME-t, de vmitől olyan érzésem van, hogy ez nagyot fog ütni
Nyomtatási nézet
Hát ott az oldalon amit linkeltem ott azt irták, hogy nem törölték.Én nem szerizem az ME-t, de vmitől olyan érzésem van, hogy ez nagyot fog ütni
Március 23-án jön a Resident Evil 1 Director's Cut PSN-re...
Ez az egyetlen jó dolog PS3-ban, hogy a klasszikus gémeket is játszhatod....
Amúgy most aktuálisan mivel játszotok ?:)
hát én most felfüggesztettem a TR5-öt (második újrajátszás - Róma - Kolosszeum)
a Resi4-et már meguntam (hátt nem csodálom)
Resi klasszikusokkal próbálok játszani de technikai gondok akadtak a géppel... :(
várom a Hydrophobia 2-őt, mert valami nagyobb dobásra készül a Dark Energy Digital (Twitteren mondták)
és egyre többször mondják azt, hogy Hydrophobia "ONE", szóval biztos lesz Hydrophobia "TWO" is! :D
A gepnek van vmi hibaja vagy a jatek nem indul ?
elindul a játék, de volt olyan a Resi1-ben, hogy lefagyott. újraindítottam, akkor nem fagyott le, csak 1 perccel később, akkor megint lefgyott ugyanott:angry:
inkább hagytam a Resi1-et, most a kettővel játszok, de akkor az is hibás volt, nem bírtam menteni és teelpíteni (de simán ment a játék, csak menteni nem tudtam), akkor inkább most letöltöm a Resi2-őt ISO-ba.
de ha többet akarsz megtudni erről akkor inkább privátban, mert az adminok JOGOSAN nem szeretik, ha nyíltan warezról dumálunk...:(