Tényleg!!xDDBoccs mekkora barom vagyok:P
Amikor én németbe mentem kikészültek a lábaim, csomag jó sok volt, föleg hazafele:PA lábam sehogy sem helyezkedett el rendesen....Akkor az út nem volt valami fárasztó és hosszadalmas:D:)
Nyomtatási nézet
Tényleg!!xDDBoccs mekkora barom vagyok:P
Amikor én németbe mentem kikészültek a lábaim, csomag jó sok volt, föleg hazafele:PA lábam sehogy sem helyezkedett el rendesen....Akkor az út nem volt valami fárasztó és hosszadalmas:D:)
EGYSZER csak azért is megvásárolom. x)
de régebben nem úgy volt, hogy vér és sperma, és izzadság szaga lesz?
Spoiler!
És eljött az utolsó nap is. :( Nehéz év lesz ez.
Do you understand
Do you know what she means
As time goes by
And when you've seen what she's seen
you will
Részvétem....nekem még van 2 hetem:vlol:Tegnap mondták be a román TV-benxD
Sok sikert és kitartást a sulisoknak!:D
ööööööö......... what? O_o
Hooooly Fucking Jeeeeeesus Christ. :D Olvasom vissza a hsz-emiet ebben a topicban. Hááááát elképesztő, mennyit változik az ember. Ugye, OBig? :D :D :D <3
Te is nemet váltottál? :):D
Te jó IstenxDDDSírokxDDD
Ó. Emm. Gé.
http://cdn.toucharcade.com/wp-conten...2/IMG_0074.PNG
Erre olyan szinten nem számítottam..... de mindegy. Az időzítés nem is lehetett volna jobb. :) Kellet már egy kis feldobás.
Köszi Petya mégegyszer, hát na, nem győzök hálálkodni. :D
Spoiler!
Semmiség ;) Ez a pletyka szöveg szerintem csak azért jött, hogy azért mégse kényeztessék el egyből a rajongókat. Ha már felmerült az, hogy a DICE nem lesz Battlefield gyártó cég, és szóba jött az ME folytatása, valamint a szóvivő Twitter -en kikotyogta hogy a srácok dolgoznak már a játékon, akkor 80 % -ra mondom, hogy már csinálják a folytatást. Megérdemelné, mert megújította az FPS műfajt, abszolút jó játék lett. :)
Mirror's Edge utalás a Battlefield 3 legújabb DLC-jében, az Aftermathben. :)
Spoiler!
Aztakurv@......... gyűlölöm a háborós-lövöldözős-FPS-eket de ezzel most lenne kedvem játszani. xDDDDD
azta ez nagyon emény. :D Futárcipők. :D
lélegzéseét is? :D mármint ahogy zihál, gondolom.
OMG Ting, egy vidit nem tudnál dobni? vagy honnan szedted ezt? :)
:jumper: aw yeaaah
:)
Ez kemény:D
wóóóóh... éstényleg, hallom azt a kis zihálást. :D
minden maradjon ugyanúgy benne, Faith hangja, zene - Solar Fields, grafika legyen ugyanilyen elvont, ne b@sszák el azzal, hogy lövöldözni kelljen, az összes harcot lehessen fifikásan elkerülni, legyen egy kicsit hosszabb (de végülis nem muszáj), és legfőképp a multival vigyázzanak. én azt mondom, egye fene, legyen benne multi, de ne rakjanak rá túl nagy hangsúlyt és lehetőleg csak tényleg egy kis melléktörténete legyen, mondjuk a sárga Futártáskákat deliverelni a Kékek előtt, gyorsan, meg ilyesmik.
Egy olyasmi mint a Hitman: Absolutionben a Contracts mód tényleg jól jönne. :) Egy rész, ahol a rajongók csinálhatnának küldetéseket a sztori mód különböző mapjain. :)
Fúgecc rendesen leesett a hó. :\
Itt szerdán esett el is olvadt a nagy része, de nagyon úgy néz ki, hogy megint fog ma.
Nálunk esett egy jókorát, és rohat hideg van kintxDNa ilyenkor jó bent iszogatni a forrocsokit:D
Hát csak szabolcs szatmár bereg megyében nem esik xD Ez van
Mostmár itt is szakad a hó xD
Nálunk egész éjjel esett és ekkora a hó mostxDD
Spoiler!
Úgy fel volt akadva a forgalom, hogy mozogni sem tudott senki greccxDD:vlol:Mindenki leforghatott keményenxDAztán jöttek s tólták el a havatxD
Anyámék az erdön voltak 1-kor indultak el, s 4-re értek haza olyan hó van emberxD:D:D
Elég nagyot iderittyentett az idö:p:p
Most nézem, késő télen-kora tavasszal (de sztem februárban vmikor) új Amnesia, március 4: NAGY kihagyás után új Dido album, március 5: TR9, áprilisban VÉGRE új Depeche album, júniusban a E3mon meg LEHETSÉGES hogy VÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE Mirror's Edge 2, és még a Dear Esther "folytatásáról" nem is beszéltem... jó kis év lesz ez =)
TESZT:
Matska
HUHÚ összejött. :D:D:D nem tudom feltűnt-e, ez volt az ELSŐ alkalom, hogy ilyen "beépített" linket használtam. :D Köszönet Rolinak a "hogyan használjuk a fórumot" topicért. :D
SZERK.:
amúgy Iza ha hiszed, ha nem, ma írta ki a Depeche Mode hogy az új album még MÁRCIUSBAN jön. Na b@szki, tényleg mozgalmas lesz a március. <3