miért, mi lenne? :D
amúgy én is szeretem a hambit, de a mcDonaldos kurv@ kicsi.
Nyomtatási nézet
Nekem a McDonalds-os kajákról egészen megváltozott a véleményem ez a videó után:
http://www.youtube.com/watch?v=j-ljW...layer_embedded
Jáááájj, láttam a csávó filmjét a Mekiről. :D Hát igen... El nem tudom képzelni, hogy lehet minden nap ott kajálni. Én egy évben háromszor, ha eszek olyan kaját. Szerintem nagyon finom, nem azzal van a baj. Csak nem kéne túlzásba vinni, de hát a népnek aztán magyarázhatsz. :rolleyes: Most meg Clara néni is ott virít. Jeeee... :D Csak így tovább! :thumb:
én egy évben... phufff, alig eszek McDonaldsos kaját... Baján nincsen olyan, más városban meg alig-alig vagyunk, ha meg mégis, akkor is alig térünk be a McDonaldsba.
normális, utcai hambugert eszek viszont annál inkább :D ma is ettem egyet, amíg vártam :) sajjjjtos!:Daz volt a reggelim.
de komolyan, nem beszélve arról, hogy rohadtul egészségtelenek, kurv@ drágák, hosszútávon meg pláne. aki mindennap azt eszik pl. reggelire, az tényleg gazdag lehet.
én személy szerint kb. egy hónapban egyszer megeszek egy hambit, attól még nem lesz semmi bajom.;)
Én egy hónapban 1x eszek ott, de csak krumplit, mivel mást nekem ott nem lehet. (bleh, allergia sucks)
Hát igen én nagyon ritkán eszek mekiben max egy évben 1x amúgy külföldön macdonaldsba se nagyon járnak inkább ilyen étkezdékbe ahol többet kap az ember a pénzéért és jobban is lakik, némelyik ilyen kajáldába ami egy étteremhez hasonlóan friss cucból főznek ételt ami jobb mint a meki:)
Én sajnálom a pénzemet kajára költeni:( de sajnos van amikor elgyengülök és egy shake és sajtburger becsúszik xD
én tudtam, hogy ideges, ezért csak dícsértem:D
horus éppen nem gondolt erre... biztos így volt.:D de majd horus is megmondja, minek szánta azt a hsz-t, de bizti nem offenzív vót:D
már le írtam 1x és még 1x nem akarom leírni hogy én vltam az aki továb idegesítette!!!!!
és én nem akartam:(
tényleg.csak megdícsértem hogy mijen jó let ö hogy mijen szép lett.
nem is kellet volna szólnom shemmit-.-*:(
nem azt mondom h csókoljatok be neki dicsérjétek agyonra csak ha látjátok h vmi gáz van épp rossz napja van akkor kerüljétek inkább el...
erre h éppen horus nem gondolt erre legközelebb figyeljen jobban úgy tudom a fia ..:D
észre vettelek xD bocsánatot kértél örülök neki de nem hioszem h megbántottad volna vmivel dehát ki tudja :D
megeggyeztük:thumb:
tom részletekért kérlek olvas el a 3d-s topikot:D
de nem de tudom hogy én vagyok az okozoja!!
és nem tudok a felelösség alol kimászni!!bevallom igenis ez az én hibám és ha rosszul látom akkor szóljatok mert én gyakran tévedek:D
Ideges voltam tény.... de most is az vagyok és inkább kusba vagyok. És nem szólok senkihez. Tudom magamat kontrollálni. Másik meg tudok a sorok között olvasni ennyi.Kacsa nem értheted.
Mi folyik itt gyerekek? :)
Ja, már meg van, elolvastam.
Gyerekek! Peace. Sex. Love. Oké? :D
én adom :D :D :D :D :D
gyerekek.kipróbáltam a resident evil ps1-es verzióját.és olyan érzés volt, mintha oldgen Larát nyomatnék.sajnos vissza kellett adnom,igy nem tudtam kijátszani.
de azért a kameranézet iszonyúan zavaró volt :S
Ezeket hogy hívják angolul? azt a kis fehér izzét!:D
KATT
Daemon Smalls vagy valami ijesmiXDD
van az a szerkipálya, aminek én fordítottam a sztoriját, az Underworld Unfinished Business, és abban úgy hívtak egy ilyen kis szörnyet, hogy Demon Smalls.:)
De nem hoz rá képet ki:( a googleee:mad:
akkor göizöm sincs!!:(
Suliba 1 ásványvíz van a földön, felveszem megkérdem hátul, hogy kié és Bianka azt mondja így: Köszi ez az enyém, de ez nem víz :p. Én: Háde úgynézki. Bia: Hát kóstold meg.
Eltelt az 1. nap hazameek anyám kérdi, hogy hol van az ásványvíz? Kérdem milyen ásványvíz. Hát amit tettem neked. :vlol::vlol:
nem értem:o:D:rolleyes:
bocsi tényleg sokat írok ijet megigértem ezentúl nem lessz ijen!!:angel: