ingyé van az Undi a PS3-mon? :D
na, ennyi pénzt talán megér. :clown:
na, most tényleg, ha beleszámítjuk az internet-előfizetést, + azt, hogy elő kell fizetned a PS Plusra is, akkor már lehet, hogy nem éri meg. :rolleyes:
Spoiler!
Nyomtatási nézet
ingyé van az Undi a PS3-mon? :D
na, ennyi pénzt talán megér. :clown:
na, most tényleg, ha beleszámítjuk az internet-előfizetést, + azt, hogy elő kell fizetned a PS Plusra is, akkor már lehet, hogy nem éri meg. :rolleyes:
Spoiler!
lehet h erről volt szó,de Amanda miért is akart eljutni avalonba?
mert nekem nem jött le a játékok során..:/
Legendben,derül ki,amielőtt meg nem idézi azt a szellemet.meg ugye amíg Natla nem próbálja megöletni(Doppel lehajítja)
szerintem Amanda sem tudja, hogy Avalon milyen hely, sztem valami paradicsomként képzeli el.
http://www.benglued.com/wp-content/u.../08/tomato.jpg
:vlol::vlol::vlol:
paradicsom..:D
amugy azon gondolkodtam,hogy elvileg amanda az anniversaryban végig ott volt.hisz valakinek össze kellett nyalni natlamama maradékát nem?tehát időben az anni(TR1) és a Legend,meg az Undi közt max félév telhetett el(ha csak a bőr regenerálódását nézzük)
Ahh sztem ebbe a készitok sem gondoltak bele igazán, h ki nyalta fel natla maradekat v h amanda miert is akart elmenni avalonba, sztem ezekbe a reszletekeb belese mentek.... Sztem azért a TR1 meg az undi közt azért sokkal több idő van, hisz az undiban már sokkal öregebb, teljesen más a Laránk...