Én is jövőre már gimibe megyek, végre!:D Csak én 6 osztályosba. Azt a sulit már nagyon utálom.
Nyomtatási nézet
Én is jövőre már gimibe megyek, végre!:D Csak én 6 osztályosba. Azt a sulit már nagyon utálom.
Igen, mert álltalános tele van bunkó kis pöcsfejekel akik azt hiszik ők a Janik és ''felsőbbrendünek'' érzik magukat... A pasik álltalában ilyenek... A csajok meg vagy sarki kurvák vagy nyalízos kis görények :D.. Én olyan voltam mint 1 pszichopata xDD Aki beszolt azt 1ből megvertem.. Nem érdekelt az sem ha 1 benga állat volt.. Akkor is felpofoztam és pöcsön rugtam az illetőt xDD...
Tanárok azok utáltak annyi baj volt velem... Mindig pofáztak hogy miért nem hasonlítok a szüleimre...( Nagyimra hasonlítok :D az volt ilyen :P) Ellenőrzőm álltalában tele volt beírásokkal :D. Viszont jó tanuló voltam úgyhogy jó gimibe vettek fel :D... Nagyon poén volt felvételizős tanár arca amikor meglátta hogy full kitűnő vagyok mindenből szorgalmam is 5-ös magatartás meg 2-3 között volt xDD
Az általános után se egy leányálom... Nem komolyodnak ezek semmit se. :vlol:
Tudom :D
Csak nem akarom Kacsa kedvét elvenni. :D
Viszont tényleg megkomolyodnak. Ugyebár mindenkinek új környezet ezért mindenki a jobbik formályát próbálja majd mutatni :D(kivéve az idióták)
Ha így lesz 1 jó osztály közösség és nem lesz az, hogy ilyen csapatokra bomlik az osztály(legtöbbször így van álltalánosban) akkor 1 arany élet lesz a gimi.
Ha viszont nem akkor újabb 5 év szenvedés vár rád Kacsa :/( De nem így lesz :D pozitív gondolkodás :p )
Nálunk kb mindenki jóba van mindenkivel :D. 1etlen 1 gyerek próbálta játszani a nagymenőt de rájött hogy semmi esélye :D
engem most egy eléggé "elit" gimibe vettek fel. most is elmentem tegnap anak a giminek a ballagására, (uncsitesóm oda jár, és most ballagott), és halljátok, vagy fél óráig csak eredményeket hirdettek, hogy kik és miket értek el, hát, nem volt ritka az a diák, aki 4, AZAZ NÉGY nyelven, majdnem totál perfekten beszél! (angol, német, francia, magyar)
aztán, volt olyan, aki országosan első lett valamiféle biológiaversenyen, meg mindenféle tudóspalánták voltak ottan... mondom OMG OMG én tényleg ide jövök?!:jumper:
szóval nagyon nagy eséllyel nem lesznek bunkó osztársaim.
habár, megmondom az igazat, már a mostani oszttársaim nagy része pozitívan megváltozott. most nyolcadikba már kisangyalok ahhoz képest, hogy miket tettek 6-ban, 7-ben. az maga volt a rémálom.:mad:
szóval már elkezdett benőni a fejük lágya, DE még mindig lehet hová fejlődniük.
Én félek a gimitől, mikor voltunk ott iskolátnézni csak full ismeretlen arcokat láttam *.*
Viszont a suli tele van pénzel mikor végig sétáltam a folyosón csak ámultam és bámultam mondom te úristen még a folyosókon is Win7-es gépek O_O
és jövőre fogják felújitani igy is nagyon jól néz ki és mutatták milyenre akarják hát nagyon tetszik O_O
Nálunk is Win7van :D már egyre jobban terjed az oktatási intézményekben :)