Arrafelé a Research Base nevű pályához kell menned. Ha azt esetleg már megjártad, akkor ott nem is látsz két felvonót, mert az egyik leszakad az első átkelés közben.
Nyomtatási nézet
Szia kara!
Sikerült túlmennem a "Survive the ambush" részen.
Rájöttem, hogy először a japán váza mögül gépfegyverrel lelövöm a bal majd a jobb oldalon lévő katonát.
Utánuk pedig elő a tüzes nyíllal és egyenként leszedtem őket. Lövöldözés közben pedig körbe körbe szaladgáltam, hogy ne találjanak el.
Majd jött még két fickó, őket is a tüzes nyíllal.
Aztán folyamatosan jöttek a fegyveresek, akiket csak próbáltam valahogy lelőni, majd eljutottam a bőrkabátos figurához, aki a nagy gépfegyverrel akarta kilőni Larát, és ellene a gránátot kell használni.
Ez így eddig mind szép is volt, eljutottam a tábortűzig, ahol a játék a shotgunt javasolta upgradelni, ami rossz ötletnek bizonyult "Gathering with Sam" rész elejénél, úgy vettem észre a gránát mellett gyors fegyver kéne. Ezt így most elrontottam.
Újra neki fogok menni a "Survive the ambush"-nak és a tábortűznek. :(
Sziasztok!
Majdnem a legeslegvégén,de mindig meghalok. Nem voltak problémáim idáig az ilyenekkel. Mit kell ott csinálni. Már csak ez pici hiányzik a storyból, s eléggé érdekelne :DSpoiler!
Leginkább visszaolvasni :)
Folyamatosan nyomd az E-t.
Sziasztok!
Az íjammal a kiszakítani való ajtókkat nem tudom kihúzni, pedig már megkaptam elvileg a legjobbat.
Elnézést kérek,ha két egymástól eltérő időpontban lévő eseményről kértem segítséget. De amikor írtam a Matyis gondom, még nem olvastam el, hogy a fórumban már ehhez kapcsolódó téma már volt. Törölni nem tudtam a hozzászólásom, így módosítottam. (Azért köszönöm, hogy mindkettőre válaszoltatok.)
Utóirat: a gondom még mindig fenn áll:(