szörnyű az mértékkel meg anélkül is. mindenhogyan egy b@romság...
Nyomtatási nézet
szörnyű az mértékkel meg anélkül is. mindenhogyan egy b@romság...
Tini szemmel egyelőre nem az: )
két és fél hét alatt ideért a drága játék amit rendeltem és ps3 verziót kaptam xbox helyett. #angry
Na az szarügy... PS3-mad van legalább? De ilyen figyelmetlenek hogy lehetnek? Honnan rendelted namivanmar? Attól függ amúgy minden.
van mindkét konzolom, szóval nem a világ vége. csak a ps3-mat nem igazán szeretem. és mivel a korábbi része is xboxos meg minden az ami mintkettőre van...
amerika. nem lesz visszkaüldözgetés szerintem...
annyibol tudok venni egy boxos verziot nálunk. a szép gyüjtöi dobozom meg megmarad... majd kiváncsi vagyok mit fognak válaszolni. amúgy még soha semmi bajom nem volt ilyen rendelésekkel. se tesómnak. (pedig naogyn sokmindent vettünk már a világ minden tájáról)
Értem, akkor jó játékot neked hozzá ps3-mon namivanmar, legfeljebb majd megveszed akkor az 576-tól boxra.
mostnaában nem fogok játszani vele. mivel az első részére se jutott még időm. mire azt végigjátszom addigra meg olcsobb lesz talán ez a rész is. 576-tól meg max akkor rendelek ha másol már nincs mert az egyik legdrágább bolt... máshonnan néha futárral együtt olcsobban szoktam kijönni... ja de azért köszi :) majd földobok egy képet róla, mert azért szép csomag
honnan rendelted? amazon?
ebay. boltokban már nincsen szerintem csak előrendelésnél volt megjelenéskor.