Bocsi, hogy itt kérdezem, de én játszom a Mirror's Edge-t és szeretném kérdezni, hogy lesz-e 2. része, mert mondták, hogy igen!
(Nagyon ajánlom ezt a játékot)!!! :D:D:D:D:D
Nyomtatási nézet
Bocsi, hogy itt kérdezem, de én játszom a Mirror's Edge-t és szeretném kérdezni, hogy lesz-e 2. része, mert mondták, hogy igen!
(Nagyon ajánlom ezt a játékot)!!! :D:D:D:D:D
Én nem tudom,de Kacsa hamarosan válaszol kérdésedre avalon. :)
Nem 100% biztos, de lehet reménykedni. :)
Köszike :D :D :D :D
Na most figyelj Kacsa ennek örülni fogsz!
Lessz ME2.Az EA Games nem rég közölte, hogy a projekt még él Frank Gibeau cáfolta a hirt mely szerint megölték a ME2-őt.Elmondása szerint a céljuk, hogy minél több fan legyen és minél nagyobb minősitést kapjon :)
:jumper::jumper::jumper:
az én lelkemben ott fog élni az ME, ha lesz, ha nem, de már jó lesz, ha valami nyamvadt első, PRE-APLHA screenshot-ot kiadnának...:( mert így pl. már azt sem hiszem el, amit most te belinkeltél.
felőlem mondhatják, hogy holnapután kijön a játék, de ha nem jutottunk el a Trailerig, akkor nem hiszek el semmit se:rolleyes:
szóval ha megvan a Gameplay Trailer, sőt, elég egy Annonucement Trailer is (amiben biztos lesz gamaplay mert a Mirror's Edge különlegessége maga a gameplay xD), szóval ha megvan a Gameplay Trailer, sőt, elég egy Annonucement Trailer is, akkor MÁR elhiszem.
szó ami szó, kezd elegem lenni ebből a félbehagyás-folytatás-félbehagyás-folytatásból...:mad: azaz nem hiszek semmi infónak. csak ami "kézzel fogható".
Sztem azt csak kitalálták, hogy leállt és nem igaz, de ez hitelesnek tűnik hiszen az EA Games feje mondta ;)
És sztem már nem sokára jönnek képek mivel már 2009-ben jöttek a pletykák, hogy lessz folytatás már 3 éve és sztem a ME2 nagyot fog ütni ;)
http://www.ps3mania.sk/novinky/topic4138.html
Én úgy tudom hogy az előző ME2 projectet törölték mert nemvolt elég ütős és még most fogják vagy most csinálják újra a terveket hát nekem mind1 mikor jön csak üssön!!!
így van, olyan ütést akarok kapni, amitől a fejem lezuhan a nyakamról:yahoo: