Kapott egy gépet a nem tudom kijétől, vesz bele egy fain kártyát, és tudd azokkal a játékokkal is játszani amik PC exkluzívak. (Hydrophobia Prophecy (vagy hogy írják) meg egyéb játékok.)
Nyomtatási nézet
Hát nem Intel C2D, de szerintem meg fogja tenni.
Viszont töltsd le ezt a programot, aztán fényképezd ki valahogy, hogy mik a specifikációk.
huppppsz, változott a terv a vidikari terén :D
2 GB-s lesz :jumper::jumper::jumper: (ÉÉÉS csak kétezerrel drágább, mint az 1 gigás. megéri, bizony :) pedig az 1 gigás kari is ugyanilyen, az is DDR3-mas Sapphire 6570)
de csak majd kedden. mert nem volt nekik. :rolleyes: ma délben még volt, de mivel délután mentem... :angry: csak az én formám lehet. esküszöm, még meséltem is anyámnak, hogy valaki biztos elviszi előlem. így is lett :D
na szóval, hogy tiszta legyen a kép a gépemről:
CPU: Intel Dual Core, 2.60 GHz (ezzzzz vacak, de legalább kettő mag van benne)
RAM: 2 GB
Videokártya: ATi Sapphire 6570, 2 GB, DDR3
megkérdeztem a Steam-forumson a Hydrophobiát, és azt mondták, hogy bőven elviszi, és még nem csak a LOW beállításokon játszhatok :D húúú de kiváncsi vagyok rá >____> alig várom, Hydrophobia PC-n? na, ez új lesz :D:D:D)
a mai világban már lassan a proci fontosabb lesz mint a videokártyák. főleg hogy az új intel procikban már integrált vga cucc van csak jó alaplap kell hozzá. kezdik átvállalni a videokártáyk szerepét. szerintem.
Tesóm gépében Intel Dual Core E2160 1.8Ghz van és pár játékot kipróbáltam pl. Mirror's Edge, Aion és azokhoz bőven elég volt, úgyhogy a te procid sztem bőven elég a legtöbb játékhoz ne vacakozd le. :D
Itt van egy felsőkategóriás videókártya mellett kicsit tuningolva a procid nem fogja vissza a teljesítményt Battlefield3-ban:
http://www.youtube.com/watch?v=YnbHrIEztNs
Videókártya tökmind1, hogy 1Gb vagy 2Gb, mert 1-nél többet tuti nem fog használni. :D Bár lehet, hogy órajele is magasabb az 1Gb-ostól, úgyhogy jó lesz ez. :D
Sokat tényleg nem nyom a latban hogy 2 gb -s, nem fog tudni 1 gb -nél többet használni, sőt, nekem a CoD 6 volt az egyetlen játék idáig ami a kártyám összes memóriájára. :D
Jó hogy viszi a BF -et, ez esetben tévedtem akkor. :D
Látszik hogy tök szar az egész játék optimalizációja, az Én procim erősebb és alig viszi 35-40 FPS -el ultra részletességen, 1280x1024 -ben. (Nemhogy Full HD-ban)
Elfut, az igaz, még nem akad így, viszont szaggat, és Én nem tudok 60 FPS alatt játszani. :mad:
huhhú, engem megtanított rá az élet :vlol: ne tudd meg, már jó pár éve olyan 15-20 FPS-ekkel játszok :clown: aztán amikor felállok a géptől, minden olyan fura, mert nem akadozik... LOL, komolyan beszélek.
na, de most eljött a változás ideje. :) majd kedden.... jaaj kedd legyél már itt az ISTENIT! :rolleyes:
(60fps? 25töl már folyamatosnak kéne látnod a dolgokat. az amcsi ntfs szabvány is csak 30. sosem értettem ezt hova kell 5000fps)
25 fps úgy szaggat hogy nemigaz, filmek közben is szépen észrevenni.
Nézd meg itt: http://www.boallen.com/fps-compare.html
30 fps vs 60.
Vagy ezt: