Én nem rontom el a börömet a tetkókkal:DSzerintem butaság az egész:p
De tény és való jól néz ki:D
Nyomtatási nézet
Én nem rontom el a börömet a tetkókkal:DSzerintem butaság az egész:p
De tény és való jól néz ki:D
karon egyáltalán nem vészes hely. hivatalos munkában ritka a rövidujju ruházat. ahol meg rövidujju a munkaruha ott nem is szolnak ilyenért. és ez még a nem fájdalmas helyek közé tartozik szerintem. bár nekem sincs.
igazad van, máshol is olvastam, hogy hiába olyan ciki hivatalban meg olyasmi helyeken, ott úgyis hosszú ujjút viselsz. =)
és amúgy azt is olvastam, hogy tényleg nem olyan fájdalmas, inkább idegesítő. ezt a tetkót sokáig kellene csinálni, olyan 1-1,5 hét lenne a procedúra, és olyan, mintha macska kaparná a karod. azaz nem vészes. :D (én ezt tényleg tudom. van macskám, és habár mostanában már nem annyira, de egy fél éve folyamatosan tele voltam macskakaparással. nem vészes.)
csak ebben esetben órákon keresztül kaparna a macska. :D (ezt is olvastam. :P)
a fájdalom nem a legnagyobb probléma, el lehet viselni, és ha egyszer megcsinálod, többet nem kell.
viszont 5 év mulva lehet a tetkó sem kell. változik az ember. én is csak ezért nem csináltatok :D
amúgy a karra gondoltam hogy nem olyan fájdalmas. vanank helyek ahol sokkal jobban fáj. főleg ahol vékonyabb a bőr és nincs sokminden közte és a csont között. gondolom.
Na meg az ára is egy szép eset :)
Én karra és vádlira(egyik legfájdalmasabb) szeretnék jelenlegi terveim szerint 6-7 év múlva, egy pici helyen elbújtatom majd Lara-t az biztos :)
ÁÁÁÁÁÁáááááh. :D
http://www.gamestar.hu/a-nasa-egy-po...i-az-urbe.html
I'M IN SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACE!
Hát ez király!!:D
SpAAAAAAAce!!!!:D
Space core♥annyira cuki^^
"Nagyon érdekes, amikor a videójátékokhoz kapcsolódó dolgok valóban eljutnak az űrbe."Teljesen eggyet értek:)
PÍSZ! :D
http://i48.tinypic.com/zv94bd.png
Még jó, hogy nem GLaDOS-t küldték fel, világhatalomra tört volna:clown:.
Hát igen:vlol:De szerintem jó is lenne:DSzeretem GLaDOS-t:D:)
Písz with you guys!!:D
Kacsa jóóó:D
Szerinted csináljak én is Steam-es profilt???:pMe látom h mindenik nagy vidi készítönek van, akkor gondoltam én is csinálok:D
Jóóó 5let-e??:rolleyes:
fhelőlem... nekem is van de sose használom. :P csak akkor van értelme ha legalább egy játékot Steamen keresztül vásárolsz meg.
Jah értem:D
Akko nem köl:P
Hééé Kacsa:DJárt nállunk a Bajai nagykövet a csárdás rekordra:p
Vénetlenül nem voltál te is itt??:vlol:
Kár:P
Pedig a nöcike azt mondta hogy BajaixDD
Kint vagyok Ausztriában, lehet, hogy csak később tudok fent lenni. :) Amúgy uncsitesókra vigyázok.
Óóóhh de jó valakinek :D
De jó neked:D
Na megjöttem. :D Amúgy tényleg szép volt a környezet, deeee az idegeim.... na azok odavannak most. :D
Akkor most pihend ki magad és lazíts:P
Jó hogy megjöttél:D
Üdv újra itthon. ;):thumb:
Szia, Kisangyal! :hug:
Üdv itt újra! :)
Szia Kacsa. :D Na, milyen volt az út? :D
üdv!:)
rhepülőőőn? :D x"DDDDDDDD 7 óra volt kocsival :P Ausztria Magyarországgal szomszédos, aranyom. :P
az út nem volt semmilyen. ültem, oszt kész. sima utazás a kocsiban.
unokatesókra kellett vigyáznom, de nagyon rosszak voltak, ezért készültek ki az idegeim. :D