:) Nem esett ő neked, Cindy:
Na ne idegesítsél már! Enélkül nem lehet jó? :vlol:Idézet:
mindenkinek más. :rolleyes:
Nyomtatási nézet
Lehet anélkül is csak hirtelen más nem jutott az eszembe..:D
Most hogy így vissza olvasom.. Jól leégettem magam xD
Nem is tudom min kaptam fel a vizet.
Bocsi Kacsa hogy ilyen buknó ****** voltam... Szarkedvem van oszt mindenki máson vezetem ma le..:nut:(ismételten 1 rossz szokásom :p)
Én egész kinai váza boltot tudnék nyitni annyi ilyen embert ismerek :D...Utáltam az álltalánost xP.. Annyi irigy, sunyi és kétszínű ember van..
ííííííííííííííígy van!
vannak olyanok, akikről azt gondolod, egész normálisak, aztán egyszer kimuatják a foguk fehérjét. :clown:
eddig összesen KETTŐ lány van, akikben teljes mértékben nem csalódtam.
jóban is vagyunk.
még magunk között beceneveket is adtunk egymásnak: az egyik lány a Franchi, a másik a Mágnespicsájú, én meg a Princa vagyok xDDD :vlol:
____
alig várom, hogy mehessek a gimibe (ahová felvettek:jumper:pár napja tudtam meg!), reménykedek, ott már kedvesebb emberek is lesznek.
Engem is felvettek már :jumper: Már allig várom a szeptembert, hogy végre itt hagyhassam azt a sz*r iskolát igaz nekem egész jó osztályom volt, de már nekem szükségem van egy másikra :jumper::p
Nyugi első olvasásnál én is negativumot véltem fel kacsánál a hszban..:)
-----
Az olyan emberek azért élnek hogy szórakoztassanak minket másra nemképesek :)
-----
És Gratulálok nektek:) csak ne változzatok meg mert abból csak károtok lesz természetesen a pozitív dolgokon ne változtassatok :) na én nekem meg most volt a ballagásom fuuu de unalmas volt.. XD
én ma megyek ballagásra, de nem az enyémre, a ucsitesóm és anyám keresztlányáéra.
Középsuli álltalában sokal jobb szokott lenni mint az általános.Idézet:
alig várom, hogy mehessek a gimibe (ahová felvettek:jumper:pár napja tudtam meg!), reménykedek, ott már kedvesebb emberek is lesznek.
Legtöbb embernek ilyenkor már benő a feje lágya. Ráadásul már nem tehetik meg azt amit álltalánosban mert különben repülhetnek :D