Woow az jo lex én szeretem a GTA-kat már 9 éves korom ota játszom:jumper::jumper:
Nyomtatási nézet
Woow az jo lex én szeretem a GTA-kat már 9 éves korom ota játszom:jumper::jumper:
nekem túl erőszakos....
meg komolytalan.
a Resibe is van erőszak, de nem olyan, hogy hopp itt egy nő gyerünk lükjük meg vagy lőjük le, vagy hopp itt egy kövér ember sétálgat az utcán gyerük hedsatoljuk le hátulról.... -.-
Jaaaaajjj, nem ennyiből áll egy GTA. :rolleyes: :D
Pedig sose titkoltam. :D Vagy tényleg nem említettem még? :vlol:
Szó mi szó, nagyon régóta imádom. :jumper:
A GTA komolytalan, de én pld. azért szeretem. Ha végigvittem a küldetéseket, az még csak a kezdet, számtalan dolog van, amit lehet csinálni. (főleg a 4-ben) :) Plusz multiban közösen is lehet marhulni.
a GTA-ban pl én mindig azon fáradok le hogy másnak a kocsiát töröm összeXD:vlol::vlol:
Senki nem mondta hogy lődd le az ártarlan embereket aki akarja az úgy játszik, de a GTA sosem erre volt kihegyezve.....
Én szeretem a játékot főleg azért mert azt csinálsz benne amit akarsz....
Miért lenne komolytalan ? Ha küldetésekre játszol akkor egyáltalán nem komolytalan
Én is szeretem a GTA-t vice city, GTAIII ,GTAIV ,<3
Már elérhető a crysis 2 illegális formában és ahogy látom PSre csak 5GB O_O
Egyébként már a TRT-t is kilopták 2napja..
Tud vki vmit a Prince of Persia játék folytatásáról ? Lessze egyáltalán folytatás vagy ennyi volt ? A neten semit se találtam :S pedig azt a játékot is szeretem :o