Ebben van valami. :rolleyes: :D
Nyomtatási nézet
deeehogy vaaaan. na már csak az kéne.:D
Nekem rengeteg oldalam volt már Mirror's Edge is volt csak sok látogató nemvolt akkor nem volt kinek csinálni ezért búcsút intettem a többit meg 1-2 hónapot ha élt.. XDXD
éppen ezért én csak akkor látom értelmét a dolgoknak, ha nem egynapos-egyórásak.
pl. nem szoktam azt csinálni, hogy: ha belefogok egy rajzba, abbahgyomk
Persze, de egy honlap készítés nem ilyen egyszerű az oldalt valakiknek kell csinálni de abban az esetbe ha senki nem jön nincs nagy értelme szerintem hogy időt és munkát pocsékoljak bele..
Egy rajz jóval egyszerűbb míg egy komplett oldal felépítéshez elég sok munka van :)
Ott a pont Robbie. ;) Egyáltalán nem egyszerű,én csak egy blogszerű oldalt csináltam,de pár órába beletelt,míg megtanultam használni. No meg az állandó javítgatás,szerkesztgetés ugye. :)
Na de ha már szóba jött az oldalam/blogom,írjátok le,mi tetszik benne,mi nem tetszik benne,várok javaslatokat,miben lehetne még jobb az oldal/blog. :) :D
http://wolfkatirajongok.wordpress.com/
nyugi Kacsa a Resi5-öt már csalás nélkül fogom végigvinni!!!!:D
mert hát rájöttem igen tényleg nem jo ha csalással jaátszol föleg hogy még uj a játék
most már csak akkor játszok csalással ha már kivülröl fujom a pályákat:D
horus:amikor megtudam hogy vizsgáznom kell azota fojamatosan tanultam söt még géphez sem tudtam ulni a témákhoz is csak ugy szoltam hozzá hogy tellon felléptem s ugy
tehát szerdátol fojamatosan tanulok!!!:rolleyes:
Ting:én hát ojan buta vagyok hogyha 1x elakadok és érzem hogy nem fog menni és erölködök vele és nem megy akkor muszáj csalást használjak érted?:D
nekem anélkül nem megy ha elakadok:p
jaj nemXD
a valo életben probálok valamiket kicsikarni kinlodok vele 1 csomot addig amig legalább 1 szot ki tudok belölle hozni és ha a sok kinlodás sem hoz gyümölcsöt akkor hagyom abba:D:p