Jaja. Igazad van Kacsa barátom.
Nyomtatási nézet
Minden problémázás nélkül, harag nélkül írom, hátha egyszer megértik ennek a gondnak a lényegét az itt levők:
Évente vagy 50 rongyunkba kerül a tárhely. Nem beszélve a rengeteg melóról, hogy időben, lehetőleg elsőként értesüljetek az újdonságokról.
Ti azonban itt kértek segítséget, de a külföldi oldalakról töltitek le a cuccot? Vajon miért? Nem tudom felfogni.
Még gyorsabbnak sem gyorsabb onnan, hát akkor miért?
Sokszor egyszerűsítem a pályák telepíthetőségét. Akkor miért?
Itt sokkal több pálya van fent, mint bárhol a világon. Akkor miért?
Számomra felfoghatatlan.
Azt amit letöltesz a TRLE.net-röl az szerintem pont ugyan olyan itt is, shemmivel jobb:P
Szerintem is ha magyar vagy, és ha itt is lehet olyan dolgokat kapni, mint a külföldieken akkor szerintem az ittenit kéne letölteni nem a külfödit:rolleyes:
Sajnálom Caroline, hogy válaszra se méltatsz bennünket.
Tudod ez olyan, mint amikor userek itt, a fórumon belinkelnek valamit külföldről, (képet, demót,) pedig itt, nálunk is megvannak.
Én magyar vagyok! És határok nélkül!
Hát Te?
ööö... attól még senki se lessz magyar mert a draga kis oldidról tölt le... :D
Kint jobb a dizi :p
Ja az tudom hogy itt van fönt a legtöbb játék ami máshol fent sincs csak a Croft Curse az az egy szerkesztett pálya van onnan, a többi innen van amiket eddig ki próbáltam és tudom hogy nem két fillér fenntartani az oldalt, már ilyen nagy bűn ha egy pályát más honnan szedek le, meg azt is tudom hogy egy oldalt nem két fillér. Nem azért írtam vissza ilyen későn mert nem válaszolok.mert nem akarok. Hanem azért mert nem mindig vagyok gépnél. a crome meg valamikor ki se jelzi az új hozzászólásokat.
Csak egy kérdés OBig: Ha tízmilliószor végigjátszom a pályát és letesztelem, és minden ajtó nyílik, mindent fel tudok venni, nem bugos, csak soundbug van, ami javíthatatlan és ha a hatalmas ugrásokj is teljesíthetők a bányában könnyen, meg ha minden működik és ha jó a végkapcsoló és ha nincs textúrahiba, pedig mindent bejártam, akkor nagyon muszály teszteltetni?? Egyenként elküldeni mindenkinek, aki tesztelné az nekem nem megy. Örülni fogok majd neki, ha mailben eltudom majd küldeni neked. Előre is köszi a választ. :)
Hát kisbarátom ezt nagyon kikérem magamnak. Ne magadból indulj ki.
Én pölö igenis büszke vagyok az oldalra, a trs.hu-ra is, amit Roliék csinálnak. Nem vagyunk egy kategóriában. Azért nálam már nem annyira fontos a pénz. Kicsit kapj a fejedhez apafej. Hogy mást ne mondjak.
Látszik azért rólad,.... ami kell.
Egyébként ha a dizi a fontos számodra, miért nem húzol el oda? Nem sírnánk érted. Érted?
Küld el nekem, és én feltöltöm az oldalra, megadom a linket, és másnak már nem kell elküldened, csak a linket.
Azért jobb másokkal is teszteltetni, mert esetleg másként nézik a pályát, másfelé mennek. Hisz te már tudod merre kell. :)
Persze ha nem akarsz már semmin sem javítani, akkor nem kell teszteltetni. :)
Hát végülis elég lineáris a pálya és pár dologra odakell figyelni, hogy jó legyen. Pl: a Croft manor belsejében az oldalazós falnál ha ugrasz kapaszkodsz, úgy nem jó, biztos valami 2 klikkes slope hiba vagy passz, akkor ctrl és előre kell hozzá, hogy felkapaszkodj, meg a ctrl-lal tudsz kézenétfordulni is, nos ez idegesítő tud lenni, hogyha egy tárgyat akarsz felvenni, mert bepörög Lara, ha nem állsz meg teljesen a mozgásban, ilyen vagy hagyjátok megállni, vagy sétáljatok oda a tárgyhoz, vagy emelvényhez és úgy vegyétek fel! Ja és még valami, szabályos játékmenetet csináljatok, ne csaljatok, mert van egy kulcsos ajtó, amivel az uszodába betudsz menni, de ott van a kivezető ajtó is, ami kivisz a labiintushoz. Ezért úgy csináljátok, hogy a manort belülről bejárjátok, begyűjtitek a dolgokat, kinyitjátok az ajtót a labirintushoz, aztán ki a külső gyakorló pályára ott végigcsináljátok, felveszitek a kulcsot, nem árulom el, hogy hol van majd meglelitek, begyűjtitek onnan is a dolgokat, utána a labirintus. Tehát minden kis zugot bekell járnotok, mert két bronz,ezüst,arany pajzs van, 2 bronz,ezüst,arany kereszt, 2 bronz,ezüst,arany gömb, 2 arany ezüst,bronz ősi kés van, 1-1 darab a sárkányokból, ezek arany, kő és jáde sárkány formában, van 7darab gyémánt (nekem Chaos Emeralds mert arra hasonlítanak, még színben is) Aztán a labirintus végén egy üdítőt felvesztek és vége a pályának. Alapjában véve nem nehéz, csak időigényes pálya. Ja meg ha kúszni akartok ott, ahol van a függeszkedős rész a manorban, ott kell a guggolás gomb is, hogy bemásszon a résbe. Tehát ez pálya ellenségmentes, nézelődős,gyakorlós,gyűjtögetős. A script kb.90%-ban magyarított, pár szöveg maradt angolul.
Remélem, hogy azért majd idővel, mikor majd a két kezetekkel kell megkeresni a pénzt mindenre, akkor végre eljut az eszetekig, hogy miről is van szó.
Fogjátok fel így: hogyha egyszer egy honlapba vágtok bele (ami nem kis munka és pénz, ha saját domained és tárhelyed van), feltesztek oda egy bizonyos valamit... Aztán egyszer jön egy kedves kommentelő, aki majd egy külső linkekkel dobálózik arról a bizonyos valamiről, pedig már rég fent van az oldaladon. Nektek ez hogy esne? Elég sz@rul, nem?
OK, lehet, hogy külső szemmel is más ez, meg szerkesztőként is... szóval a "felháborodásnak" itt nincs helye. :)
Akkor megérteném, ha nem lenne fent itt, de ha egyszer fent van, úgy nekem már magas :rolleyes:
Na de ennyit az :offtopic:-ról... :D
Mik maradtak angolul? Egyszer készítettem egy teljesen magyar scriptet, így talán tudnék segíteni. :)
Igazad van Én nagy hülyeséget csináltam azzal, hogy azt az egy játékot szedtem le külső oldalról( de csak azért mert itt fent kerestem és nem találtam,) pedig csak szét kellett volna néznem és Mondták is hogy fönt van csak a linket javították de én azt a játékot egy hete szedtem el,pedig már akkor is fönt volt sokszor van hogy nem gondolkozok előre pedig csak rögtön cselekszem kérdeznem kellett volna. Ezért bocsánatott is kérek a tettemértja meg persze a kereső is kiverte a szememet. ember vagyok én se vagyok tökéletes, sajnos én is hibázhatok. Tényleg nem akartam azzal konfliktust okozni hogy idegen helyről szedtem le azt a bizonyos cuccot, pedig ti már felraktátok azt és elég sokat dolgoztok az oldallal a tárhellyel, és még egyszer bocsánat.
Ezt ha jól emlékszem scriptelni kell :)
én NG Centert használok, (gondolom te is) így ha ezt a sort beilleszted a Scipt Title részébe a számot átírva tudod állítani a secretek számát :D
Customize=CUST_SET_SECRET_NUMBER, 1
ez nem a pályán kénti számot állítja hanem az egész játékban maximálisan összeszedhető secretek számát :) ha minden pályán más számot szeretnél, ezt a sor simán beilleszted minden pálya sciptjébe :D
ahhoz hogy számolja minden pályán hányat szereztél meg eddig, csinálsz egy Secret triggert az adott pontra és minden egyes triggernél más számot adsz meg ezzel jelezve h egy újabb secretet talált meg a játékos :D ha úgy szeretnéd aktiválni a secret triggert h a kis hang akkor szóljon mikor a játékos felvette a tárgyat, simán pickup-ra állítod a trigger típusát :D
http://i48.tinypic.com/205qz5i.jpg
remélem tudtam segíteni :)
Köszönöm szépen wdavid! :) De már javítottam, ha megnézed az egyik hsz-omat, meglátod, hogy miből mennyi van. :) De leírom akkor: van 3 sárkány(arany,kő,jáde) 2xkereszt(bronz,ezüst,arany) ezekből egyenként van kettő, 2xpajzs(bronz,ezüst,arany) 2xősi kés(bronz,ezüst,arany)2xgömb(bronz,ezüst,arany), 7db gyémánt(kék,világoskék,narancssárga,sárga,zöld,lil a,piros), 4 féle kulcs(zöld,kék,rózsaszín,lila) meg van egy db nagy medipack és a végkioldóhoz meg egy kismedipack. (a nagy az a csoki, a kis az meg az üdítő). Viszont a héten ebből, hogy fel lesz töltve nem lesz semmi, mert jön haza nővérem, aztán hétfőn megy vissza, lehet, hogy nyár elején adom ki, nemtudom, tesómmal is végigjátszatom az eredetit, ami tele van zenével, csak ennyiben, meg a képekben különbözik a fórumostól, másban nem, ugyan az a kettő, csak a fórumosban kevés a zene, meg Larás képek vannak. Kb. ennyi. :)
Valaki tudna nekem segíteni? :rolleyes: Szóval, most csinálok egy pályát, és nincsen semmise a "szobában", és hogyha jobbra nézek, crashol. :mad: Semmi különös textúra sincs ott, még direkt kitöröltem az itemeket is :( De nem jó. Ötlet? :mad:
próbáld meg azt, hogy kitörlöd a szobát és megcsinálod mégegyszer, nekem ez sokszor segített, bár lehet h sok munkával fog járni :o:D
Csak egy kérdés srácok, mivel kevés nekem egy szekvenciában a 31 kamera, ezért azt szeretném megkérdezni, hogyha több szekvenciát akarok csinálni, akkor arra a kamerára is átmegy a 0-ás szekvencia után alapból, amelyik az 1-es 2-es -3as stb szekvenciában van? Mert most csinálok egy title-t a bogi és Norbihoz majd, mert a régieken keveseltem a 31 kamerát... Igaz, hogy mutatja a részleteket, de újat akarok, mert ha van ez a több szekvencia dolog, akkor megnézem, csak nem tudom, hogy hogy vágjak bele, mert nem tudom, hogy ráugrik-e a kövi szekvenciájú kamerára, vagy hogy heavy triggerelni kell-e azutsó kamera alatt... Pls valaki segítsen. Előre is köszönöm. :)
Az utolsó kamera alatt heavy triggerelni kell a következő szekvenciát, és ne felejtsd el benyomni a kamera OCB ablakában a 14-es számot! (Ezzel lesz képes a kamera elindítani a heavy triggereket.):)
Köszönöm szépen Matie! :) Rendes tőled, akkor amiatt nem működött az előbb, ugrált egyik szekvenciáról a másikra... Meglesem.
Javít: Sz@r az egész... Ugrál ide-oda... Az előző title-ök jók, de régiek... Azóta változott sok dolog... Aztán most így nem megy normálisan... Bevan számozva minden rendesen, mindent úgy csináltam, ahogy mondtál, de sz@r az egész...
Akkor szokott ugrálni, ha két szekvenciának azonos a sorszáma. Ilyenkor le kell ellenőrizni a kamerákat, amik nem a helyes sorrendben aktiválódnak.
Akkor van probléma, ha pl. az első szekvenciádnál a "Seq" értéke végig 0, a "Num" értékek normálisan növekednek, a következő sorozatnál pedig a "Seq" szintén 0 marad, vagy pedig esetleg nem vetted észre, hogy van már egy ilyen sorszámú kamerasorozatod, és így két szekvencia ugyan azt a "Seq" értékeket viseli végig. (Ilyenkor a játékban végigmegy a flyby, de úgy, hogy mindkét sorozatot egyszerre mutatja meg, a Num értékek alapján lépked.)
Tehát át kell tekinteni a kamerák OCB ablakát, mert valószínűleg összekeveredtek a sorszámok. :) Két szekvenciának nem lehet azonos sorszáma.
Rendben, most próbálgatom, van siker is, meg kudarc is, mert néha ugrál... De egyébként nincs sok hiba, még1x átfutok rajta, ha csend, béke és nyugalom lesz... Ha szövegelnek mögöttem,mellettem, akkor nem megy... Meg piros a vízesés. XD Megpróbálom javítani ezeket, aztán title-t küldök a bogi és norbihoz, ez a véglegeshez lenne ez a title. Aztán bemutatóul ezt kapnátok me,g hogyha tetszik, csak akkor adnám ki. A bánya a title-ben sok gondot okozott, kavart mindent össze-vissza... Azt kivettem, tehát már a kiskertből kezdi a flyby-t, de még sokat kell csiszolnom rajta, a számozással vagyok gondban csak. A kamerák jól elvannak helyezve egy-két kivétellel, de azt javítom, csak majd ha lesz több időm. Köszönöm szépen neked a segítséget Matie! :)
Figyeljetek srácok, bocsi, de ezzel a title-lel nem tudok mit kezdeni semmit... Esetleg ha felrakom valahova a szükséges file-okat, megtudná nekem csinálni valaki úgy, hogy működjön? Nagyon megköszönném. Nemsoká felteszem akkor valahova, vagy elküldöm mailben, aki szól. Nagyon megköszönném, mert ezzel a több szekvenciával egyáltalán nem boldogulok... :(:(:(:(:(:( REmélem, hogy van valaki ügyesebb nálam. Eddig boldogultam vele, de most valami miatt olyan balszerencsés vagyok, hogy semmi nem jön össze egy hete.... :(:(:(:( Ha valaki szól, hogy küldjem el neki, akkor mailben elküldöm.
Kéne egy kis help!
letöltöttem egy Snowwhite pályát,és abban van egy feladat,mégpedig,h rakjam ki h 12:3-2=2,és 30:3+2=12.
szóval mire átpakolom az emeletről a dobozokat,a duplaajtó egyik fele mindig lecsukódik:/ vmit rosszul csinálok? mert elolvastam a végigjátszást,de ott csak annyi vn h rakjam ki a példákat
Szerk.:megoldottam
És mi volt a gond?
a probléma eredetileg az volt,hogy ha egyik sorból kiszedtem a tömböt,felkerült az emeletre,az ajtó-ami előzőleg kinyílt-visszacsukódott.
ma megnéztem,mentéssel,ugyanúgy megmaradt.kiléptem teljesen a játékból,majd vissza,akkor new game,mindent elölről.de akkor a szétlőhető ablakot nem akarta szétlőni.
akkor tettem egy kört,majd újra próbáltam,akkor már nem volt gond....végülis sikerült kijátszanom:)
csak azt azt sajnálom,hogy rövid lett,mert nagyon jó lett:)
Valakinek kellenek rózsák, amik felvehetők? Szolgálhatok velük, saját áttextúrázással vannak. :) Tehát ha kell, szóljatok. Az eredeti TR5-ös arany rózsa lett különböző színekbe átültetve, amik fedik a valóságbeli színeit a rózsáknak. :)
Na? Senkinek nem kell? Azért felrakom. :D Használjátok egészséggel és szabadon! :)
Küldök képeket a rózsákról a Bogi és Norbiba beültetve. (nem lesznek benne) Plusz a gyémántokról a labirintusban. (csak ott lesznek, ez csak olyan hibás screensoh úgymond csak azért van benne, hogy teszteljem, a végleges pálya már kész, már csak a title kell)Spoiler!
Van egy nagyon jó pálya. Fönt is van tr editor.hu-n, csak ajánlani tudom.
Silent Vill A neve, az eleje úgy kezddik illyen koncert est, azután nem sokkal Lara utazik haza és a járdán meglát egy kisgyereket a szakadó esőbe odaszól a tatának(Winston lenne az) hogy álljon meg, odamegy a gyerekhez és megkérdezi mit keres itt kint egyedül de ő csak a leégett házra mutat, majd egy zaj elvonja Lara figyelmét a gyerek eltűnik másnap este a hírekben egy családi tragédiáról beszélnek leégett egy ház és a családi fotót mutatták, és Lara megismeri a kisgyereket és mondja Winston-nak hogy azt a gyereket látta vissza utazik a romos házhoz, innen indul a kaland, a feladat keresd meg a gyereket, és tud meg mi történt. A játék német nyelvű aki nagyon keveset tud az is megérti, bátran ajánlom Silent Hill rajongóknak, meg annak is aki nem.
Link: http://www.treditor.hu/cgi-bin/schla...emo_german.zip
Yt-n láttam gameplayet,megtetszett és leszedtem tr editor.hu-ról
Srácok!
szeretném a segítségeteket kérni!
A napokban frissítettem az Editort,az Mk4-el.Észrevettem,hogy a köd egyik pályán se az általam megadott színű.A látótávolság és maga a köd megvan.Éppen csak fekete.Setupot állítgattam sokfelé,de semmi.
Illetve fogta magát,és az egyik wad fájlomból csak úgy kitörölt kábé 30-5 objectet,meg eltüntetett 3 létfontosságú textúra pakkot.az utóbbi kettőre tudok megoldást,nem húztam magam rajta.
Nekem MK4-em van, de nekem ilyet nem csinált és működik tökéletesen, nem tom, hogy mi a baja... :( Kérdezd Roliékat, hátha tudják. Én felraktam rendesen, ment minden, nem volt gond, nem törölgetett semmit. :)
Ja, amúgy nem tudom, hogy ki gondolkozott már rajta, hogy a binocular graphicsot átlátszóvá tegye, de ez a képeslapkészítéshez szükséges, tehát én megcsináltam, tessék, használjátok egészséggel! :) Amúgy a rózsát és a gömböket a fene se tölti????!!!! Mert a gömbök azok a planet effectes gömbök áttextúrázva, a rózsák meg felvehetőek, tehát akinek kell, az töltse le bátran őket! :) Ja meg ki van benne a TRLE-s képeslapkészítésben? Egy terem és abból kihozni mindent, amit tudsz, screenshotolsz, szöveget szerkesztesz rá, feltöltöd. Szezonális lenne, tehát minden szezonkor, ünnepkor stb. lehetne tetszőlegesen képeslapokat csinálni úgymond TRLE és fraps segítségével, bármilyen ötlettel lehetne képeslapot csinálni, ráadásul bárki csinálhatja, aki TRLE-s és non TRLE-s is, bárki. Szóval ki van benne??? :D
Csak egy gyors kérdés. Hogy lehet STRPIx-ben belső mesheket textúrázni? Mert van egy új ötletem egy pályához, 9 pályás lenne Croft Manorral együtt, nos metában kész vannak a puzzle hole-ok a master emerald és a master emerald animating a 7 chaos emeralddal együtt, csak egy a bökkenő, a gyémántok egy meshben vannak azaz egy gyémánt 2 mesh-es vagyis belül van a nagy gyémántban egy kis gyémánt és nem tudom textúrázni. Azt hogy kellene? Előre is köszi! :)