k**** anyádd buksi add ide!!!!:clown:
ha hátha összejön!!:rolleyes:
Nyomtatási nézet
Jól van, akkor nem én vagyok az egyetlen, aki rögtön ilyenekre asszociált. :vlol:
Jó estét mindenki :)
Szép jó estét :)
hogy vagytok?
chatti chatti?????:D
Spoiler!
Jól. :) (efgwagag)
gyerekek!ti nem hiányoljátok a történetépítős topicot?
történetépítös???
az mijen???:rolleyes:
Igazából megpróbálhatnánk, de ne legyen semmi hülyéskedés. :D Aztán még a végén összehozunk egy bestseller TR könyvet. :vlol:
http://netdetektiv.blogspot.com
Tetszik nekem ez a netdetektív. Tök jó ötlet. Ennél jobb már csak az lenne, ha csatlakozni is tudnék a nyomozáshoz. :rolleyes: Komolyan, mire az ember mindent elolvas, addigra már tálalva van a megoldás. :angry:
valaki chat-re???:D:rolleyes:
Én már teljesen kivagyok:mad: :mad: :mad: :mad: :angry: :angry:
Miért kell minden cégnek megalázni a sorozatukat !!!:angry:
Félig afroamerikai, félig latino Pókember utódja
Az elbukott Pókember helyét a Marvel egy friss képregény-sorozatában új hős veszi át, a félig afroamerikai, félig latino hős csak annyiban hasonlít elődjéhez, hogy ő is a rosszak ellen küzd Manhattan felhőkarcolóin mászkálva.
Félig afroamerikai, félig latino Pókember utódja
Miles Morales az Ultimate Fallout szerdán utcára került negyedik számában vívja első csatáját. A kamasz az elhunyt Peter Parker nyomába lép.
Moralest a 2000-ben debütált Ultimate Spider-Man alkotója, Brian Michael Bendis találta ki, és eddig titokban tartotta kilétét. A képregény-sorozat nyáron megjelent 160. számában a Zöld Manóval vívott harcban elbukott Parker helyét átvevő új hős félig afroamerikai, félig "latino" származású.
"Fiatalabb, mint Peter Parker, teljesen más környezetből származik, és a világot is másképp látja" - mesélte Bendis.
Pókember fekete karakterré változtatása nem reklámfogás volt, csupán egyenes következménye annak, hogy a képregény-műfaj is lépést akar tartani a modern társadalommal - hangsúlyozta Axel Alonso, a Marvel főszerkesztője.
"Tudatos lépés volt, a Marvelnél büszkék vagyunk arra, hogy a való világra reflektálunk, annak minden sokféleségében" - tette hozzá Alonso, megjegyezve, hogy Bendis-történetei mellett párhuzamosan Peter Parker sztorija is folyatódik a Marvelnél.
Ezt is úgy el****ták, ahogy eddig jó sok mindent... Sajnálom, mert nagyon szerettem a Pókembert, rengeteg képregényem megvolt belőle, különleges számok is, nagyon szeretem a Pókember filmeket (Azt is elbasszák a most következő résszel), és az eredeti Pókember rajzfilmet is. Rossz látni, hogy elbasszák azt, ami az ember számára kedves.
Ezaz mondjuk szerintem a pókember már ott meghalt mikor kis gyerekekre orientált rajfilmek/játékok születtek meg mivel az eredeti pókembernek volt valamit mondó tartalma, egy lúzer fiú élete aki a nagyszüleivel él meghal nagyapa nincs pénz tudjuk miről szol, alapjában nem gyerek mese hát kb az lett...
Úúúristen... /facepalm. Az év legnagyobb hülyesége ez az "új Pókember".
egyébként meghalt a Pókember? mármint Peter Parker? azt hittem halhatatlan...:D
Vki emlitette nem reg a TR Memoriest, nos a project korantsem halott. Nem reg jott par uj screen:
http://www.croftgeneration.com/eng/i...es-screenshots
qva jól neznek ki a dzsungeles palyak :o
na gyerekek az a helyzet h én és Hanna 3D ben megcsináltuk magunkat :D
és az okos Hanna Agyából ki pattant az az ötlet h mi lenne ha az egész forum tagot megcsinálnák :D
de ehez a bele egyezéseteket kérnénk mivel nem biztos h mindenki engedné YzaaA lebeszélve Hanna már dolgozik rajta:D az egészhez az arcotok kell oldarról és szemből és hogy vékony sportos v esetleg ducibb fajták vagytok :D
számítunk rátok mert az unalom űzés nagyon fontos dolog nyugodjatok meg nem cseszünk ki senkivel és nem űzünk gúnyt belöletek ..semmi ilyesmire ne gondoljatok :D
remélem sokan engeditek :D
na vége eme nemes beszédnek:D....
Spoiler!
Előjött bennem az ötlet hogy csinálunk 3Ds képet (csoportképet) forum tagok...Olyan fan lenne:D Én meg Tom kész vagyunk yzat meg ma kezdem kreálni... Nem akarunk senkinek se rosszat se kellemetlenséget.
Ez nagyon aranyos ötlet! :D
Persze előtte meg nézheted milyen meg hol alakítsunk,meg meg ha nem tetszik akkor mondod hogy meggondoltad magad.
hna jó, akkor én is belemegyek :D
majd holnap lefényépezem magam, de ma este meg kéne akkor borotválkozni:o na megyek is.
jaaj de kiváncsi vagyok :D
Na ebbe énis bennevok, feltöltöttem 3 képet magamról a FB-ra:D
CrashHungarian98
Kacsa
YzaaA 80%
horus
Caroline 10% (hajával szenvedek:D)
Hanna
tom croft :D
Jelenleg ennyien:D Öcsém 2 lány:DDDDDDDDDD Nem kötelező a disznótor:)
YzaaAtól már kérdezhetek hogy kb milyen. Látta magát.
hova küldjem a képeket? akár privátban is lehet, tomnak vagy Hannának?:)
küldheted privben :D hanna a lányokért felelős :D szal nekem jön am horus majdnem kész van :D
oksa, elküldtem:)
na kiváncsi vagyok :)
esetleg ha kész lesz az összes modell, akkor egyesítitek az összeset egy olyan .object fájlban és valami 3D-s programban majd megnyithatjuk?:)
XNALarában!!!!!!!!:jumper::jumper::D
mert nekem csak az van:o
nagyon hálás lennék érte tom:jumper::jumper::hug: