sztem átprtolnak :D Liveon ilyen még sose volt...Sony mostanában egyre többet hibazik ...
Nyomtatási nézet
sztem átprtolnak :D Liveon ilyen még sose volt...Sony mostanában egyre többet hibazik ...
Szerintem marad minden a régiben tehát nem gondolom hogy ez egy világmegváltó dolog lett volna lehet látni hogy a ps3 hackerek ezalatt értem akik a rendszert nem a különféle szervereket hackelik hogy lassan felmondanak mert ugyan az lenne a ps3 sorsa mint a psp azaz mindig kijönne egy új fw amit ismét felkéne törni de rá 1 hétre újból jön egy fw...
Sokat olvasgattam itt ott és nem azt láttam hogy F@szom szar psn megyek xboxhoz hanem hogy jaaj mikor lesz PSN szóval szerintem az egész ég és föld :D
Értem.
És Ti,így Ps3 felhasználók nem féltek attól,hogy esetleg a hitelkártya kódok is kikerülhetnek?
A felhasználók adatait már így is megszerezték,és ki tudja,hogy mi van a hitelkártya kódokkal.
Igazából sajnálom a sony-t most előzi be az MS-t és ebben az évben hozza a legdurvább játék címeket és akkor közbe jönnek ilyenek...
Most kezd nyitni sony az MMO-k felé de legalább a psn ingyenes tehát nem kell meg hosszabbítani csak a PSplust :)
1-2 hét kiesés miatt nemfog elesni a sony :) annak idején 3LED sem volt kis dolog mégis vették :)
(bocsi dupla post)
Én sem félek mert nincs is PSN-es accom :P
Hülyeségnek tartanám ha most mindenki átpártolna Xbox-ra..
PSN gondolom nem olyan védett mint a Live mivel INGYENES...
Most 1 hétig még mindenki keverni fogja a szart hogy ''jaj ezért jobb a Xbox meg a Sony szar''... Az ilyen emberek 1szerüen undorítóak..
Szerintem 1-2 hét és mindenki el is feletkezik az esetről.. Ámen :P
hjaaajjjjj de jó, hogy ebben nem vagyok érintett xDDD
meg amúgy is, én LIVE-on semmi fontosabbat nem adtam meg, kreáltam egy totál hamis e-mailt, valami írországi falucskában lakok, és John Smith-nek hívnak.
így senki sem fog zaklatni, akkor sem, ha feltörik az accomat.:p<--- ezt nektek, hackerek!
Én is ezta nevet adtam meg:vlol: és Londonban lakom az e-mail is kitalált :D
Hát jah, na meg mivel minden rendszer feltörhető nem akarom, hogy mindenki tudja a szeméyes adataimot :D
mikor reggeltem egy csomó ideig kerestem London irányitószámát meg egy érvényes londoni utcát :vlol::vlol::vlol: