Köszönöm szépen Nektek! :) :hug: Tegnap én voltam az utolsó, úgy paráztam, hogy az csak na, mert nem tudtam semmit, úgy érztem... :S Majd a büfében ültem 2 órától háromnegyed 3-ig, és olyan fél 3 környékén bejöttek a tanárok, meg az elnökasszony a büfébe, mindenki kérdezte, hogy már csak én vagyok, mondom igen, és félek... Azt mondta a töri tanárom Viola, hogy: -Nyugi Arnoldkám, ne sz.rjál be, ne f.ssál, menni fog, segítünk mi neked, ha nem tudsz valamit. :) Az elnökasszony is azt mondta, hogy menni fog az, ne féljek, segítenek, végül is mindenki ezt mondta. :d Utána megnyugodtam egy kicsit. :) Majd háromnegyedkor bejött az igazgatóhelyettes, aki azt mondta, hogy vagy megyek vele, ha szeretnék, vagy két perc múlva egyedül, vele mentem. :D (úgy megy a srác, mint a TRON:Örökségben Sam Flynn XD) Majd bent köszöntem, kihúztam az angol tételt. :) Pár egyszerű kérdés, majd segítségnyújtás a tanárnak egy osztálykirándulás megszervezésében, meg a gyorskajákról kellett beszélgetni. :) (előnyei, hátrányai, miért lesznek sokan vegetáriánusok stb.) Majd töriből bolsevizmus és sztálinizmus időszaka. Kicsit mellényúltam, de végül sikeresen vettem a feladatot, mindent elmondtam, csak Viola rám hozta a frászt, mert azt mondta a selejtes termékekhez kapcsolódóan, hogy:- Arnoldkám, ha én azt mondanám neked, hogy írjál holnapra 10 esszét, az milyen lenne? ÉN meg nem értettem, hogy mire mondja, csak nagy kerekrenyílt szemekkel megkérdeztem, hogy:- Tanárnő, ezek szerint megbuktam történelemből? :O :( Erre ő. XD -Dehogy b.szdmeg, csak a példa kedvéért raktam fel neked ezt a kérdést. XD Jót röhögtek a tanárok is, az elnökasszony is, meg utána én is. :D INfóból egy op. rendszer bemutatása volt a feladatom, meg elmondani a gépek jellemzőt, az ment, megkérdezte, hogy nekem milyen op. rendszerem van, elmondtam, hogy két gépem van, egy nagy, amin xp van, meg a laptop (amit cserélhetek le, mert kiégett mindkét hangkártyám... így vehetek új gépet, mert nincs hozzá alkatész, na mindegy), amin win7 ultimate van, meg megemlítettem nekik a TRON filmeket, amit nagy érdeklődéssel figyeltek. :) Ezután irodalomból Kafka Az átváltozás, meg nyelvtanból a retorika alapjai tételsorozatból a szónoki beszéd/a szövegszerkesztés alapjai. Itt a nyelvtannál jó kis fordulatot tettem, mert egy részt összekevertem a másikkal, vagyis így hárítottam: :D ... -Fejembe vésem a szöveget... Itt nagyot néztek, miután mondtam, hogy a vázlatot írom és ezt benyögtem, hogy fejembe vésem a szöveget. XD ...de előtte még elrendezem a szöveget és véglegesítem. :D Elkezdték azt röhögni, hogy milyen rafinált vagyok és, hogy milyen jól kitudom hárítani a hibámat. XD Az átváltozásnál is sikerült a könnyet kicsordítanom a szemükből nevetési szempontból, mert a magyartanárom Marcsi megkérdezte a tanároktól, meg az elnöktől, meg tőlem, hogy: -Szerintetek nem abszurd az, ha valaki átváltozik egyik napról a másikra egy hatalmas féreggé? :O -De, de hát manapság ki tuudjaa? XD Szakadtak a röhögéstől. XD (Kár,hogy nem volt tű és cérna nálam, ugye Mitzy? XD) Nem nagyon szóltak bele a feletembe, bólogattak, mosolyogtak, meg nevettek. :D Az előttem lévő srác meg pont az Aranyembert húzta, nem tudott belőle semmit, én meg már javában kész voltam a piszkozattal, aztán elkezdtem mutogatni, hogy én 6-szor olvastam, és én tudom, az elnökasszony is, meg a többi tanár is az figyelte, hogy én vajon mi a fenét mutogathatok, majd a végén megkérdezték, hogy mi volt az a 6 Arnoldkám? :D Mondom 6-szor olvastam és tudom kívülről. :)
Tételhúzásnál én mindig a legfelsőt húztam, mert nálam ez ilyen babona, de bejött. :) Köszönöm szépen Nektek mégegyszer, hogy szurkoltatok értem, nagyon kedves gesztus volt tőletek. :) :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::group_hug::gro up_hug::group_hug::group_hug::group_hug::group_hug ::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flo wers::flowers: Ja, amiatt van mindenből hét, mert az a szerencseszámom. :D A tételek száma ez volt sorrendben angollal kezdve töritől infóig ls onnan magyarig és nyelvtanig: 7, 17, 15,17,7 XD Vonzom a hetes számot. :D
Ja meg kijátszottam a TRA-t kín keservesen, felrakom a képeket nemsoká. :) De Lara itt nem Lara Croft, hanem G..i Croft, mert nem úgy csinált semmit, ahogy szerettem volna... Én majd max 20 év múlva veszem elő megint, addig kipihenem a Crystal Lara h.lyeségeit. XD