Nem akarok senkit megölni :D Csak elmondtam a véleményem :P
Nyomtatási nézet
Nem akarok senkit megölni :D Csak elmondtam a véleményem :P
YzaaA megölésről szó sem volt:vlol:
Engem nem fog meg nem jó nekem nem jön át a mondanivalója :D
am van pár rock szám ami tetszik mint pl. tomorrow is a better day, vagy az Eldrine-tól a One More Day....
Ezek még bejönnek, de azok a sikoltozós, üvöltözős metálok már nagyon nem :P
Persze minden ember más, mindenkinek más az izlése :)
Én meg inkább a Drum and Bass, Dubstep, és Drumstep világába tartozom, de persze mindent szívesen meghallgatok, adok nekik egy esélyt, és ha tetszik, tetszik, ha nem, nem.
Drum and buss, Dupstepp, electro, house <3 , pop R&B, hip-hop, rap szinte mindent szertek :p
Én is adok mindenkinek egy esélyt ha pl.van egy új előadó azt meghallgatom, de csak az első látásból szerelemben hiszek szal ha az 1.száma nem jött be akkor már semmi esélye nálam :p :D
hasonlóképpen vagyok vele én is...viszont volt olyan (Madonna) h hallottam vmi számát...asszem Musicot.akkor azt gondoltam h miezmár? meg atyaég ilyen szennyet se hallgatok...aztán kb rá 1 évre meg hallottam egy nagyon régi számát ha jól tudom Like A Prayer v vmi iesmi a címe és rájöttem h vannak jó számai...vis minden előadóval így vagyok...de Usher,50Cent,meg NEyo vmi a csuda..szval ilyenek meg se hallgatom.leszólni nem fogom hisz vki meg pont azt szereti és azt utálja amit én szeretek..
Hát.. Én sem így vagyok vele... 1 előadónak vannak jó illetve rossz számai is...
Zenei stílus meg.. Hát amiket én szeretek az a:
Pop
Rock
Metal( nem az ilyen üvöltözős szar :D)
Oszt kb ennyi.. Rapet nem szeretem, meg az ilyen diszkósokat se nagyon :D