Ahha köszi, 5-10 perc....nade hogyis javítsam ki? :P
mert azt nem írtad le >.< és amúgy igen...elcsúsztak
Nyomtatási nézet
bocsi...
így kéne vhogy kinéznie
http://kep.ivpicture.hu/650517.N.jpg
10-től 15-ig betűk vannak.onnantól folytatódik a számozás
szerintem te nem értesz...
ha nem módosítgattál benne sokmindent,nem kell ujat csinálni.
a képet is azért szúrtam be,h megtudd nézni,h neked is így van-e..mert van egy olyan érzésem,hogy a Title Load Screen rész elcsúszott.ha azt a helyére teszed elvileg menni fog.mivel a legend nélkül is megy.(természetesen a $001-nek ott kell lennie)
Itt letöltheted az eredeti script fájlokat, cseréld le a strings.txt-det azzal, amit ebben a csomagban találsz, aztán abban írd vissza a szövegeket a tieidre.
Soha ne adj hozzá új sort, mindig a meglévő sorokon változtass, különben elcsúszik az egész, és nem fog működni.
Jaa igen, az English.txt-re gondoltam, bocsi.:o Közbe én is a szerkesztővel küzdök, mert folyton crashel...
Ha a .txt-t cserélted ki (és gondolom, hogy azt, nem pedig a .dat fájlt), meg kellene, hogy változzon. Max. akkor nem stimmelne, ha másik TRLE-s mapparendszer lenne megadva az útvonalnál a programban. Akkor se működik, ha újraindítod az NG Centert?
Ha a .dat-ot cserélted le, akkor az csak a játékban lévő stringsen változtat, az NG_centerben így nem fog megváltozni semmi, ahhoz a szövegfájl kell. A Script mappába tedd bele az English.txt-t.
Jók ezek a szerkesztett pályák de nekem még az irányítást szoknom kell, mert csak neten szoktam játszani ahhoz meg a bill. nem kell
mivel lassan már ott is Doppelgangert látok,ott ahol nemkéne,kicsit szerkesztgettem másféle pályát :)
http://kep.ivpicture.hu/650972.N.jpg
Ez de jóóóóóó! :) Olyan Tr2 40 fathorms és olyan maria doria feelingje van. :)
Vááá ez nagyon jó Scoobykah!!:D:clown:
Valóban szép lett :)
a kristály koponyás szerkesztett pályán hogyan kell kiszállni a csónakból?
Balra- Delete
Jobbra- PageDown
------------------
Szívesen:)
Erre nem is gondoltam, köszönöm a segítséget
Mos, végigvittem speedrunban a pályámat a Bogi és Norbit, nekem kereken 24 percbe telik kijátszani, de úgy, hogy mindent begyűjtöttem, nem úsztam, nem mentem át a hídon, nem nézelődtem az uszodában és a manorban. Nektek lehet, hogy több idő kell majd hozzá, nem tudom. Ja, meg magyarítottam a scripten, pár dolog még angol, de azokat nem találom a stringsben... :S De szinte minden cucc magyar benne, tehát a kulcsok neve, a felvehető cuccok neve stb. magyar. :) Angol scriptet nem csinálok, mert nincs kedvem megint mindent újrascriptelni meg semmi... :( Így marad 90% magyarítva. Mást nem tudok mit.... :S
Bogi és Norbi a pályád címe? :eek::)
Ahhoz látnom kéne a pályát. :)
De nem ezért kérdeztem, Majd priviben elmesélem, a Bogi néven akadt meg a szemem. :)
szerkesztett pályákon melyikkel kell himbálódzni a kötélen melyik gombot kell megnyomni?
Igen, ez valahogy kimaradt a mozgások leírásából. Pedig érdekes ez is. :)
Tehát a kötélen belengetni a "Gyorsfutás" gombbal lehet.
És úgy ugrik a legmesszebbre, hogy amikor a lábát felemeli, akkor kell elugrani.
De szerkipályákon néha kell egy speciális ugrás is. pölö Augusto-Taras: Vikings pályáján:
Tehát a nagyugrás: Lengj be egyet, majd engedd el a belengetõ gombot. Amikor Lara épp felhúzza a lábát a kötélre, akkor nyomd meg ismét, és ezzel egy szuperbelengetést érsz el. Amikor felhúzza a lábát ugrás, és elkapod amit kell. A szuper belengetés akkor mûködik csak, ha épp akkor húzza fel a lábát, amikor hátralengsz.
Jah, értem. Lehet, hogy lassan felteszem, audio packkal együtt, azt meg nem kell konvertálni, mert mp3-mat is játszok a tombibombi. :D Ezerszer leteszteltem, végigjátszottam, nincs se textúrahiba, se idegesítő bugok, semmi ilyesmi, tökéletesen játszható stb. Csak az almafákkal van bajom, azok pöppet hibásak textúra téren, de ha javítom akkor az uszoda vízesései zöldülnek be... :S A script meg magyarított, tehát szinte minden magyar. Nekem 30 perc végigjátszanom, nem túl nehéz, de a mozdulatok gyakorlásához, meg egy kis jajj leesek feeling szemléltetésére és éreztetésére jó. :) Hátha tetszene mindenkinek. :) Readme rem, hogy nem kell, mert secret nuku, irányítás ugyan az, mint az LE-ben, objektumkészítők nevét nem nagyon tudom, akiét tudom az horus goddes, aki az outfitet csinálta, aztán kb. ennyi. Pár cuccot meg átalakítottam, pl. a croft manoros képet alakítottam át a tesómék képére( a fórumos kiadásban Larás képekre), meg a kulcslyukakat színeztem át, amit a ruins wadból rippeltem ki, kb. ennyi. Zenét amúgy szabadon cserélhetitek majd, ha akarjátok. :)
tombraidermaster1996!
Csak hagyj időt a tesztelésre. Ez nagyon fontos.
Nehogy úgy járj, mint a marrha crash, (vagy imaszuma, ahogy akarod) aki nem teszteltette, és játszhatatlan a pályája.
Több fickóval teszteltesd majd. Ne kapkodj. :)
Csak kivel teszteltessem? Nem ismerek olyasvalakit senkit... Én meg tisztességes ember vagyok, letesztelem ezerszer, végigjátszom, odafigyelek mindenre, dozy-t használok arra, hogy mindent meglássak, ami esetleg elérhetetlen, textúrahiba nuku, ajtók nyílnak rendesen, mindent meglehet csinálni, ami benne van. Soundbugot nem tudom javítani... A lényeg, h a gyakorlópályánál a házban ahol van a kapaszkodós rész, amikor végig kell oldalazni, ott odamész, nem altot nyomsz, hanem ctrl-ozol meg nyomod az előrét, mert csak úgy ugrik fel, más gond nincs vele. Nyújtott textúrákra vigyáztam nagyon, de az ajtók felett nem tudtam mi csinálni, tehát ott sajna nyújtott, de máshol jól meg van csinálva, tükröztem is a textúrákat, meg mindent megtettem. :)
köszönöm a segítséget de rájöttem addig nyomkodtam a joy-t míg nem csinálta.
(muszály, volt beállítanom a joystikot mert begörcsölt a kezem , így kényelmesebb)
Olyan pályát keresek hogy az a neve hogy temple of the sun, nem biztos hogy jól írom de olyan jól néz ki úgy játszanék vele, továbbá a croft curse, és abeynd the scion sem rossz
Esetleg Maya Legends - Part 2: The Sun Temple By Joerg Zerbin
http://treditor.hu/trle/jkl/joerg_ze...sun_temple.zip
Jesse: The Croft Curse
http://treditor.hu/trle/jkl/jesse_the_croft_curse.zip
Scott Ginn: Beyond the Scion Ennek két változata van:
Normál verzió:
http://treditor.hu/trle/stu/scott_gi...ion_normal.zip
Hard változat:
http://treditor.hu/trle/stu/scott_gi...scion_hard.zip
köszi a segítséget, megnézem őket de a croft curse azt most tolom.
No azt most töltöttem fel, valahogy az törlődött. Remélem nem előtte indítottad a letöltést, mielőtt felért volna, mert akkor hibás lesz, újra le kell szedned.
Aha, nem innen szedtem le, trle.-netről van.
Jujjj! Kiestél a pixisből. :(
Annyi kis segítséget szeretnék kérni, hogy beszeretném állítani a sárkány secreteknél azt, hogy számolja a játék, csak nem tudom, hogy hogyan, mert 2 van a pályában mindháromból, csak nem számolja. Pickup item slotban vannak. Előre is köszönöm a segítséget. :)