majd akkor fogod bánni a feka csíkot mire beleég a képedbe:rolleyes:
Nyomtatási nézet
Hát ezaz, pontosítani is akartam, hogy hol van, hol nem. Némely sorozotnál (Nyálas olasz sorozatok) pl nincs fekete csík. Sok reklám meg egyenesen borzadály fekete csík ügyileg.
Ettől nem kell félned, jó lcd tv esetében ez nem történhet meg. Ilyen veszély csak a régi plazma tévéket fenyegette. (A gagyibb plazmákat a mai napig fenyegeti). Meg a beégés inkább nagy fényerejű képrészeknél fordulhat elő, fekete csík meg nem éppen nagy fényerejű, szóval attól ne félj. :D
LED-es a TV-d????
dejó neked!!:(
majd hátha a miénk is LED-es lesz apám nézegette a LED-es tévéket szal szerintem terveznek eggyet anyámmal^^:D
ha offoltam akkor soryy:D
há basszus, most a "Diana,a nép hercegnője" xD megy, és most nincs csík a 16:9-es beállításon O___o ez fura. gondoltam gyors odakapcsolok; erre nincs csík O__o úgy látszik, filmeknél nincs csík 0_o pedig tegnap a BK közben volt... az nem film... óha most összezavarodtam :vlol:
Sorozatoknál valamiért nem szokott lenni csík, ezt én is észrevettem. Csak reklámoknál, meg saját RTL-es anyagnál. Amúgy a TeVe2 (meg éééén) is most át akar állni, de hogy miért jó ez nekik... nekem még szokatlan.
óhh rájöttem, hogy miért nem volt tegnap nálam csík! O___O hát mert 4:3-as képarányba adták :( bezzeg a reklámok, meg pl. a BK, vagy Fókusz, Híradó, azok már 16:9-esek; azaz csíkosoak.
ma mindegy, max. majd olyan Nagyításos beállításra állítom a TV-met, akkor egészen kicsi a csík, és csak alul van :D
Ki nez itt WWE-t ? :D