én meg a resi5-öt akarom játszani:(
nem tudom hogy de a resi4-et egyszerüen nem tudom megunni!!!:jumper::jumper:
a rohadt életbe a francos Vidikártyát!!!:angry:
Nyomtatási nézet
én meg a resi5-öt akarom játszani:(
nem tudom hogy de a resi4-et egyszerüen nem tudom megunni!!!:jumper::jumper:
a rohadt életbe a francos Vidikártyát!!!:angry:
a rohadt életbe a szülői engedéllyel!:clown:persze, tittokban nehezebb lenne megvenni. pedig, ha a dobozt eldugnám és nem látná a hiányzó 9ezret a pénzemből (amire nem is olyan gyakran néz rá), akkor titikoban is meg tudnám venni:vlol: de én nem vagyok az az eltitkolós típus. és anyám nem tudom, hogy tudja-e, hogy kijátszottam a resi1-et, 2-t, 3-mat, 4-et, amik mind-mind 18-asok. (nagyon érzékeny a 18-as karikára. :angry::angry::angry:)
végre lenne egy SAJÁT, eredeti resim, amit minden akadozás nélkül végig tudnák vinni. :)
Spoiler!
hát csak nem akarom öket még ezzel is terhelni sajnos apám még egy 200 eurost be kellet váltson mert nincs pénz meg az a rohatt villany meg a Romtelecom is kib*szott velünk!!:angry:
szoval most inkább nem kérdem meg:rolleyes:majd aztán mikor hazajönnek németböl akkor majd megmondom:D:)
Resi4-et FPS-el???O___o
fhuu de kiprobálnám!!!:jumper::jumper::jumper:
(esküszöm én már mindent ki akarok probálniXDD:vlol:)
jaaj YzaaA:clown::clown::clown:az FPS nem csak a First Person Shooter. egyébként is borzalmas lenne FPS-sel, az biztos.:D
FPS: Frames Per Second, ami annyit jelent, hogy Képkocka Per Másodperc. minél magasabb ez a szám, annál jobb.:)Asszem a lehető legmagasabb FPS az a 60. az FPS attól függ, hogy mennyire jó a géped, drágább hardverek jobb, magasabb FPS-t jelentenek.
az alacsony FPS nagyon zavaró lehet, egyszerűen kinyírja a játékélményt.:(vannak ilyen FPS-****k, akik ha nem 60 FPS-t kapnak, akkor rosszul vannak, de én őszintén szólva már 20-szal is beérem, nekem már akkor folyik a játék.:) DE ha magával ragad a játék, mint a Resi4-nél, akkor látod, képes vagyok még ilyen sz@r FPS-sel játszani, mint 12-14.:D
Kacsa, költözzünk Petyához. :vlol:
akkor csomagoljátok fel a macskátokat!!!!:vlol: