A dupla hozzászólás :D
Nyomtatási nézet
A dupla hozzászólás :D
Oké, de én még csak most kezdtem el fórumozni...soha életemben nem fórumoztam ezelőtt :D Adj egy kis időt kérlek :)
Én se értem, hogy mi olyan rossz a z underworldban. Nekem tetszik. Persze akik játszottak a régi részekkel, azok biztosan máshogy gondolják. De akkor sem rossz játék. Viszont a többiekkel abban egyetértek, hogy nem kell túlságosan kivágott, feszülős ruhákba lennie. Én megmondom őszintén, már az underworldos ruhákat is kicsit túlzásnak tartom. Pl. van az a bőr ruha azt hiszem mexikóban. A cipzárja pont a mellkasáig le van húzva. Persze, ezek még nem olyan nagy dolgok, de ha megnézzük a régi részekben a ruháját, azt látjuk, hogy egy kék pólóban van (semmi kivágással) meg egy rövidnadrágban. Azok a képek pedig nem a játékban vannak. Azokat olyanok csinálták, akiknek ehhez volt kedvük. Például ha megnézzük Indiana Jonsot (hozzá tudom leginkább hasonlítani Larát. Tudom, teljesen más, de akkor is!:)) Mit szólnának hozzá az emberek, hogyha egy kigyúrt férfi lenne, trikóban, rövidnadrágban?:)
Szajuri: Ha elolvastad, (feltételezem) értelmezni is tudod, függetlenül attól, mióta vagy itt. Könnyen betartható szabályok. ;)
A játék meg bugos, hibás, hiába akar bárki is szemet hunyni felette. És ilyenkor - mint azt sokan gondolhatjátok - nem a klasszikus részekre gondolok, hogy jajj bezzeg azok...! Ezt mindig a másik fél hozza fel/akarja a számba adni. Holott az Undinak önmagában is (szóval bármely játéktól elvonatkoztatva) van elég hibája.
Hjajj, már megint itt vagyunk. Tudjátok mit? Játszatok vele, nincs megtiltva. Belefáradtam már ebbe. :D
A bugos dolgokkal egyetértek, én is alig találkoztam buggal,mivel nem arra megyek rá,hogy most azért is találok benne bugot stb,stb.... én se akarok bele menni megint mert elegem van ebből a Core vs Crystalból én a tényekre alapozok :D A ruha meg nem érdekel nem kell szexis ruha,aki akar az csináljon hozzá,de a játékba nem kell.A legjobb ruha a TR1-es és a TR-s konzervatívabbak mint a többi.
Ha a Crystal ilyen sexy qvas ruhaba oltoztetne larat akk en rajuk gyujtanam a studiojukat xDDD
Nekem az alap TRes ruci tetszik a legjobban me az olyan Laras, TRes xDDD meg tetszik meg a TR3 SOuth Pacific meg Neveda ruhak :D:p
Oké akkor ne, de mondjuk extra ruhának bedobhatnának némi nem unalmas csak barnát meg nem zöldet, hanem valami extrát, amivel aztán még jópárszor kénye kedvére végigtolja a kedves játékos. Mondjuk feszes trikó, és bő hosszúszárú sok zsebes+láncos terepgatya :jumper: Ebbe semmi kivetnivaló nincs.
Mondjuk a TR9-be már trikóba van, abba a bejövősbe :P Hahahah
''Nekem az eredeti zold triko, barna kis nadrag tetszik a legjobban az olyan Laras xDDDD
Amugy nekem meg a legendes estei is tetszett, egyszer olyan ruhat csinalhatnanak ra, hogy tusarku cipo, pink kivagott pupig ero triko sexy felirattal, kis minirifle szoknya es olyan hogy kilatszik a kis pink nagyon vekony tangaja aztan a haja hosszu kivasalva, a korme kifestve... imadnam xDDD ''
Tessék ezt még Horus mondta. Őt senki nem oltotta le bezzeg. Én meg kimondtam a hasonló véleményem és errefel csak fúúújjj.... na szépek vagytok.
Nem számít:)
Szajuri, figyelj már oda a dupla hozzászólásokra! Nem először szólunk. Ha még akarsz valamit használod a Javít gombot, vagy megvárod, míg reagál valaki, vagy kivársz egy napot. - Michele
Jaj bocsánat mester. Tudod értelmezni a nevető fej fogalmát? Segítsek? Szerintem le tudod szűrni hogy amit mondtam azt viccből mondtam.
Más: Én is nagyon rég óta ismerem a játékot, tisztában vagyok Én a dolgokkal, Nekem ugyanúgy nem kell mit magyaráznod, mint a többi itt fórumozó, hozzáértő TR játékosoknak.
Michele nővérrel egyetértek. :)