Nyúggi nem csak nállatok vannak!!!!!!
Itt is van elég!!!
Az idegeim televannak már velük!!!Mire olyan büszkék ember???Hogy apuci meg anyuci vesz neki sok jó cuccot???Úgyan már........
Úgyan olyan átlagos emberek mint pölö mi vagyunk!!Csak hát ammenyire egoisták az IQ szintük a földet mossa.....:rolleyes:
2012-04-16, 19:25
horus
Jaja mert Apuci meg Anyuci itt tulajdonos meg ott meg ilyen-olyan üzletember és ezért olyan beképzeltek... elkényeztetett ****fejek... bekepzelt söpredékek..
2012-04-16, 19:30
YzaaA
Úgy van!!:DÉs az mérgesít a legjobban, hogy csak azokat szeretik, akik nyaliznak nekik.....Pff...............szánalom banda.......:rolleyes:
2012-04-19, 20:18
YzaaA
há me mielött mentem volna el 1-ik osztársam feajánlotta, hogy segít bepotolni a feladatokat
odaadtam a füzerteimet, aztán meg kezd nekem szívozi, hogy hozom s hozom, addigmind hozza, hogy én utánna kellet mennyek annak a teteibe, hogy ó ***** messze lakik
a tesom is jött, erre elkezdte le****ni öket, erre ök felháborodtak, s mondják, há bár köszönjem meg, hogy bár bepotolta a leckéimet
há hova köszönjem meg, amikor már az elején megköszöntem szépen
s hogy én úgy beszélek vele, mint a paraszlánnyal s így sugy,
mondom bazdmeg hozzád sem szoltam nehogy már neked áll fennebb
és én meg nem tehettem rolla, hogy a tesom jött
s le****ta öket
én nem akartam
dehát úgyis
mindig én vagyok a ****házi
ezt nem hiszem el:angry::angry::angry:
és még én vagyok a **** úgy-e??:angry::angry::angry::angry::angry:
2012-04-19, 20:52
Caroline
Na az ilyen az igazán a szemét emberke, megigéri hogy beleírja a füzeteidbe az anyagot, és b******* vissza hozni, ne igérje meg ha lusta rá és adja vissza a füzeteid. Akkor még pattog is neked, és úgy hogy neked van igazad,meg miaz hogy le********házik.
2012-04-19, 21:01
YzaaA
szerencse, hogy a rossz szavakat nem ö mondta, hanem a barátnöje, me ha elkapom az úton valahol az összes hajszálát kitépem az biztos!!:angry::angry:
Lerendeztük azugyet, szal éke van u.m. de azért ez mégiscsak sok volt.
ezért nem fogok soha senkinek sem segíteni
2012-04-20, 15:15
Caroline
Hát igen, legyél velük kedves, de vissza felé már nem megy.
2012-04-27, 15:55
YzaaA
Juuuj de mérges vagyok fhúúúúú de ideges vagyok!!!:angry::angry::angry:
Ha most nem gond elmondom, hogy miért!!:rolleyes:
1 idióta leánka el kezd hazudozni mások elött, hogy én soha a büdös életben nem segítettem meg hogy meg sem köszöntem a segítségeit.......amikor meg vagy 3x megköszöntem, és.....jaaa még akkor sem!!:angry:
És most megfenyegetett, hogy hozza az ö drágalátos barátait és megveret!!
És jelzem, azelött legjobb barátnök voltunk!
És mégis én vagyok a rossz most is!!:angry::angry:
Annyira ideges lettem, hogy a vérnyomásom a plafont súrolta, majdnem össze estem, annyira remegett mindenem.....
Annyira gyülölöm, hogy ezt csakis velem csinálják meg, mást bezzeg nem b@sznak átal mint engemet:angry::angry:
Miért ilyen a sors???:(