Jaaajh Cindykém, nem is az én ötletem volt ám a tréner:D
a szomszéd ajánlotta föl:clown: én meg már idegállapotban voltam, hát persze, hogy elfogadtam:rolleyes: amúgy szégyelltem is magam rendesen. utálom a cheatereket. ha online lettem volna, azaz multiba (ami nincs is a Resi4-ben) akkor nem is használtam volna;) (még mindig ég a pofám, mert a "szenvedj és jutalmat kapsz" elv alapján élek, nem csalok, még puskázni se nagyon szoktam a suliban)
Idézet:
Cindy eredeti hozzászólása
Habár azt nem értem miért minden horror játékban zombik vannak.A szellemek, vámpírok, csontvázak stb... kimentek a divatból?:D
biztos rájöttek, hogy ZOMBI RULZ!
xDD Zombie LÁW:vlol:
JAVÍT: gondoltam jófej leszek, és nem idegesítem az adminokat, ezért inkább szerkesztem a hsz-t :D
ja, és most közös fotoózáson vettem részt egy Regenerátorral, csak a vége felé ( a másdodik és harmadik kép) beidegesedett, és harapni akart a hálatlanja. pedig most celebbé teszem.
ja, és aki nem bírja a rusnyaságokat, (akiket meg is értek) azok számára elrejtem őket, mert enyhén ijesztőek.:jumper:
Gratula, én még első végigjátszásomat sem fejeztem be. :D A Regenerátorok most jöttek elő, blöee, először megláttam, szívbaj jött rám. :)
2011-03-13, 19:01
horus
Nagy Grat.:)
2011-03-13, 20:12
Kacsa
Ting: jujha... na az durva rész. Én úgy győztem le a félelmemet, (Regenerátor-fóbia) hogy elindítottam a Regenerátor-lélegzést és zenéjüket egyben, és kikapcsoltam a lámpát a szobában, tök sötété volt, és úgy egy idő után mrá nem féltem tőlük;) próbáld meg te is.
Regenerátor zene és lélegzés egyben:
hupsz bocss az eredeti Regenerátor zene: (mivel ez csak az "Evil Malaise")
amúgy most, hogy Pro módon is kész a játék, így megkaptam INGYÉÉÉÉ a Plaga Removal Laser 412-őt (P.L.R. 412), ami valalami baromi jóóó:jumper:
itt egy vidi róla:
ja, és MINDENKIT, MINDEN FŐNÖKHARCOT elsőre kinyír:eek::jumper::jumper:
még a Regenerátorokat is...............................
hogy mi is ez a fegyver? egy olyan speckó sugárzást bocsát ki, ami kizárólag a Plagákat öli meg (de azonnal), a Plaga nélküli testre, vagy a kifejletlen-Plagás testre ártalmatlan.
mert ha a Plaga már teljesen kifejlődőtt a testben, csak halállal lehet eltávolítani. a gazdatest halával. :(
2011-03-14, 14:03
Lara Croft2
El cserélném egy Assassin's Creed: Brotherhood plakátomat egy Alison Carroll-os vagy Tomb Raider Underworld-ös plakátra. Ha valakinek van kettő bármelyikből,akkor az írjon nekem PÜ-t. :)
2011-03-14, 17:52
YzaaA
Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
Ting: jujha... na az durva rész. Én úgy győztem le a félelmemet, (Regenerátor-fóbia) hogy elindítottam a Regenerátor-lélegzést és zenéjüket egyben, és kikapcsoltam a lámpát a szobában, tök sötété volt, és úgy egy idő után mrá nem féltem tőlük;) próbáld meg te is.
Regenerátor zene és lélegzés egyben:
hupsz bocss az eredeti Regenerátor zene: (mivel ez csak az "Evil Malaise")
amúgy most, hogy Pro módon is kész a játék, így megkaptam INGYÉÉÉÉ a Plaga Removal Laser 412-őt (P.L.R. 412), ami valalami baromi jóóó:jumper:
itt egy vidi róla:
ja, és MINDENKIT, MINDEN FŐNÖKHARCOT elsőre kinyír:eek::jumper::jumper:
még a Regenerátorokat is...............................
hogy mi is ez a fegyver? egy olyan speckó sugárzást bocsát ki, ami kizárólag a Plagákat öli meg (de azonnal), a Plaga nélküli testre, vagy a kifejletlen-Plagás testre ártalmatlan.
mert ha a Plaga már teljesen kifejlődőtt a testben, csak halállal lehet eltávolítani. a gazdatest halával. :(
WoooW:jumper::jumper::jumper::jumper:
nincs PC-ben???
annyira joo!!!!!!:jumper::jumper:
ki akarom probálni!!!!!:D:jumper:
nincs pénzem ps-re vagy wii-re és bisztos hogy apám nem vesz németbe mert 1 csomot kértem s nem vett:(
pedig ojan jo lenne annyira kiprobálnám:jumper:
2011-03-14, 18:16
Cindy
YzaaA: De van pc-re.(re 1,2,3,4 és 5 van pc-re) :D Kacsa is azon nyomja.
2011-03-14, 18:46
YzaaA
akkor jo:D
megnyugodtam:o
amm le lehet tölteni?
és ha igen valaki linket priviben nekem :p
szerk:most már nem kell:D mert diablon megkaptam:p
2011-03-14, 18:58
Ting
Kacsa: Kösz a segítséget, majd valamelyik nap kipróbálom. :)