A Portal 2-re gondolsz? Mert csak abban van "Wethley" (:vlol:), ööö... Wheatley. Amúgy igazad van, fantasztikus játék, már 3x végigvittem a másodikat, az elsőt meg vagy 10x. (most az SSTV, és Morze kódos rádiókat keresem)
Nyomtatási nézet
A Portal 2-re gondolsz? Mert csak abban van "Wethley" (:vlol:), ööö... Wheatley. Amúgy igazad van, fantasztikus játék, már 3x végigvittem a másodikat, az elsőt meg vagy 10x. (most az SSTV, és Morze kódos rádiókat keresem)
engem a Portalnak az egyedisége fogott meg annyira, imádom az olyan játékokat, amelyek egyediek.:) Call of Duty, Crysis, Battlefield - ezektől hányok :mad::angry: tök szürkék, mész lősz, már egy csomó ilyen játék van.
ellentétben a Portallal, az MEvel, vagy még inkább a Hydrophobiával, azokból nincsen több. pláne a Portalból:D
igy igaz!!!!azok tényleg nagyon egyediek engem nagyon megfogott a TR is meg a Resi is na meg a portal azt egyszerüen imádom<3:jumper::jumper::jumper::jumper:
meg akarom probálni a portal 1ent kiváncsi vagyok hogy az milyen:D:jumper:
xD:clown:
majd akkor gyertek, ha nálam van az LP4-em, és ha lehet, hozzatok magatokkal pár gázpalackot.:D(Hydrophobia)
vaaaagy.... megismerhetitek, milyne élmény, amikor nem egy "sznájper"től kapsz Hedsat-ot, hanem egy Aperture Science High Energy Pellettől. (Portal)
Mirror's Edgehez nem tudok mit modnani mert akkor csak elmenekülnék, rohadt gyorsan.:D
Ha gondoljátok itt élőben tudtok nézni hogy játszok az Alice Madness Returns-el.
:D
Szinte minden nap 13:00 órától játszok vele valameddig :D
http://www.xfire.com/live_video/crashmark/
Mára már véget ért a közvetítésem :D
Van XFire profilod? :D (Ha gondolod vegyél fel, nick -em: nikko095)
Ilyet Én is terveztem, de ustream -en keresztül, aztán kérésre mutogattam volna nektek bármilyen játékot, ami van a gépemen. :D
Felvettelek :D
És az Alice Madness Returns közvetítését mára abbahagyom :D
Két órán keresztül közvetítettem élőben :D
Minden nap 13:00 tól aki nem tudná itt http://www.xfire.com/live_video/crashmark/
Tegnap óta nyomjuk Rolival az Uncharted 3 Betát, nagyon jó játék sajna van egy kis hiba mikor kilépünk újra indul a ps :angry: de ezen kívül nálam 10/10es, 11es rangom van állítólag 25 a max betában, majd kiderül :D
Mivel má föl b@ct az agyam:D És nem vagyok szőke(elnézést) barna vagyok XDNem akar menni a játék (pedig föl is rakta a 11,8Gigát) pedig tavaly ezzel játszottam!
És föl crackeltem :confused: Vagy a b verzió valami ****tatja a játékot. Segitsééééég!XD
Öcsém kilopták a Gears of War 3-mat ami 2 hónap múlva fog megjelenni O____o
http://gamepod.hu/hir/kiszivargott_a..._of_war_3.html
Nem is baj had lopkodják, szemebe ez a sorozat egy forintot nem ér XD
archivmentek vannak benne?
Én se szeretem, kilophatnának vmi jobbat :D
Nem tom én nem töltöttem le...
Nem ismertek valami olyan programot ami lehetővé teszi hogy PC n is lehessen achievmenteket szerezni gamekhez? :D
nem mindegyik Steam játék pénzes. pl. ott a Team Fortress 2 (
ami nagyon jóó, tisztára rákattantam )
Az Alien Swarm, a Spiral Knights alapból Free-to-Play, viszont most még az Alien Breed 2-t is beszerezheted ingyen! Egy kis segítség: LINK
Amit ott veszel, ahhoz nagyrészt van.
úúúúúúúú ez olyan mint a resi degeneration : D:D :D :Dbár nem vook biztos benne h ez film lesz de biztos vagyok benne XDDDDD
ezt egyszer horus is belinkelte:D
jajj az a szöke csaj hhasonlít Jill-re<3:jumper::jumper:
Akinek van szabad 800 MS pontja, és szeretne egy jó kis zombis kalandot, az szerezze be a magyar fejlesztésű Dead Blockot! :) Én most gyűjtök a 800 pontra, mert imádom az ilyen játékokat.