Nekem fingom nincs, reklámba azt mondták széles vásznon hát rögtön HDre gondoltam xD
Nyomtatási nézet
Nekem fingom nincs, reklámba azt mondták széles vásznon hát rögtön HDre gondoltam xD
Nekem 16:9, de még ezen is nyomi. :rolleyes: Reggel még jó volt pedig. :vlol:
Nekünk 16:9 és 4:3 (Két television).
16:9: Széles, nagy kép, szar képminőség. (Eddig jobb volt valamivel)
4:3: Kicsi kép, és szar képminőség. (Eddig szuper képminőség volt, és megfelelő kép.)
nekem 16:9-es TV-m van, de még így is van egy csík alul és felül :( a TV2-n, ahol még 4:3-mas arány van, ott nincs... hasonlóan Xboxon sincs, bár azon sosem lenne.
szóval muszáj csíkoknak lennie? :(
megnéztem a beállításokat... hoztam fényképet is:
(telósok, a minőség vacak, csak azt akartam mutatni, hogy van kettő csík)
http://i53.tinypic.com/200zel5.jpg
http://i56.tinypic.com/10igfbm.jpg - ezen látszik a kettő csík!
amúgy találtam egy megoldást, volt egy olyan "Nagyítás" funkció, és akkor kinagyítja a képet... akkor felül nincs csík, de alul egy pirinyó azért van (de kisebb, mint a 16:9-es beállításon)
nekem is van csík de engem már nem zavar annyira:D
nem álítgatom a képernyö minöségét azért hogy nagyobb legyen a kép!!
nekem így pont jó:)
bár azt bevallom a képminöség az tényleg pocsék!!:rolleyes:
én nem azt akarom, hogy nagyobb legyen, hanem azt, hogy ne legyen csík -_- meg ez amúgysem a minősége, a képarányt akarom megváltoztatni, de nem megy. talán az is lehet, hogy nem 16:9-es TV-m van, hanem 16:10-es? :(
ugyanis van egy olyan dolog a tévéknél, hogy képbeégés, és ha sokáig ugyanazt a képet nézed vagy akár sokáig ugyanaz jelenik meg a TV-n (jelen esetben az alján és a tetején egy fekete rész), akkor szó szerint "beleéghet", belevésődik a képernyőre a fekete csík, és arra már garancia sincsen.
lehet, hogy hülyeséget mondok és ez csak tényleg sok idő alatt alakul ki a TV-n, de saját pénz, sok pénz, új TV...:rolleyes:
tényleg, valaki nem tudna erről a képbeégésről többet mondani, vagy olvassak utána neten?
Spoiler!
ja és a képminőségről én nem tudok sokat mondani, nekem mindig is sz@r volt a kép, kicsit olyan "hangyás", fehér foltok vannak itt-ott. elég vacak a kábel, amin jön, ha kicsit is elmozdul, akkor már bevibrál :(
Hol van csík, hol nem. O.o De az a legjobb, mikor néhény reklámnál jobb és bal oldalt is vannak! Na az nagyon kemény... :D Sebaj, az RTL hozza a szokott szintet. Amúgy is nagyon kevés műsort nézek rajta, szóval bánni nem bánom. :)
én sem engem nem zavar az a feket csík már megszoktam:D