Ez jó!:vlol:
Nyomtatási nézet
Kedves Hölgyek és Urak, nagyon felidegesített a véleményeitek a TRU-val kapcsolatban. Jónéhány éve vagyok böngészője az oldalnak, de ahogy most végigolvastam ezt a részleget, vettem a bátorságot és regiztem, csak, hogy ki engedjem a gőzt. (soha sem fórumoztam még XD )
Először is, megvan a TRU-nak eredeti magyar példánya, és tegnap előttől az angol is. A bugokkal kapcsolatban csak a magyar példánynál értek egyet. Viszont amit nem értek benne, 1évvel ezelőtt játszottam vele utoljára akkor hibátlanul ment, viszont tegnap előtt újra feltelepítettem, hogy végigtoljam és mindenhol akadt, valamint a kamera nézetek...össze-vissza pörög, különösen Thailand(soha nem tudom, hogy kell leírni helyesen), Jan-Mayen-nél pedig miután felveszem a relikviát elvesztem a fényforrásom..., és ugyanez a helyzet Mexikóban az alagút után. Ezzel szemben az angol kiadásban semmi gond, sehol sem. Kamera oké, bugok: 0. Teljesen megvoltam lepődve.
Viszont a ruhatárral jómagam sem értek egyet, nagyon egyhangú. Nagyon örülnék ha az is olyan ''élethű'' lenne. Pl. feszülős trikó, bő, hosszúszárú nadrág sok zsebbel, láncokkal XD Vagy éppen az a szexi mintás trikó tanga kivan sort nacival... vagy éppen bikin tűsarkú cipővel, vasalt hajjal. Ha ezt a hármat beletennék ...
Larával kapcsolatban, irtóra teccik, hogy vizes lesz a rucija stb., fogja a kosz, sár, izzadság, csak a gond, hogy mindenhol, jó lenne ha csak ott, ahol valóban éri, valamint a ruhái is szakadnának XD Ha pedig a szél fújja, akkor a haját pl több irányba, vagy a cuccait is lengetné bár az kétes, mindig csak a passzosban feszít.
Ami pedig konkrétan felháborít, hogy mindig lejjebb faragnak a játékidőből. Csak 6 órámba tellett. És csak szaros 8 pálya. Hiába mai világ....csak a pénz. Ezzel az erővel ha semmi újat nem tudnak kiadhatnák új köntösben a TR1-TR5 szériákat. Velük vért lehetett izzadni. Pusszantás nektek! :)
Amit elfelejtettem - bár már annyira nem lényeges, de azért szúrja a csőröm :D - szóval a magyar verzióba mi a szöszért nem tudok bepakolni módokat, míg az angolba meg igen?
Még régebben volt téma,hogy miért kell Larának kisminkelve kalandoznia a Legendben.Akkor kérdem én, miért kellene hiper-szuper,szexi meg mit tudom én milyen ruhákba kalandoznia? Maradjon egyszínű,szürke,átlagos sz*r ruha.Nem ez a lényeg....Akinek meg igen az inkább simsezzen vagy nem tudom,de ne a ruha legyen már a téma a Tomb Raidernél....istenem.. :D
Nem tudom mitől olyan felháborítóak a vélemények, mert tény hogy akad benne bug...
Szerintem az underworldös ruhákkal nincs nagy baj, csak a textúráikkal ahogy Michele írta. Mondjuk én hiányolom a fonott hajat...
Szajuri, üdv nálunk! :) De azért kukkants bele a Szabályzatba! :clown: Amúgy pontosan mi idegesített fel? :)
Barney, sokszor a "számból veszed ki a szót". De tényleg, ezt már több topicban megfigyeltem. :vlol: :clown: :D
Tudom, hogy mit beszélek és miért. Sok férfinak nincs ízlése viszont nőknek igenis van. Lehet hogy neked mindegy mit veszel fel meg mivan a csajodon, vagy sárosan lucskosan csókolod vagy éppen tisztán. Csak 12éve ismerem a TR-t szóval tudom milyen játék. Másrészt meg hmm de érdekes, hogy Larának nőnek a méretei... Meg Toby nem akart szexszimbólumot csinálni belőle de a média mégis meg tette---ennyit a szex játékról. Meg nézz szét http://tombraiderhub.com
Hűűű de mennyi bikini meg estélyi, meg átlátszó ez meg az juujjjj... szexjáték. A sims-et meg lehúzom a wc-n sosem játszottam mert első látásra hallásra gyűlölöm.
Az pedig hogy mi a bajom azt kiveséztem. Nem írom le még1x. Ha meg igen akkor tessék: Nem tudom elképzelni, hogy nektek, hogy-hogy tele volt buggal a TRU? Nekem csak a magyar verzió produkálta, az angol pedig nem. És azt nem hiszem hogy mindenki csak a magyarral játszott.:)
Ja és Szabályzat, elolvastam még előtte. De mi az mit vétettem? Igen van egy két csúnya szavacska amit használok, de más is használ hasonlóakat :D