egy kis türelem és oersze nem ma kezdtem :vlol: de azért nekem is van mit tanulnom még, nem is kevés :D
Nyomtatási nézet
egy kis türelem és oersze nem ma kezdtem :vlol: de azért nekem is van mit tanulnom még, nem is kevés :D
a demo készen áll a beta tesztelésre :D hamarosan meg is jelenhet ha minden rendben van :)
nekem 25 percig tart hogy végigvigyem, lehet h másnak ez picivel tovább fog tartani :D
:jumper::jumper::jumper:
örülök neki :hug: csak attól félek h a fejtörők túl nehezek lettek:o de ezt majd a tesztelők megmondják :D
Yippiiiii!!!!:jumper::jumper::jumper:
Alig várom hogy kiprobálhassam jajj!!:clown:
köszönöm YzaaA:hug: remélem nem okoz majd csalódást :)
a tesztelők találtak pár hibát amik közül egy nagyobb akadt a többi apró, ami csupán a figyelmetlenségemnek köszönhető, de könnyen javítható :D
egyenlőre ennyit tudok mondani :D megpróbálom minél előbb kijavítani őket és mehet a demo OBignak aztán meg külföldre :)
továbbá egy kérdés :D Szerintetek passzolnának a támadó majmok (mint TR3ban) a pályába, mert ahogy én tudom Thaiföldön is élnek majmok, lehet h jól mutatna benne pár :D
Jól bizony! :D Szvsz nem meglölni lenne jó őket, hanem a romokon mászkálnának maguknak, mert úgy hangulatosabb lenne :D
Bár egy-két dühöset is belehetne rakni, annak pl. más színű lenne a feneke :vlol: