LOL
japán, meg kínai, csak a bőrük meg a nyelvük hasonlít.
de a minőségben éles eltérések vannak.:o
Nyomtatási nézet
LOL
japán, meg kínai, csak a bőrük meg a nyelvük hasonlít.
de a minőségben éles eltérések vannak.:o
Kacsa, ha hiszed ha nem a nyelvük is teljesen más :D meg az ABC-jük meg minden isten nyila :D
Akkor hogy ne csak offoljak
YzaaA TR melett a legjobb játék sorozat a RE :D. Nincs olyan része amelyiket nem lehetne szeretni^^(ha van wiid, ps2-őd ps3/Xbox360-od és nintendo ds-ed nameg 1 nokia mobilod akkor az összes részét kiviheted xDD)
hát persze Cindy, nem is azért modntam, tudom, hogy a nyelvük is más, csak nehogy YzaaA azt higyje, hogy egy japán termék olyan jó, mint egy japó:D ezért egy kissé leegyszerűsítettem nekije :D
amúgy ma kinyírtam Krausert a Resiből huhh hát értem, hogy te miért nem játszottad ki eddig Pro módon, Cindy.
nekem is csak trainerrel sikerült ám :floet:
am azonnal kikapcsoltam, mihelyt kinyírtam őtet, de már nem bírtam idegekkel. -.- ha nem halatam meg 26-szor, egyszer sem:angry:
Te kis csaló :p habár 26 megdöglés után én is ki****tam volna a francba.
Most néztem meg Trf... Horus régi belinkelt linkjét arról a Dead islandról és eléggé tetszetős :cool:. Remélem még a közel jövőben készen lesznek vele. Vagy legalább 1 demót csinálnak belőle.
Habár azt nem értem miért minden horror játékban zombik vannak.A szellemek, vámpírok, csontvázak stb... kimentek a divatból?:D
A vámpírokról jut eszembe: csak nehogy legyen Twilight: The Game. :vlol:
Keso xD aszem hallotam mar hogy keszulni fog egy twilight jatek XD
Én sose tartottam a zombikat ijesztőnek, csak baromságnak. Ugye így hogy rettenjek meg tőle?! :rolleyes:
Robbie, remélem most csak viccelsz... :eek: :D
Igaz 2009es hír:
Spoiler!