Kössz, ez rohattúl jól esett..
Nyomtatási nézet
Kössz, ez rohattúl jól esett..
Nem kell 100 ember 50x elmondja.Már nem akarok az lenni.
ne sértődj meg, na. :D amúgy ha belegondolsz, nem is annyira nagy cucc a moderátorkodás. legalábbis neked már nem lenne az, hiszen vannak már elegen sztem. :) nem nagy fórum ez (habár annál nagyobb viták alakulnak ki... hááát magyarok vagyunk elvégre :D) és megteszi az a kis csapat ami már létezik.
de most komolyan, ha belegondolsz, én már 1-2 évvel régebb óta vagyok itt, mint te, és nekem is megfordult a fejemben, hogy modi lennék, vagyis írok egy privit a Főmuftiknak. (beeeezony. :D)
csak én átgondoltam a dolgot, hogy mit csinálnák, ha mondjuk lenne egy csúnya vita, hogyan lépnék közbe, és rájöttem, hogy én nem vagyok annak való, és hidd el, te sem. :) nem sértés, távol álljon tőlünk hogy mi sértegesssük a mi kis Izánkat. :D :hug:
Spoiler!
Tudom, észre vettem, és nem tudom, amióta egyedül vagyok itthon, a gondolataim nagyon buta felé járnak, a mondatok sértéseknek veszem, nem tom, eléggé érzékeny vagyok mostanában.De tudom, hogy nem illene hozzám, nagyon sok hülyeség van az agyamban, szal erröl ennyitxD
Gyerekes vagyok s kész, még nem nöttem ki.:|
szerintem akik modik vannak nagyon jól végzik a dolgukat:)
em kicsi a fórum, elég sok regi van ide, de több mint 70% nem használja.
YzaaA te erről tudtál ?? :D
a bioterrort láttad ?? :D
Már 2 napja fent van szinkronosan :D
Hát komolyan mondom megörülök, hogy nem kapom a fegyveres Claire-t XNA hoz:|
Valaki nem tudja hol lehet, sehol sem kapjuk Crash-el:|
Iza kedves, lenne kedve végignyomni még egyszer a Portal 2 coopot? :D
Simán!:DCsak szedjem le:P
JÓ! :D folytassuk privtában, mert szeretem ilyenkor felvenni a szemfedőmet. :D
http://www.flowervisionweb.com/uploa...40111486_0.jpg
Le is videóznám komolyan, hogy maradjon megxDEmlékszem, mikor elsönek vittem ki veled, valahol elakadtunk, már nem tom melyik chapter volt, de sokat kacagtam akkorxD:jumper:
de milyen jó volt. :D levideózhatod felőlem, és akkor lesz egy Portal 2 CO-OP Let's Played is YT-n. :) csak ne felejtsd el úgy megvágni, hogy... khm...http://www.flowervisionweb.com/uploa...40111486_0.jpg :D
Igen!:DS legalább megmarad!:D:)
Hogy hogy?xD
Jó híreim vannak :D Újraraktuk a gépet, nyugi megvan minden vidi, és most megy a Movie Maker és a TR3 is :D :p Holnap fent látod az egész TR4es vidit :D
Ezazz!!!!!!!!!!!!Ennél boldogabb már nem is lehetnékxD:D:D
Na Iza? Portal 2 coop? és végülis felvetted Frapsszel? :D
Yza megint felkell vegyük a Coastal Villaget mivel az én hangom nem hallatszik egyáltalán xDDD
LOOLxDakkor majd holnap, v ma 10-töl, de nem tudom, szerintem neked ez nem fog menni:PxD
tr4 gold mentés:
http://www44.zippyshare.com/v/58598882/file.html
Köszi, de már sikerült megcsinálni!!:DPort Royal Beach-nél vagyok:D
na és a hangja? :P az alapjáratú hangjára gondolok.
Szerusztok skacok de rég voltam fent, eléggé sokat voltam távol, és jó újra visszajönni. Muszály volt kisszellöztetnem a fejem egy picit, hirtelen összegyült minden s nagyon nem is volt idöm fellépni se s el is feledtkeztem rólla de azért róllatok nem, szóval ismét visszatértem az én helyesírásommal remélem sokat fogunk még hülyéskedni chat-en meg így is és nem akarok veszekedni senkivel hanem jól érezni magam ismét szóval fogok írni mint állat ezentúlxD :D
Jó újra itt lenni :)
Üdv. újra itt :hug:
Hát hellooow! :wave:
Héllow Michele rég beszéltünk:D Crash-el gondolkoztunk is hogy rád írunk, de aztán az is abba maradt xD :D
Hali jó újra itt látni :D.
Én is örülök, hogy itt lehetek:D
Am, mivel ez a saját topicom, ezért posztolok egy képet, amin nem tudjuk hogy, de rohadt jól teljesítettünk No Mercy-be:D
http://i43.tinypic.com/2j46cy0.jpg
egész kellemesen ért a meglepetés minket is:o:D
Plussz Kacsa én neki fogtam az Amnesia-A Machine for Pigs-nek vidibe, és egész jó, néhol úgy megfosatott a szörnyxD
Am te hun vagy benne?:DS h tetszik, mert nekem bejön csak zavar, hogy sok tárgyat nem lehet megfogni:|
Mizu?
Áh nem zúg semmi épp próbálom a történetet helyre iggazítani picit, majd lenne egy kis segítségre is szükségem helyesírási hibák kutatására meg h rendben van-e a szerkesztgetéssel megköszönném:D
Ja és am semmi különös elvok a saját világomban és megpróbálom jól kezelni és veled Caro? :)
Szia, hát velem sincs sokminden. Dolgozok a samsungban és az érettségim is meglett.
számíthatsz rám:) na meg kockulok a gépen
Fhu azt megköszónném ígyis semmi idöm nincsen még így hétvégén is meg vagyok töve házikkal nm gondoltam volna hogy a 11-ik ennyire fárasztó lesz szinte minden nap hulla vagyok nem nagyon tudok a szövegre odafigyelni szal elkélne a segítség :D
Most kitalálták a tanárok h állítsunk össze egy portofolíót(amikben a mult évi leckéket írjuk) hogy aztán amikor érettségire elö kell kapni legyenek meg és könnyen gyorsan át lehet ismételni. Jó ezzel nincs semmi probléma csak sok idöt vesz igénybe, de majd ennek is eljön az ideje, inkább nm panaszkodom tovább :D
Most nehéz évem lesz de megprobálok aktív maradni :D