Szerintem eléggé az, de a kidolgozást elnézve megéri! :)
Nyomtatási nézet
Szerintem eléggé az, de a kidolgozást elnézve megéri! :)
Szép teljesítmény, gratulálok! :) Amikor lopakodásra ad lehetőséget a játék, akkor még csak-csak el tudom képzelni, hogy teljesíthető fejlesztések nélkül, de az utolsó pályán nem lehetett egyszerű végigjutni.
Ennek a 20 Year Celebration editionnek pedig kifejezetten örülök! Végre érthető, miért olyan veszettül drága a Season Pass. Örülök, hogy nem kell megvennem külön-külön 3 Euróért az előrendelői akciókhoz járó ruhákat, illetve az új DLC-ket, skineket, kiegészítéseket. Kíváncsi vagyok, hogy fest majd AoD Lara a RotTR-ben, az Endurance co-op módját pedig már nagyon várom! Egyedül is hangulatos volt, hát még ketten :D
[Moderálva: Hivatalos fansite oldal vagyunk, ezért a warez nem megengedett.]
Friss hírek!
Új taggal bővült a Crystal Dynamics csapata, méghozzá a veterán Ian Milhammel, akinek már több, mint 20 éves tapasztalat van a háta mögött. Ő rendezte például a legendás Dead Space-t. Korai éveiben mint Envionment designere kezdte a pályafutását, azaz a környezeti dizájnt álmodta meg. Majd évekkel később már művészeti rendező, utána pedig mint játék rendező tevékenykedett. Feladataként nem mást kapott, mint hogy egyengesse a Tomb Raider franchise jövőét.
https://www.facebook.com/8277214270/...type=3&theater
Sziasztok.
Sajnos elkerülhetetlen volt a windows újratelepítése. Mivel a lányom még játszik a játékkal, ezért ismét fel telepítettem. A probléma a következő, egyszerűen mikor belépek a billentyűzet beállításokba, nem jelenik meg semmi, utána csak az alt+f4 kombinációval tudok kilépni. Miért van ez, mi lehet a probléma?:angry: Illetve mikor indítom a játékot, akkor ez fogad "ERROR OUT OF TABLE RANGE" de ezt is négyszer írja ki, ilyenkor mi a teendő?
Köszi
Ez zseniális. Az AoD skin gyönyörű, ennek tetejébe valaki még a hangot is lecserélte az eredetire :D
Már alig várom, hogy kipróbálhassam a klasszikus öltözeteket!
Sziasztok! Nagyon szeretnék multiba játszani ,de sajnos nincs senki akivel lehetne..vimzol91 vagyok steamen. Remélem lesz valaki :D:):p:hug:
Nem tudom, hogy mi történik a Nixxess háza táján, de az utóbbi időben mintha kissé rosszabb minőséget produkálnának. Megint megtörtént az, mint egy hete, kijött az új javítás a Rise-hoz, belépek, betöltöm a mentésemet és hopsz, 5 acsit csakúgy megadott a játék, pedig közöm nem volt hozzájuk. :confused: Először öt egyjátékos Túlélő módosat, most meg 4 kétjátékosat és az Extrém Túlélő nehézségi szintet. A tekintetben örülök, hogy az utóbbiból 2-3 bugos volt, és már rég megcsináltam, viszont a többit magamtól szerettem volna megszerezni. Vicces, mert pont a tegnapi új frissítésben írták, hogy javították a nem megfelelően aktiválódottakat. Teljesen elrontották az élményem (és ahogy láttam, nem csak én jártam így), nincs is kedvem vele játszani, pedig jó móka kettesben tolni. :) Szerettem volna, ha az utolsó acsi, amit megszerzek, az pont az Extrém nehézségi fokozat - ez már nem fog összejönni. Hiába fogom majd egyszer azon is végigjátszani, most hanyagolható, végtére nincs meg a jutalomérzet. Pedig eddig nagyra tartottam a Nixxess-t, tényleg. Például a Rise PC-s változata már a megjelenés napján egy nagyon korrekt munka lett, abszolút meg voltam vele elégedve, sose rosszabb optimalizációt egy játéknak se! Eddig tőlük egyedül a Lara Croft and the Temple of Osiris-ért haragudtam, mert nem tudom miért, de nagyon trehány munka lett. Idén meg már nem ez az első fiaskó. A két utóbbi patch a Rise-hoz, de az új Deus Ex sem sikerült valami fényes rajttal. Lehet hogy nem kapnak kellő időt a minőségi munkára, vagy valami más van a háttérben.
Sziasztok! Rég jártam erre. A Rise of the Tomb Raider végigjátszása óta nem foglalkoztam a játékkal, de most megnéztem a legutóbbi két DLC-t. Készítettem róluk egy-egy videót. Gondoltam megosztom, hogy ha úgy gondoljátok megfelelőek, akkor örömmel járulnék hozzá ezekkel az oldal bővüléséhez, ahogy anno a végigjátszás videókat elkészítettem.
A Blood Ties:
https://youtu.be/zHQmcIciSXE
A Lara's Nightmare:
https://youtu.be/9CKWe7fwnLk
https://youtu.be/2uV8OjU5hOg
Ez utóbbiból kettő van, egy vágott és egy vágatlan, de mindkettő úgymond "egyszerűbb" stílusú. A Blood Tiesban ellenben azért inkább a sztorival foglalkoztam.
Szia, köszi, a hétvégén felrakjuk. :)
Fent is van, köszönjük. :)
Én köszönöm :)
Sajnálom, hogy nem tudtam vállalni a korábbi rész elkészítését. Azt megkérdezhetem, hogy megkaptad-e az üzenetemet e-mailben? Mert így hogy saját e-mail címet használok, nem tudom nem teszi-e automatikusan a spam mappába, amiket írok.
ÖÖöööö mostanában nem kaptam semmit sem tőled.
A korábbi résszel semmi gond, már megcsinálta Matie, csak akkor nem nagyon ért rá, a design váltás miatt.
De, azokat megkaptam. Működik a privizés.
Sziasztok.
Gondoltam kikapcsolódásként játszok egy picit, mivel már vagy 3-4 hete nem játszottam. De nem indul el a játék, mert a Rise Of The Tomb Raider működése leállt:angry::angry: hibaüzenetet kapomfolyamatosan. Amit eddig próbáltam letöröltem a magyarítást, frissítettem a VGA drivert, újraindítottam a gépet. Amióta nem játszottam, azóta semmiféle változás nem volt a gépen, se nem hardveres, se nem szoftveres.
Esetleg ötlete valakinek, mert a kikapcsolódás nem jött össze, mivel már sík ideg vagyok:angry:
Köszönöm.
Szia! :)
Próbáld meg validálni a fájlokat - a könyvtáradban jobb klikk a Rise of the Tomb Raiderre, Tulajdonságok, ott pedig a "Helyi fájlok" fülön a "Játékfájlok épségének ellenőrzése" opciót válaszd ki. Ez leellenőrzi, hogy minden fájl rendben van-e, és ha valamelyik hibás lenne, újra letölti.
Megtaláltam:):)
Örülök, hogy megoldódott, jó játékot! :)
Hello! A sima 20 Year Celebration Pack amiben nincs benne a season pass, az mit tartalmaz? Abban nincsenek benne a dlc-k igaz? Mert én ezt vettem meg ma és lehet jól melléfogtam, azt hittem abban is benne vannak a dlc-k...
Szia! :)
A Season Pass az, ami minden DLC-t megad, a 20 Year Celebration Pack a Vérkötelék DLC-t (ezzel együtt a Lara Rémálma játékmódot), az 5 klasszikus Lara skint, az Antarktika ruhát és az Extrém túlélő nehézségi fokozatot tartalmazza. A többi ruha, az Endurance DLC, a Baba Yaga és a Cold Darkness Awakened sajnos nincsenek benne.
Hamarosan nekem is meglesz ez a rész kapok egy xbox360 ant :)
Amúgy nehezebb mint az előző, vagy az irányítás marad ugyanaz?
Hali!Ez nem véletlenül a legendből való egyik kard? http://images.akamai.steamuserconten...7A0060B94799B/
Remélem megtudjátok nézni! :)
januárban kapom meg hozzá eredetiben, (nem fleselt gépem van )
Sziasztok! :) Nem-e tudja valaki, hogy a Rise of the Tomb Raider demója ki jött-e x-box 360-ra? :confused: :rolleyes::eek:
Ohh kár. :/ Azért köszönöm! :)
Észrevettem egy érdekes dolgot, ami mondhatni teljesen logikátlan.Spoiler!
Valóban ellentmondásos.:kratz: Lehettek volna katonák is.
Általában meg szoktam állni, hogy ne lessek bele a spoilerbe, amíg nem játszottam ki egy részt - most nem sikerült, bár ez igazából nem is volt olyan nagyon meglepő tartalom. A lényeg, amiért válaszolok: ezt bizony benézték a fejlesztők,Átsiklottak felette. :)Spoiler!
Én is elkezdhetek vele játszani holnap vagy hétfőtöl ma rendeltem meg.:)