Köszi, meglesem mindjárt, csak töltse be az oldalt a net. :)
Amúgy bocsi amiatt,hogy így írtam a pálya címét, de youtubeon így volt, mondom akkor az Angel Within a szerkesztő, a Croft Manor meg a pályája. Hát elég nagyot tévedtem...:o
Nyomtatási nézet
Köszi, meglesem mindjárt, csak töltse be az oldalt a net. :)
Amúgy bocsi amiatt,hogy így írtam a pálya címét, de youtubeon így volt, mondom akkor az Angel Within a szerkesztő, a Croft Manor meg a pályája. Hát elég nagyot tévedtem...:o
most játszok Titak legújabb pályájával, a Mists of Avalon-nal, és...
hajmeresztő, milyen gönyörűséges megvalósítások vannak benne. a környezet olyan szép!
tetszik a PDA, és a PLS is.
egyszerűen vetekszik a hivatalos játékokkal is. nem lehet jobbat kihozni a TRLE-ből, ahogy OBig is mondta, ez minden bizonnyal a maximum. (nem nevezem meg, melyikkel vetekszik, úgyis mindenki tudja. :D)
ha minden jól megy,hétvégén befejezem a topicot a tutorialok közt.igazából egy 2-3 szobás pályát próbálok példának hozni.
Ötlet,h mit vegyek bele?
húúú kijátszottam a Mists of Avalon-t Titak-tól, hát imádnivaló kaland volt. :D
NEKEM ez eddig a legjobb szerkipálya. :D OBig, mit mondasz erre? :D
várom a folytatást! :D
Szrtm is Kacsa :)
Bár egy kicsit lehetett volna itt-ott nehezebb, de a grafika, élmény az tuti. Mindenképpen látszik, hogy mit lehet kihozni ebből a régi, "szr" motorból is. És mindezt egyetlen ember alkotta, asszem két év alatt.
Feltenném a kérdést: Miajólópikulát csinálnak a Kristálynál? :):angry:
küldtem is Titaknak most egy ímélt, és abban erre is kitértem, egy mondat erejéig. :) megmondtam neki, hogy ez az egyetlen kis pálya simán hazavágja a... :D nem mondom ki. :p
amúgy egyetértek, hogy lehetett volna nehezebb, hisze én is végigjátszás nélkül vittem ki, pedig én aztán midenhó elakadok. :D
szerintem lehetett volna bele több időrefutás is, és még több, és nehezebb ellenségek (egy bossfight a végére, talán. végül is a végén az a kerek, rózsaszín terem pont megfelelt volna egy "arénának". arra gondolok, ahol Lara megtalálja a térképet, az "X Marks the Spot" pályán).
igen, az ellenségekből elég kevés volt, de nem bánom, hiszen nem a lövöldözés miatt szeretem a TR-t. :)
Amúgy ez nem szaggat lassabb gépeken? Le szeretném tölteni, ha már ilyen jókat írtok róla, meg hogyha üti a fő részeket, akkor meg főleg letöltöm. Amúgy ez nem a part1? Mert first clues a neve, tehát akkor biztos part1. Vagy nem tudom. Köszi a választ előre is.
Igen, majd lesz folytatása. Remélem legalábbis.
Hogy szaggat-e? Hát azt nemtom. Nekem amúgy nem egy csúcs gépem van, csak egy Radeon1950Pro-m van, és megy 1600*1200-ban is simán.
Nekem sincs egy szuper kis gépem. A konfigurációm: winxp 32x sp3 amd sempron processzor 2800+ 1,44 gbájt ram plusz nevidia geforce 6100(256mb), és simán beszaggat minden szerkipálya a gépemen, amiatt kérdeztem.
És ha lejjebb veszed a felbontást?
1943 - Star of David pálya, nagyon tetszik, próbáljátok ki! :p:D
Nekem sajnos szörnyen szaggatott bizonyos helyeken és Lara nem reagált az irányításra, pl. elkezdett körbe-körbe rohanni és nem állt meg, azért se arra ment, amerre akartam - először jól beijedtem, hogy saját magát irányítja, tényleg úgy tűnt! A kompatibilitás átállításával néhány embernek megoldódtak az irányítási problémák (nálam nem). Itt-ott eléggé megszenvedtem vele emiatt, de szerintem a gépem a ludas, mert nem egy nagy gaming gép (jobb processzort vagy grafikus memóriát igényelne a motor ilyen részletes termeknél, azt hiszem).
De mindenképpen érdemes akár így is végigvinni, mert hihetetlen kaland! :) Hátha nem kell újabb 4 évet várni a folytatásra.
Igen én is elkezdtem és bevallom hihetetlenül csodaszép minden benne!!:D
A mozgások, a pályák, egyszerüen minden!!:D
Mennyire szépen ki tudta dolgozni a termeget, ez valami csodás!!:D
Ahhhh TRLE pályákban olyan nehezen kivitelezhetoek az uj mozgasok... Szegeny Larat már annyiszor lek***áztam xDDD
Én is játszok vele, még a második pályán vok. :D Nagyon tetszik. Sztem is ez az eddigi legjobb szerkipálya. :D 2. a Pirate Princess :D
1 kérdés a Vision of Future-t ki keszítette??:D
TR3-as pálya, és szeretném kiprobálni, de nem kapom sehol..:D:)
érdekes. :) én fél perc alatt megtaláltam úgy, hogy sosem hallottam róla :P
http://www.treditor.hu/english/old/t..._of_future.htm
''A megadott URL / Alias nem szerepel az adatbázisunkban.''
OBig!!:Dki lehetne javítani a linket??Mert angol oldalrol nem igazán szeretném letölteni!!:D:)
Hoppá, tényleg rossz a link, még a régi mtárhelyre mutatott. Javítottam. :)
Köszi, hogy szóltál. :)
Én is köszi a javítást, mostmár le tudom tölteni:)
Bassus, az összes angol végigjátszásnál rossz a link. No megvan a melóm erre a hétre.- :)
Csináltam egy övid pályát, mert unatkoztam, m1 Larának v.miért mókushangja van, miért? :vlol:
Valaki nem tud jó zöld fű objektet és rendes (rózsaszín, mert barátnőm a bőr színűt szereti) disznó objektet? Előre is köszi! :)
Larát kicserélted a wadban? Mert akkor szokott ilyen hangokat kiadni :D Lényeg, hogy a trle\sound\LevelSFX Creator-ból mindkét exét indítsd el, majd azok bezárják magukat. Utána pedig konvertáld újra a pályát :) Ennek így helyre kéne jönnie. :)
Ebben van zöld fű: http://www.trsearch.org/Items/2081 Malacot sajnos nem tudok. :(
Köszi Roli! De már nem fog kelleni, mert malac nuku, akkor fű nem kell, helyette van benne orgonafa. http://www.trsearch.org/Items/3848 Ez az, nagyon szép fák vannak benne, én orgonafának neveztem el, mert úgynéz ki. Csak barátnőmnek most volt a szülinapja, aztán nekifogtam egy minipályának persze finish trigger nincs benne. Picit kockák a termek, de próbáltam sok felfelé vezető lejtőt rakni. Meg sok szép objektet kerestem hozzá és azt raktam bele. A pálya neve: Birthday Level for Dorina. A megjelentetését nem tervezem, de majd esetleg screenshotokat csinálok, ha van rá igény. :) Köszi a segítséget, és a gyors választ Roli!
Szabad kérdeznem valamit? Valaki nem tudja, hogy honnan tölthetném le a trep-et? Mert kellene az egyik animációhoz. http://www.trsearch.org/Items/2653 Ehhez a ledge jumposhoz. Előre is köszi! Csak, mert ez van a readme-ben: you'll have to use TREP's "ledge control" patch to enable the ledge back jump and the ledge jump. A TREP megvan, csak ha módosítom a tomb4.exét a ledge jump patch-csel a TREP-pel, akkor hibát észlel. Mi a teendő ilyenkor?
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan érhetem el azt,hogy ha Lara felvesz valamit,azt mondja "Aha" valamint,mikor fallal ütközik "Uh" hangot adjon?
Illetve azt is szeretném megkérdezni,hogy TR2-3 típusú pályát mivel készíthetek?(elfelejtettem a pontos nevét)és van e hozzá leírás?
Kedves Scoobykah! Az aha hangot szerintem úgy tudod megoldani, hogy elhelyezed a tárgyat, ocb kódnak beírod, hogy 64 vagy 68(ha alacsony emelvényre rakod. Raksz a tárgy alá egy pickup triggert, és az aha hangot az audio mappába másolod és egy cd triggert használsz az aha szám nevével pl:111 és ahol a tárgy van, oda rakod ezt a cd triggert, vagy ezt megoldhatod úgy is, hogy ha egy helyre több tárgyat raksz, akkor flipeffect trigger használatával, ahol sound/play sound in channel 1 és ott single play, és kb. ennyi ennél. A fali ütközési hangot nem tudom, de szerintem használd az egyik skribblerz.com-os ng projekt fájlok közül azt, amelyik a vertical trigger opciót tartalmazza, és utána sztem a falra raksz egy cd triggert vagy flipeffectet, és úgy, nem tudom. A szerkesztő progi neve dxtre3d. Nekem nem jött be, használhatatlan, de próbáld meg, hátha lesz hozzá türelmed. Remélem, hogy tudtam segíteni.
^Így is megoldható (bár hamar elérnél pár limitet). De sokkal egyszerűbb, ha az adott animációhoz hozzáadod a kellő hangeffektet. Ha a BtB2008-as Larát veszed alapul, abban benne van ez a hang, szóval azzal nem kell külön vacakolni. Egyébként itt fel vannak sorolva Lara animációi, egy Ctrl+F-es kereséssel meg lehet találni amit keresel viszonylag gyorsabban. A falnak ütközés animációi elméletileg az 53-as és az 54-es animációk. Ezekhez kell hozzáadni az ütközéshangot WADMergerben.
Az "aha" hang hozzáadásáról van tutorial is, de csak angolul itt. Nem tudom, mennyit tudsz angolul, úgyhogy ha kell, elmagyarázom szívesen. :)
Nagyon szépen köszönöm:)
Sziasztok!volna a wadmergerrel egy kis problémám.
nem tudok animációt cserélni.a módszert tudom (Animation-Import(replace))
a gond az h nem engedi,a kövi hibaüzit írja ki:
http://kep.psharing.com/641091.t.jpg
a fájlok megvannak,új wadmergert is töltöttem le,de nem engedi(semelyik wadnál se) jah és más gépen szintén (Visual basic fenn van,directX,framework,minden kacat,amit a progik igényelnek..kivéve quicktime)
szval,szeretnék tanácsot kérni,hogy mit tegyek?
ha esetleg kicsi a kép:http://kep.ivpicture.hu/641091.N.jpg
Először rá kell állni arra az animációra, amelyiket ki szeretnéd cserélni... :) Ahogy látom, a no animation-ön állsz, ezért nem jó :)
oo tényleg...
elis felejtettem...:angry:
köszönöm
juteszembe...hogy tudom rávenni a textúrakockát,hogy mozogjon?mondjuk egy zuhatag textúrája
Ehhez mit szóltok? :clown::clown::clown: