Semmit nem lehet észre venni :D
Nyomtatási nézet
Télleg nem lehet észrevenni, bár én még az Xboxostól még mindig félek, NFSnél is ez a motor van és ott sem volt boxos verzió, kezdek félni hogy ezek már boxon nagyon csúnyák lesznek :SSS
Nem azért mondom csak olyan rossz látni, hogy a konzolunk élete már a végéhez közeledik xDDDD :SSS :P
Sziasztok éppen játszottam az Alice Madness Returnszel és annyira jó játék, hogy mindjárt bekakilok :jumper::jumper::jumper:
Csak néha ( minding) elakadok és nem tudom megcsinálni akkor :angry::angry::angry:
De nekem nem baj, mivel ez egy csúcs játék és az első részével még 3 évesen játszottam :jumper::jumper::jumper:
Steamről a héten ingyenesen lehet letölteni a Team Fortress 2-t, szerintem szedjétek le jó játék :D
Amúgy Steamen mindig nagyon jó akciók vannak, megéri onnan vásárolni;)
Csak erre a hétre szerintem. Nekem végülis mindegy, mert megvan full eredetiben. :)
Fuuu én nem tom, szerintem nem csak 1 hétig :S
Szerk: Utána néztem csak 1 hétig ingyenes...francba :(
--------
Tudna valaki segíteni?
egy autós játéknak a címe kéne amiben van online mód (kalóz formában is),gépigény pedig közepes :)
Jaaj mmint nem úgy keresek hogy anno játszottam vele, hanem hogy van e ilyen játék :D
Talán a Split/Second, de nem vagyok benne biztos.
jah az más! xD
Talán Burnout Paradise, nem tom van ezen multi....
ez a REmake fantaszikus.
kár, hogy csak GameCube-ra (és innentől fogva Wii-re) van, hihetetlen jó. és nagyn ijesztő.:) ééés megvan benne az a feeling is, ami a klasszikus TR-ekben: elakadtam, mit csináljak?
Fuu köszi :D de közben megtaláltam a Need For Speed World-öt (ismét) ingyenes és komolyan mondom még jó is :D
http://www.gamekapocs.hu/hir/24052/i...eam_fortress_2
Mégis csak ingyenesé vált :D
Akkor most én Prémiumos vagyok, mert megvettem a játékot? Mert az jóóóóó. Amúgy szerintem jó hogy azért az ingyenes korlátolva van, de még ígyis, ezek után ki fizetne a játékért?
4000 Ft Orange Boxban, kapsz 5 játékot, TF2, Portal, HF2, HF2: E1, E2, külön nem tudom, biztos 2000 Ft körül.
Half Life: Episode 1-2
-----
Szerk: Mi a pcsa?Most komolyan ennyire trendivé fog válni a Tomb Raider/Uncharted feeling?
Unearthed: Trail of Ibn Battuta
Az Unearthed: Trail of Ibn Battuta alcímszereplője teljes nevén Abu Abdullah Muhammad Ibn Battúta, aki 30 éven keresztül utazott, így sikerült bejárnia az arab világ nagyrészét (még Marco Polo-nál is többet volt úton).
A játékot egy bizonyos Semanoor International nevű cég készíti, főleg PlayStation 3-ra, de a Sony konzolja mellé megjelentetik még PC-re, Mac OSX-re, iPhone-ra, iPad-re, iPod Touch-ra és Androidos készülékekre is. Sőt, Unearthed Online címmel Facebook-játékot is indítottak, ami már elérhető.
http://www.gamestar.hu/apix_collect/...430_normal.jpg
Az Unearthed külsőnézetes akció-kaland lesz, mely a Közel-Keleten játszódik. A történet szerint Faris Jawad szerencsevadász és archeológus nővére, Dania Marokkóba utaznak egy hívásra. A bonyodalom ott kezdődik, amikor Faris kénytelen szövetséget kötni egy katonai vezetővel, fegyverkereskedőkkel és csempészekkel is... A testvérpár végül Ibn Battúta útját is bejárja, bár nem 30 év alatt.
http://www.gamestar.hu/apix_collect/...423_normal.jpg
A látványért a Unity engine fog felelni, pl. ilyet használ a BattleStar Galactica Online is. A fejlesztők épp azért vállakoztak erre a sok platformra, mivel a Unity az összes fentebb felsorolt eszközt támogatja.
További képek: http://www.gamestar.hu/kep/unearthed...-ibn-battuta/1
YAAAAAAAY meglettek a Resi2 Claire B Statisztikáim :D
http://i54.tinypic.com/6f749h.jpg
Amúgy "D" osztályzatot kaptam?!?! xDDD olyan sz@r lennék? xDDD:vlol:
na mindegy, túléltem és kurv@ jó élmény volt:jumper: ráadásul Claire-rel, az egyik kedvencemmel:D:D:D
(kicsit későn kaptam le a Statisztikákat... már kezdett sötétedni a kép)
A Resident Evil 2 ben nem csak néhány helyen lehet lenni Claire el?
Vagy épp hogy Leon al nem lehet mindenhol lenni? :confused::confused::angry:
a Resi2-nek 4 féle scenariója van, 4féle mód, mindegyik más.
LEON A: ezt alapból elérheted, nem kell feloldani. ha teljesíted ezt a scenariót, akkor feloldod a CLAIRE B-t.
LEON B: ezt úgy kell feoldani, hogy teljesíted a CLAIRE A-t.
CLAIRE A: ezt alapból eléred,nem kell feoldani. ha teljesíted ezt a scenariót, akkor eléred a LEON B-t.
CLAIRE B: ezt úgy kell feloldani, hogy teljesíted a LEON A-t.
a B scenariókban mindig jobb olddalt vagy a tűztől és a LEON B és a CLAIRE B is tartalmaz extrákat, amelyek különlegesebbé teszik majd a játékot, és ezeket a B scenariókat kell feloldani, úgy, hogy teljesíted az A scenariókat.
remélem érted :D
Pont tegnap néztem ezt a játékot xD Elég érdekes. Tomb Raider aztán Uncharted most meg ez. xD De még a cím is "hasonlít" az Unchartedre így első ránézésre.
Nézz vissza Robbie bejegyzéséhez.
http://fc07.deviantart.net/fs70/i/20...le-d3ftaid.jpg
hát ez rohadt jó :jumper: by raidergale
fogfájás miatt kis munkaszünet volt a hétvégén, így végre volt időm játszani egy év után ujra kb :D Nemsokára befejezem a prince of persia-t (2008), tudom hogy sokan nem kedvelik de a grafikája eszméletlenül tetszik. ha nem is megszokott de olyan gyönyörü háttereket festettek, érdemes megnézni akit érdekel.
és eszembe jutott hogy régen mennyire szerettem az MDK2 hangulatát. felturbozhatnák egy mai konzolra, mókás volt az is :D
Én nagyon szeretem a POP2008-at, ugyanúgy mint az összes többit. :) A grafikája pedig tényleg nagyon jó, a cell-shaded lassan egyre több játékban megtalálható lesz. :D
Kacsa pc-n a resi2 ben mivel kell menni lövöldözni sötöbö...
ki szeretném probálni:D:jumper:
neeem tudooom nem tudoom. onnantól elkezdtem nem érteni, hogy PC... mert én emulátorral játszottam ki.
Ugyanis a Resi2 PC verziójához már túl jó a mi gépünk, én nem bírtam menteni, mert csak FAT fájlrendszrre lehet. És amikor a FAT-os pendriveomra mentettem, akkor olvastam a neten, hogy a Resi2 csak a merevlemezeket ismeri fel. -_________-"
Hidd el YzaaA, sokkal jobb emulátoron, horus ajánlotta, és nagyon bevált.:D(mint az Allegra c. gyógyi rekámjában :vlol:)
az emulátorral kapcsolatos kérdéseidet pedig már privátban kérném.:D
akkor mind 1 elvagyok én a Portal-lal a Resi4-el és a TR4-el:D
már végigvittem a Portalt vagy 5x de komolyan annyira megfogott<3:jumper::jumper::jumper:
nagyon tetszik imádom GLaDOS hangját na meg az a kicsi Wethley mennyit tud mondaniXDDD
egyszerüen imádom a pályákat eszméletlenek<#
meg azok a Turretek is nagyon édesek:D:jumper::jumper: