Szolga!:DD
Nem azért de ha már ennyire lesi mindenki a másikat simán lehetnem itt is egy Tomb Raider Forum Member Pictures csak me úgy bele jöttetek :D
Nyomtatási nézet
Én meg ha neten vagyok akkor mindig ki van nyitva az FB XD mindig FB-n vok :rolleyes: A netet már nem is használom másra csak FB, skype meg TRS...
amúgy meg általában akinek FB-je van az nem csak "digitális" életét él pont ellenkezőleg akinek meg nincs FBje az általában kocka mert nincsenek ismerősei, nincs kivel irkálnia, csetelnie stb :p
Bejelölhetlek titeket? :naughty::naughty:
látjátok most is a chatet kéne használni, nem a forumot... :cool:
Hihetetlen, mennyire képesek vagytok elhitetni magatokkal, hogy az FB kell nektek. Mire ugyan? :rolleyes:
Nem kell, csak van. Például Nekem nagyon jó azért, mert Katival tudok beszélni, meg az ottani rajongó, most már mondhatni barátokkal is. Ha anno még egy ismerősöm nem hívott volna rá meg, és Kati nem lenne Facebook -on, akkor engem se érdekelne a Facebook. Most sem vagyok Facebook kocka, de azért feljárogatok rá. :)
Na ezt akartam is írni, hogy nem lehetett nehéz. :D
Hát hogy nem szolga vagyok, hanem a barátod! :D
Bejelölhetlek Face-en, ha gondolod. :)
am csak engem buktat ki ez a smiley---> :) ?? XD
nem toom olyan ahha,jólvan ilyen habi tetszik a dolog . jajj de örülök :)
ez olyan tök flegma nem ?? XDDDD mert ha így írom hogy "jajj de örülök :D " akkor kis aranyos de ez---> :)...XDDDDD nekem ki fejezetten zavarja a bioritmusom :D
Nekem tetszik ez : :) am kicsit olyan nyalizós :D
Viszont ez meg olyan műmosoly : :D
:) :) :)
Nekem ez tetszik: :lara: XD Am. Robbie engem is bejelölhetsz. :D XD
Tessék kipróbálni több CD játékot :naughty::naughty:
Legacy of Kain: Defiance
Legacy of Kain: Soul Reaver 2
Legacy of Kain: Soul Reaver
TRL is sokkal jobb volt, míg az imádott coreos Toby meg nem jelent és egészen TRUig ott nem maradt, de most nincs ott mííí meglepő eddig tök jó a TR9.
Egyszerűen van, amiket nem bírok nem kimondani. Nem tűröm az igazságtalanságot, nah. Ezért meg engem fognak cseszegetni, tudom. :rolleyes:
Nem szeretem, ha ilyenek kedvéért mint a CD, annyi mindent benyalnak. Persze lehet szeretni, kedvelni, amit csak akar az ember. Nincs megtiltva. De hihetetlen szempontjaik lehetnek egyeseknek.
Underworld:rolleyes:
már nagyon vártuk (khm... várták, mivel én akkor még nem szerettem a TR-t) az Undit, és még szép, hogy az első pár napban mindenki be volt zsongva. tudod, hogy megy ez, a szerelem is olyan, hogy az elején még jaaaj nagyon nagy lááááw aztán meg lejjebb megy. :clown: szóval mindenki nagyon örült, hogy megjelent az Underwolrd, és csak aztán jöttek rá, hogy mennyire elcseszték. :)
szerintem meg ez a "nem volt idő" nem kifogás. akkor inkább adták volna ki később, legalább a tesztelést megoldották volna normálisan. ééés az animációk! meg eleve az általános bugossága, valamiért minden tárgyba képes vagyok beleragadni, és nem cheatekkel vagy akármiféle easter eggel.
nagyon reméle, hogy a TR9-nél nem lesz ilyen. de ne haragudj Öcsí, csak nézd meg, miket ígértek az Undinál (asszem már ott is volt free roam (szabadon lehetett volna szaladgálni), meg volt ott seperate ways (azaz több út, mindegyik más-más, csak a végeredmény közös), és ha hiszed ha nem, voltak olyan nagy ígérgetések a Motion Capture-ral kapcsolatban! aztán szerintem egyik sem jött be.
namost, a TR9-nél is mennek ám az ígérgteések, ezt ugye mindenki látja. ha az ígérgetések FELÉT is megcsinálják, már akkor fejre állok. :rolleyes: ez az egy gameplay meg semmit sem bizonyít. (az a Caves demó. nyilván olyan részletet fognak bemutatni (és mutattak is, az E3-mas demót), ami tényleg jól sikerült, és amin a legtöbbet dolgoztak.abban viszont erősen kételkedek, hogy a többi rész is ilyen hangulatos lesz. (de ne legyen benne több hasfal átszúrás:clown:, max. a halálokkor)
most lehet lehurrogni:vlol::D
Igen vártuk,hogy megjelenjen,ki is jött,még akkor is tartott ez a nagy láv és jóval később jöttek ezek a problémák elő :D
Én nem haragszok és nem szorulok felvilágosításra mindent tisztán látok,szerintem másnak kéne ez a felvilágosítás :D
Amúgy de,szerintem az idő volt az egyetlen probléma az eidos sürgette a kiadást,de mivel a Square felvásárolta ezért biztosra vehetjük,hogy itt az idővel már nem lesz probléma....Nézd csak meg a TR9 trailert.Hol van hozzá képest a többi Tomb Raider-es trailer?
Amúgy ez tényleg érdekes tehát aodnál mindenki hajkurássza hogy jaaj eidos sürgette őket ezért nem sikerült csinálniuk jaaaj így jaaaj úgy amikor bőven volt 3 évük megcsinálni, TRA TRU esetében nemvolt csak 1év és érdekes hogy az idő kérdés senkinek nem jut az eszébe egyszerűen elvakultatok, elvették coretól a TR-t egy játékot nem tudott felmutatni azóta ami sikeres lenne de ilyenbe belegondolni luxus ugye csak szidni kell a CD-t mert tönkre tette a sorozatot, Core meg isten mert ps1re tudott 5 játékot csinálni nevetséges..
Dehát mind 1 CD SZAR FOS akkor nem kell azzal játszani amit kiadnak. ennyi
És megint csak helyeselni tudok :D:D
És ez sem a Crystal védelme érdekében szól de egyszerűen ez van.
Ezt nem értem,hogy hogy nem lehet felfogni :D
Amúgy azt vettem észre,hogy mindig én indítok el ilyen "lavinákat" ,ezért bocs de kik kell adnom magamból :D
3 év alatt kellett megírniuk egy új játékmotort, teljesen új, összetett sztorit. Anniversaryhoz már megvolt a story, underworldhoz nem kellett új motor. És akkor még mindig több játékidővel rendelkezik az AoD. Ha nem lenne ez az új checkpoiontos rendszer, tehát tudnál bármikor menteni még addig sem tartana a játék.. Mert azért nem mindegy, hogy egy nehéz csapda után tudsz menteni vagy nem. És ha az oldgenest nézzük, ha könnyebb volt csinálni a játékot ha nem, milyen hosszú játékokat csináltak már évente. (Főleg TR4)
A Legendnek és a TR9-nek is kell/kellett 3-4 év, mert egy teljesen új játékot mindig nehéz csinálni...
Hát igen,de az a helyzet,hogy itt se a TR rajongó számít hanem a "többi" akik többen vannak és jobb bevételt biztosítanak,azoknak már nem voltak minőségi játékok,mert nekik a grafika a lényeg.De a Core arra se vette a fáradtságot,hogy legalább a játékmenet grafikát feljavították volna olyanra mint amik a Cut Scenek-ben voltak.
de minket csak a Tomb Raider érdekel, nem?:)felőlem a TRen kívül csinálhatnak bármilyen játékot.
a lényeg: a Core tudta, hogy mi az igazi TR. ez vitathatalan. a Crystal egy teljesen más TR-t csinált. ez is vitathatalan. vannak, akiknek jobban tetszett az új TR, mint a régi. vannak, akiknek hiányzik a régi. ennyi. én tiszteletben tartom azokat is, akik jobban szeretik az újakat, mint a régieket, mert más az ízlésük, ami persze nem baj. de a Core igaz, hogy 5 játékot csinált, de azok mégis hosszabbak és több volt bennük a TR-es vonás, mint az újakban, nem? és ráadásul nem kellett semmiféle összekötettés, mint a Legendben és az Underwolrdben (eltűnt az anyám, meg akarom találni). a klasszikusok mind-mind egy, különálló kalandot nyújtotak Lara Crofttal.
Igen ,igen egyértelmű,hogy a Core tudta,hogy mi az a TR és igen sok mindenkinek hiányoznak a régi részek,de régi Tomb Raider-t soha nem fogunk már kapni (köszönhető a Core-nak),ezt jó tudni és ez a sok sírás a régi Tomb Raider-ért csak a Crystal rovására megy,mert nem csinálnak régi TR-t és akkor jön a lehurrogás :D
Core-é volt a múlt Crystal-é a jövő :D:D
csak egy különálló, teljesen független, 20 órás kalandot szeretnék Larával egy nyomorék dzsungelben!:clown:, nem kell akármiféle rész, ami a származását mutatja be! még háttértörténet sem kéne, úgy is tudja mindenki, ki az a Lara Croft; egy - bocsánat Lara, közhelyes leszek - egy nagycsöcsű, jó csaj, aki régiségeket gyűjt és össze-vissza ugrál.:clown: a Corenak ment is ez a különálló, független kaland. a Crystal miért nem játssza ki a Tr3-mat és utána csinál egy ugyanolyan hosszú csak teljesen más pályákból álló játékot? példát vehetne a a pályák sokszínűségéből. meg eleve én pl. az Underwolrdben sokkal jobban ki tudtam volna használni a pályákat. főleg Jan Mayenen. miért nem adtak több feladatot?! nincs elég ötlet, vagy mi? egynéhány pálya annyira fantáziátlan!, jobban ki kéne tölteni, és máris hosszabb lenne, nem egy összecsapott maszlag. (jaaj és most mondják majd hogy igenis sokat dolgoztunk a pályákon, profi fotósokat küldtünk Thaiföldre, hogy lefotózzák a növény- és állatvilágot! -__-)